ep3 tayfası işteydi sanırım :D:D
Printable View
ep3 tayfası işteydi sanırım :D:D
yüksek hplerde boxer motorun sesini duymak isterdim bende
Düzde iyi gidersin ama iyi giderken an gelir iyi gidip dönmende gerekir o gittiğin yolu ;)
Kişisel tercih meselesidir bu iş. Önemli olan kişinin hangisinden keyif aldığıdır. Bana göre 400+ olan Fwd bir araç son derece keyifsiz ve güvensizdir. Herşey rolling'de ona buna saplamak değil. Varsın benim arabamı 400hp civarı civic geçsin banane arkadaş :) ben Subaru'dan aldığım keyfe bakarım. Kış geldiği zaman Civic gibi evde oturup Dvd izlemem sinemaya gider izler evime gelirim :)
hasta olmayık işte :D:D:D
bende öyle düşündüm ama gc8 benim için bitmiştir ticarimi sattığımdan beri 3 gündür kullanıyorum ocağıma incir ağacı dikti resmen....
typer öyle değildi insan gibi yakıyordu o da ameliyatta şimdi...
gc8 güzel güzel de o yakıt beni öldürür :(
Adam gibi binersen bi *** olmaz :) ICE cüneyt abi günlük biniyo alıyo 0,5'e gidiyo işine alıyo 2,0'a takılıyo kafasına göre.
Valla ben sağlıksız motor kondisyonumla Impreza ile tek depo (42lt) 350-400km arası ş.içinde yol yapıyodum. Proje bittiğinde bu menzil dahada uzayacaktır.
saçmalamayın abi ya ne gc8 ne tayyar :D
şu ara netten baktığım arabaları sayayım :D
1989-1992 mercedes 200e
1985-1992 mercedes 190e-amg
1993-1996 bmw e36 320 coupe
1993-1996 bmw 525-530
1993-1996 bmw 730-750
beni bu işten uzak tutacak her arabaya bakıyorum arkadaş :D :D
bunu al ve elini eteğini çek bu işlerden :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...wood1989/detay
Ama dediğim gibi ben olaya aldığım keyif açısından bakıyorum. Amaç rolling kovalamak ise sadece tabiki fwd olan Ctr'ı yüklemek daha mantıklı. Ama dediğim gibi bu tamamen aracınızı kullanım amacınıza bağlı yapacağınız bir seçimdir.
hep arkadan hep arkadan fantezi meselesi bu iş :D:D