bırak yazsınlar abicim :) birazdan konu paraya da döner. soora konuya içinde dansöz oynatabilen diğer markalarda dahil olur :) . bu honda ne menem bi firmaymis nerdeyse önden çekiş diye arkadan itişli şahin den kötü olacak. :)
Printable View
peki o zaman neden tr nin en iyi typer hazırlayan bilgesi aracını yapdıkdan sonra sattı sarmaktan kurtulamadı... neyse burada tamamen zevk ve ne istediği önemli alıcının, ben her zaman imprezanın yanına bir tane rwd almak isterim eğer zevk almak istiyorsam fwd değil ;)
aracımı gc8i le takas etmek isteyen 3 farklı arkadasin iletişim bilgilerini silmeseydim keşke siz yardımcı olurdunuz onlara nasıl zevk alınır son sahibi olması yüksek ihtimal arabayı para harcamadan nasıl adam edilir anlatırdıniz. :) bugeye sti sonrası , 2.5 sti falan deseniz anlarım typer dan üstün araçlar hakkaten ama konu gc8 olunca biz almayalım alanada mani olmayalım:)
GC nin FWD kadar önden kaymasımı mevcut ???
Karıştırıyorsunuz sanırım, GC dediğimiz araç bu ,
http://www.google.com.tr/images?um=1...=&oq=&gs_rfai=
Eğer kullanmayı bilmeyen biriyse öndende kayar arkadanda.
GC %60 R / %40 F tir. Yanlışım varsa GC yi benden daha iyi tanıyan arkadaşlarım düzeltsin lütfen.
Ayrıca o "type r kafadan kayar ve ayağını çekersin toplar " durumuna düştüğünüzde, toplayıncaya kadar bi yere patlayabilirsiniz. Hadi diyelim önünü topladı, peki ya arkayı saldığında ne yapacaksınız ?? İşte fark burda çıkar ortaya.
Metal yorgunluğu olayında ise aracın nasıl korunduğu konuyu çok ciddi şekilde etkiler. Tuzlanmış yoldan geçtikten sonra arabasını şampuanla yıkıyan birinin aracı 97/98 modelken ve hiç çürüğü yokken, 2003 model bir araba denize 10 metre mesafede yaz kış duruyorsa aralarında çok ciddi fark olur düşüncesindeyim.
Aslında bu konuları konuşmamızın tek sorumlu kişisi ve bence suçlusu Bayraktar Holdingtir. Ülkeye tek kalem GC getirmek yerine yurt dışındaki diğer versiyonlarıda getirselerdi şu an bu karşılaştırmayı bile yapmıyor olurduk. TR ye 2005 te gelen DCCD sistemi adamlar 99 yılında kullanıyorlardı.
GC STI - GC TERZO - RB5 - GC 2,5 RS TURBO ve diğer bazı modeller bizim ülkemizdeki standart GC lerden çok daha farklı araçlardır.
Ayrıca Subarunun kayma ile ilgili en büyük handicapı central kaymadır. Bilmeyenler için kaygan zeminlerde çok tehlikelidir.
Biri bendim takas için arayanlardan ama daha sonra takasta aracımın fiyatının düşük çekilecegi için vazgeçtim. ayrıca ben hamdolsun yaşayacagım zevklerin hertürlüsünü yaşadım. c.c Allah yaşamayanlarada yaşatsın.aracımdan aşırı derecede memnunum,benimki sadece biraz degişiklikti ama vazgeçildi. sanada tekrarından hayırlı satışlar.
Subaru çocukluğumdan beri hayranım
95 senesinde seri üretime gecen bi aracla ve o gunun teknolojısıyle 2002 senesınde (tam olarak bılmıyorum) üretilmiş bi arabanın aynı kefeye koyulup tartısılması bıle benm cok hosuma gıdıyokı gc8 ler kat kat yaslı arabalardır type r lara göre kendisnden 6 yas yaslı arabaya 3 hafta gazla 2 hafta sanayı demekte doru değil ki benim bi type r ım olmadıgı için yorum yapmıyorum.Kac binde masraf cıkarır neyi bozulur.
96 model arabam var vallahi tertemiz biniyorum iteceklerim bozuk olmasına ragmen gayet hosumada gıdıyo.Öle sürekli sanayı durumuda yok.he olan varsada arabasını ona buna elleten eden adamların arabalarıdır type rı cok sevıyorum keza subaruyuda ama subaru benım mantıgıma zevkime daha yakın bu yüzden subaruya binmekteyim.
iki araçta cok guzel sen hangisini istiyosan onu kullan kardeşim senin kararın belli çnk
lan :D haykırıslarımın amaci birazcıkta senı konusturmaktı :D bi basladınmı kurmaya 1000whp honda yapıyosun:D yetmıyo supra videoları yolluyosun :D
ögrenci adama göre type r belki daha mantıklı :D ama aldım bi kere pişman değilim çok zevk alıyorum... adam iddalı bi araç yapmak istiyo :D k gibi zn gibi:D btu,22b gibi neden gc8 olmasınki??
konu gc8 ve typer oldugu için typer dedim...
ama sti yinede 500hp sti yapmak daha pahalı yazılım cooler falan filan 400hp ya sonrası... 500demesi için gt30-35 yada muadili bi turbo motoriçi derken dünya para...typerı anlatmıyorum stock motorla 400-450 alan abilerimiz var...