User Tag List

Sonuçlar: hangisine yuklenirsiniz?

Katılımcı sayısı
245. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • subaru

158 64.49%
  • type-r

87 35.51%
Sayfa 7/15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
273 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: subaru gc8 vs EP3 anket

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Type-r sti a denk degil bence hatta alakalari yok sti in acilimindan belli. Bu arada hangi yil uretimi sti lar 400hp oluyor yazilim, pompa ve cooler la Fiyat amac vs cok farkli gelipte konusu gc8 olan bir konuda sti vs yazmanin geregi yok. O zaman konu supraya kadar gider, konunun sinirlari icinde kalmak lazim bence.
    bırak yazsınlar abicim birazdan konu paraya da döner. soora konuya içinde dansöz oynatabilen diğer markalarda dahil olur . bu honda ne menem bi firmaymis nerdeyse önden çekiş diye arkadan itişli şahin den kötü olacak.
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki o zaman neden tr nin en iyi typer hazırlayan bilgesi aracını yapdıkdan sonra sattı sarmaktan kurtulamadı... neyse burada tamamen zevk ve ne istediği önemli alıcının, ben her zaman imprezanın yanına bir tane rwd almak isterim eğer zevk almak istiyorsam fwd değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki o zaman neden tr nin en iyi typer hazırlayan bilgesi aracını yapdıkdan sonra sattı sarmaktan kurtulamadı... neyse burada tamamen zevk ve ne istediği önemli alıcının, ben her zaman imprezanın yanına bir tane rwd almak isterim eğer zevk almak istiyorsam fwd değil
    aracımı gc8i le takas etmek isteyen 3 farklı arkadasin iletişim bilgilerini silmeseydim keşke siz yardımcı olurdunuz onlara nasıl zevk alınır son sahibi olması yüksek ihtimal arabayı para harcamadan nasıl adam edilir anlatırdıniz. bugeye sti sonrası , 2.5 sti falan deseniz anlarım typer dan üstün araçlar hakkaten ama konu gc8 olunca biz almayalım alanada mani olmayalım

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya 400 hp lik bir typerın sadece roll demi kulalnıylıyor sanıyorsunuz. Ben her gün 470 hp lik typerımla kzımı okula bırakıyorum, işe gidiyorum . yolda kendini uzay mekiği sananlara güzel ders verebiliyorum mesela az yakıyor çok kaçıyor, güzel görünüyor , hala gc8 takas teklifi geliyor maltepe sahil kopru virajına pekala yanlayarak giriyorum .

iyice abarttınız yav sizde sanki sadece 100 -260 hızlanmak için yapılamdıkı bu arada .vidasına kadar homologe bi araç bu typer
    jad type ra binmek ve sağ koltukta bir tur atmak istiyorum

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gcapraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    type r ile girilen viraj hızı ile gc8 in girdigi hız arasında 100 km falan yok viraj kabiliyetlerinden bahsedersek. type r sonuçta fabrika çıkışı pist için yapılmış bi araç pistten fırlamış gibi bi yol tutuşu var. gc8 tamam 4x4 eyvallah viraja girersin gazlarsın çıkarsın ama onunda en az fwd araç kadar önden kayması mevcut bunu gc8 i virajlarda zorlayanlar biliyorlardır ne kadar fazla understeer oldugunu... type r ise virajda fazla zorlarsan kafadan kayar ayagını çekersin gazdan oturur... kullanmasını bilene her araç hızlıdır... kimisi düzde gitmek ister kimisi virajı hızlı dönmek ister kimisi virajda kaymak ister... drift yapanlar arabaları kaysın diye sürekli + - kamber ayarları yapıyorlar aracı kaysın diye... kimisi trafikte oturaklı gitmek için kimisi uzun yolda rahatlık için kimisi hem karda dagda kışta kullanayım yeri geldi mi gazlayayım der

tamamen zevk meselesi ihtiyacınıza göre alınan her araçtan herkes memnun kalır...

GC nin FWD kadar önden kaymasımı mevcut ???
    Karıştırıyorsunuz sanırım, GC dediğimiz araç bu ,
    http://www.google.com.tr/images?um=1...=&oq=&gs_rfai=

Eğer kullanmayı bilmeyen biriyse öndende kayar arkadanda.
    GC %60 R / %40 F tir. Yanlışım varsa GC yi benden daha iyi tanıyan arkadaşlarım düzeltsin lütfen.
    Ayrıca o "type r kafadan kayar ve ayağını çekersin toplar " durumuna düştüğünüzde, toplayıncaya kadar bi yere patlayabilirsiniz. Hadi diyelim önünü topladı, peki ya arkayı saldığında ne yapacaksınız ?? İşte fark burda çıkar ortaya.

Metal yorgunluğu olayında ise aracın nasıl korunduğu konuyu çok ciddi şekilde etkiler. Tuzlanmış yoldan geçtikten sonra arabasını şampuanla yıkıyan birinin aracı 97/98 modelken ve hiç çürüğü yokken, 2003 model bir araba denize 10 metre mesafede yaz kış duruyorsa aralarında çok ciddi fark olur düşüncesindeyim.

Aslında bu konuları konuşmamızın tek sorumlu kişisi ve bence suçlusu Bayraktar Holdingtir. Ülkeye tek kalem GC getirmek yerine yurt dışındaki diğer versiyonlarıda getirselerdi şu an bu karşılaştırmayı bile yapmıyor olurduk. TR ye 2005 te gelen DCCD sistemi adamlar 99 yılında kullanıyorlardı.
    GC STI - GC TERZO - RB5 - GC 2,5 RS TURBO ve diğer bazı modeller bizim ülkemizdeki standart GC lerden çok daha farklı araçlardır.
    Boxer in side

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca Subarunun kayma ile ilgili en büyük handicapı central kaymadır. Bilmeyenler için kaygan zeminlerde çok tehlikelidir.
    Boxer in side

baseone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımı gc8i le takas etmek isteyen 3 farklı arkadasin iletişim bilgilerini silmeseydim keşke siz yardımcı olurdunuz onlara nasıl zevk alınır son sahibi olması yüksek ihtimal arabayı para harcamadan nasıl adam edilir anlatırdıniz. bugeye sti sonrası , 2.5 sti falan deseniz anlarım typer dan üstün araçlar hakkaten ama konu gc8 olunca biz almayalım alanada mani olmayalım
    Biri bendim takas için arayanlardan ama daha sonra takasta aracımın fiyatının düşük çekilecegi için vazgeçtim. ayrıca ben hamdolsun yaşayacagım zevklerin hertürlüsünü yaşadım. c.c Allah yaşamayanlarada yaşatsın.aracımdan aşırı derecede memnunum,benimki sadece biraz degişiklikti ama vazgeçildi. sanada tekrarından hayırlı satışlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baseone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri bendim takas için arayanlardan ama daha sonra takasta aracımın fiyatının düşük çekilecegi için vazgeçtim. ayrıca ben hamdolsun yaşayacagım zevklerin hertürlüsünü yaşadım. c.c Allah yaşamayanlarada yaşatsın.aracımdan aşırı derecede memnunum,benimki sadece biraz degişiklikti ama vazgeçildi. sanada tekrarından hayırlı satışlar.
    amin . cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Rabbim.

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gecesekiz var GC8 var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru çocukluğumdan beri hayranım

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    95 senesinde seri üretime gecen bi aracla ve o gunun teknolojısıyle 2002 senesınde (tam olarak bılmıyorum) üretilmiş bi arabanın aynı kefeye koyulup tartısılması bıle benm cok hosuma gıdıyokı gc8 ler kat kat yaslı arabalardır type r lara göre kendisnden 6 yas yaslı arabaya 3 hafta gazla 2 hafta sanayı demekte doru değil ki benim bi type r ım olmadıgı için yorum yapmıyorum.Kac binde masraf cıkarır neyi bozulur.
    96 model arabam var vallahi tertemiz biniyorum iteceklerim bozuk olmasına ragmen gayet hosumada gıdıyo.Öle sürekli sanayı durumuda yok.he olan varsada arabasını ona buna elleten eden adamların arabalarıdır type rı cok sevıyorum keza subaruyuda ama subaru benım mantıgıma zevkime daha yakın bu yüzden subaruya binmekteyim.
    iki araçta cok guzel sen hangisini istiyosan onu kullan kardeşim senin kararın belli çnk
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen metal yorgunluğu nedir bilirmisin acaba ?

birisi 13 diğeri 7 yaşında .....
    konudaki hiçbir yazıya lafım yok ama metal yorgunluğu olayı gerçekten çok ama çok doğru

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95 senesinde seri üretime gecen bi aracla ve o gunun teknolojısıyle 2002 senesınde (tam olarak bılmıyorum) üretilmiş bi arabanın aynı kefeye koyulup tartısılması bıle benm cok hosuma gıdıyokı gc8 ler kat kat yaslı arabalardır type r lara göre kendisnden 6 yas yaslı arabaya 3 hafta gazla 2 hafta sanayı demekte doru değil ki benim bi type r ım olmadıgı için yorum yapmıyorum.Kac binde masraf cıkarır neyi bozulur.
    96 model arabam var vallahi tertemiz biniyorum iteceklerim bozuk olmasına ragmen gayet hosumada gıdıyo.Öle sürekli sanayı durumuda yok.he olan varsada arabasını ona buna elleten eden adamların arabalarıdır type rı cok sevıyorum keza subaruyuda ama subaru benım mantıgıma zevkime daha yakın bu yüzden subaruya binmekteyim.
    iki araçta cok guzel sen hangisini istiyosan onu kullan kardeşim senin kararın belli çnk
    sövmeleri ne çabuk unutmuşsun olm eğer maddi imkanınız varsa zevkleri bir kenara bırakırsanız gc tabi ki mantıklı olan seçenek ama hayat o kadar pembe değil gc sti olsaydı tr de eminim honda sahibi arkadaşların bile cevabı farklı olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sövmeleri ne çabuk unutmuşsun olm eğer maddi imkanınız varsa zevkleri bir kenara bırakırsanız gc tabi ki mantıklı olan seçenek ama hayat o kadar pembe değil gc sti olsaydı tr de eminim honda sahibi arkadaşların bile cevabı farklı olurdu
    lan haykırıslarımın amaci birazcıkta senı konusturmaktı bi basladınmı kurmaya 1000whp honda yapıyosun yetmıyo supra videoları yolluyosun
    ögrenci adama göre type r belki daha mantıklı ama aldım bi kere pişman değilim çok zevk alıyorum... adam iddalı bi araç yapmak istiyo k gibi zn gibi btu,22b gibi neden gc8 olmasınki??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan haykırıslarımın amaci birazcıkta senı konusturmaktı bi basladınmı kurmaya 1000whp honda yapıyosun yetmıyo supra videoları yolluyosun
    ögrenci adama göre type r belki daha mantıklı ama aldım bi kere pişman değilim çok zevk alıyorum... adam iddalı bi araç yapmak istiyo k gibi zn gibi btu,22b gibi neden gc8 olmasınki??
    zn gibi bi araç herkes yapamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zn gibi bi araç herkes yapamaz
    paran varsa hepsi yapılır daha iyiside yapılır iş parada bitiyo abi sende biliyosun bende

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevk anlayışına bağlı 1000whp honda mı ahah msn de haykırırsın sen gene imza yapıcam bu sefer ahah iki sıktık şöyle oldu böyle oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevk anlayışına bağlı 1000whp honda mı ahah msn de haykırırsın sen gene imza yapıcam bu sefer ahah iki sıktık şöyle oldu böyle oldu
    ulan iki sıktık ne zaman dedim senden korkulur unutmusun sen konustuklarımızı

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu gc8 ve typer oldugu için typer dedim...

ama sti yinede 500hp sti yapmak daha pahalı yazılım cooler falan filan 400hp ya sonrası... 500demesi için gt30-35 yada muadili bi turbo motoriçi derken dünya para...typerı anlatmıyorum stock motorla 400-450 alan abilerimiz var...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)