User Tag List

Sonuçlar: Honda & Alfa

Katılımcı sayısı
95. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Honda

64 67.37%
  • Alfa Romeo

31 32.63%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Honda & Alfa

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birmiottayken alfa romeo onarım bakım yapıordum...

varyatör
    ön düzen
    birde kışın yagmur yagdıgında motorun su çekmesi ve blok patlatması meşhurdur...

honda hangi honda alfa hangi alfa

147 vs civic dersen 147 derim ama

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa bence

145 di sanırım sevme sebebim alfaları

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ATA156 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu 10-12 airbagli 147/156'ları anlamıyorum neresinde var bu kadar airbag bu araçların?
    Toplam 6 airbag var, 1 direksiyon, 1 yolcu, 2 ön koltuklar ve 2 a-c stunları olmak üzere. 10 tane 12 tane airbag yok hiç bir modelinde. Konuda bahsi geçiyordu, belirteyim istedim.
    yolcu,sürücü,2 adet yan,2adet ön direk,2 adet yan direk,2 adet arka direk,=10airbag

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka direkde 2, yan direkte 2. =)) Pandiklemediğim 156/147 versiyonu kalmadı. Sizinki özel üretim sanırım. Açıklamasını yaptım ön ve arka stünlar tek parça airbag sayılır. Açılırsa tek parça olarak açılır, ayrı ayrı parçalar değillerdir. B stununda zaten airbag yoktur.

Tuning055@ Alfa'nın hiç bir özelliğini, hiç bir kişiye ispatlamaya gerek yok. Kullanan insan biliyor zaten ne olduğunu. Hatta bırakalım herkes sorunlu ve kötü bilsin. =)
    916 V6 Turbo

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nakayama(turgay) arkadaşımız bana hondanın alfadan daha iyi yol tuttuğunu öne sürdü bende bu yuzden bole bı konu acılmasını ıstedım ama onlar 2. el piyasası olayınıda soktular olaya bızım asıl amacımız bu ıkı aracıda kullanıp hangisinin yol tutuşunun konforunun ve guvenlıgının daha iyi oldugu hakkında bilgi sahibi olmaktır ama onlar bu konularda alfanın daha ustun oldugunu bıldıklerı ıcın hemen kavram biraz değişsin diye 2. el işinide soktular olaya biz alfacılar olarak alfanın 2. elinin fazla olmadını bılıoruz saten sız kendı araclarınıza bakın frene bastınmı durmayan araca arac demem ben ne kadar performanslı olsada.. Alfa sorunlu dıyorsunuz 176 bın kmde 2000 model 156 ım var 2003 yılından beri bende olan aracın sadece servise gitmek zorunda bir kere bıraktı oda şarj dınamosunun yanmasından dolayı alın sıze sorunlu araba.. lutfen alfaya bınıp kullanmadan yorum yabmayın rica edıyorum.. alfa onu yabtı bunu yabtı dıosunuz hndalara hıcmı bir şey olmuor cok merak edıorum dogrusu.. ki benım 91 model honda civicimde oldu 2005 ten 2008 yılına kadar onuda kullandım..
    Görkem biraz sakin ol, daha önce Honda'yı kötülerken yediğin banları ne çabuk unuttun??
    Bu konu hakkındaki yorumumsa zaten belli, bişey dememe gerek yok
    Honda forumuna üye olup tanışma bölümünden itibaren Honda'yı kötüleyip alfayı öven birisi olduğunu bildiğim için sana cevap yazmayacagım..

Seninki alfa sevgisini geçti Honda'yı çekemediğin için Honda düşmanlığına döndü..

Edit:Emolar gibi yazmayı da bırak, forum kurallarını okumanı tavsiye ederim!

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem biraz sakin ol, daha önce Honda'yı kötülerken yediğin banları ne çabuk unuttun??
    Bu konu hakkındaki yorumumsa zaten belli, bişey dememe gerek yok
    Honda forumuna üye olup tanışma bölümünden itibaren Honda'yı kötüleyip alfayı öven birisi olduğunu bildiğim için sana cevap yazmayacagım..

Seninki alfa sevgisini geçti Honda'yı çekemediğin için Honda düşmanlığına döndü..

Edit:Emolar gibi yazmayı da bırak, forum kurallarını okumanı tavsiye ederim!
    mert ugrasma benle sınırlendırme benı.. sen emolar nasıl yazı yazar hıc gormedın heralde..
    honda forumuna gır ve benım butun msjlarımı oku canımı sıkma benım adam bızım 1.6 yı ozmn senin alfa gecer demesıne ragmen denemedım bılemıcem dıe cevap verdım..

senle bırlıkte honda bayiisine gittimizde kendın dedın bana bu araba 4 yıldız almış telmaşa diye şimdi sahibi olunca saglammı oldu..

hondanın neyını cekemıcem be ben hondaya da bındım sen hayatında kac kere alfaya bındın?? arka koltugu dahi olsa.. bıdada bana atarlı konusma.. ha istemıonmu benım yazdıklarımı okumak actım konulara bakma..

yediğin banları derken bır kere oda atarlı konustum ıcın ban yedım.. sen benım yazıma kusur bulacagına gıt ımla kurallarını oku.. nerde cogul kullanılır nerde kullanılmaz onu ogren..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haha çok güldüm
    Postlarını okumanı tavsiye ederim bı bak p yerine b falan yazıyorsun vs vs..!
    Forumda sana onu diyen çok bilgisiz birisi
    eşit speclerde 1.6ies de Vtec2 de FD6 da sana ACI, ACI saplar
    Bütün araçlar var burda arabana guveniyosan gelir denersin, klavye delikanlılığına gerek yok kekocum

Edit: Eysa' da o ''telmasa'' kelimesini sen kullamistin..
    Soylemicektim ama sen istedin:
    Senin yalancı ve özenti biri olduğunu herkez biliyor, hangi sağlıklı insan 1.6 arabasını en samimi arkadaşlarına 2.5 V6 diye yutturmaya çalışır..?
    Neyse varsa derdin delikanlı gibi gelir görürsün(gecerim demekle olsaydı..), ya da susar oturursun, klavye delikanlılığı yapmazsın..!!!

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 2.el konusunda tartışmasız honda tabiki

yol tutuş konusunda ise bir 156 kullanıcısı olarak standart hali ile bile bir çok hondadan çok çok daha iyiydi

konfor markaların hangi modellerini karşılaştırdığın ile alakalı değişir 2 markanında üst düzey konforlu araçlarıda var

güvenlik olarakta valla 156 nın her yerinden airbag fışkırıyo

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa romeo diyorum hatta direk 159 diyorum. zamanında 145 1.7 boxer kullanmıştım 320000km olmasına rağmen sollamalarda filan beni üzmemişti.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla şuan param olsa direk 159 alırım yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haha çok güldüm
    Postlarını okumanı tavsiye ederim bı bak p yerine b falan yazıyorsun vs vs..!
    Forumda sana onu diyen çok bilgisiz birisi
    eşit speclerde 1.6ies de Vtec2 de FD6 da sana ACI, ACI saplar
    Bütün araçlar var burda arabana guveniyosan gelir denersin, klavye delikanlılığına gerek yok kekocum

Edit: Eysa' da o ''telmasa'' kelimesini sen kullamistin..
    Soylemicektim ama sen istedin:
    Senin yalancı ve özenti biri olduğunu herkez biliyor, hangi sağlıklı insan 1.6 arabasını en samimi arkadaşlarına 2.5 V6 diye yutturmaya çalışır..?
    Neyse varsa derdin delikanlı gibi gelir görürsün(gecerim demekle olsaydı..), ya da susar oturursun, klavye delikanlılığı yapmazsın..!!!
    haha devam et sen.. daha benım konularımada msj yazma..

araban var diye sana yalakalık yapıp yanında gezen arkadaşlarınla sen gezmeye devam et dostum diye gezdir yanında o araba altında olmasa acaba kacı senı yanına alıp dışarı cıkcak ıstıyorsan dene?? ben burda konusunuda actım cogu arkadaşda fd6 yı 156 gecer dedıler sen devam et bıldını okumaya.. ben denemedım ama deneyenlerde var unutma... acaba antalyadan samsuna sen gelebılcekmısınde konusuosun burda konusturma benı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha devam et sen.. daha benım konularımada msj yazma..

araban var diye sana yalakalık yapıp yanında gezen arkadaşlarınla sen gezmeye devam et dostum diye gezdir yanında o araba altında olmasa acaba kacı senı yanına alıp dışarı cıkcak ıstıyorsan dene?? ben burda konusunuda actım cogu arkadaşda fd6 yı 156 gecer dedıler sen devam et bıldını okumaya.. ben denemedım ama deneyenlerde var unutma... acaba antalyadan samsuna sen gelebılcekmısınde konusuosun burda konusturma benı..
    Konuşmalarına dikkat et laf göndermeye çalışma Neyin ne olduğunu herkes biliyor sen rahat ol kafana göre takıl görkem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda mı alfa mı tartışmasına girmeyeceğim

Ama ben hayatımda Honda kadar az değer kaybeden bir marka görmedim,
    +1.. 2008 ağustosunda 23.000 km de boyasız hatasız 25 milyara aldığım 2006 Civic LS yi, 30.000 km modifiyeli şekilde kullanıp yine boyasız hatasız şekilde 24.850 ye 1 hafta önce sattım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuşmalarına dikkat et laf göndermeye çalışma Neyin ne olduğunu herkes biliyor sen rahat ol kafana göre takıl görkem

ben senı dusunerek solemedım turgay.. o anlar gecen senede oluodu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk sayfada verilen arıza listesi JD Power tarafından hazırlanmıştır. Ancak burada gözden kaçırılan bir husus var. Mesela Toyota Auris 40.000 komponentten oluşurken Golf V 60.000komponentten olşuyor. Doğal olarak Daha fazla parça daha fazla arıza istatistiği demektir. ***** simple is the best mantığıyla araç üreten ve toplam kalite yönetimini felsefe edinmiş japonların araçlarının avrupalı kardeşlerinden daha fazla arıza vermesi mümkün değil.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bir konu yetmiyo ikinciyimi açıyorsunuz bide hey allahım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)