User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
94 sonuçtan 77 ile 94 arası

Konu: Bmw 3.20 d M Tech

BERKAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimkide boş muhabbete laf anlatmaya calısırken sonunda patladı banlandı ahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senden başka kimse tasarruf kelimesini kullanmamışki kendin söylemişsin onu. Adam sattığımda amorti ederim kar bile ederim diyor. (Buradaki kar enflasyon farkıyla bugün aldığım arabayı 2 gün sonra aldığımın üstüne satarım değil zarardan kar etmekten bahsediliyor.) Hemde bmw kullanıyor. Belki şimdiye kadar 4-5 tane bmw sattı ne biliyorsun? Sende tam tersini iddia ediyorsun. Şu muhabbeti okuyupta anlama sıkıntısı çeken senden başka kimseyi göremedim. Kusura bakma...

@ Emretorlak

Harika özetlemişsiniz. Sizin yazdığınızın üstüne bişey yazılmazdı aslında bu konuya ya neyse.
    ilk mesajlarda yazıyo 320d alırım tasarrud ederim diye...

fırsat maliyeti diye birşey herşeyden önce...

daha az zarar ediyosun bmw saterken belki fakat o 20 bintl hertürlü o günkü değerini kaybediyo...hala idda ediyorum 20bin tl farkı çıkartamazsın...

Anlama sıkıntısı yok olaylara bambaşka açılardan bakıyoruz...

Enflasyon yüzünden para değer kaybeder real olarak kazandığınıza değil nominal değerlere bakmak lazım....

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw al tabiki çoğu alanda avantajlı. rengi şekli şemali hoş emirhanı aldırma yalan söylüyor
    bi keresinde c ile yanlayayım dedim kardırım ile ilişki içerisine giricektim hali vakti müsait değil sanırım
    bu arada şu imzandaki e28i sil bari Bmw adına hiç över postunu görmedim madem fanatik değilsin kaldır kötü örnek oluyorsun 123-124 mercedes koy (şaka yapıyorum alınmassın heralde)
    Yok be hocam ne yanlis anliicam. Benim asil demek istedigim su andaki gunel kasanin beklenilen konforu vermemesi yani yanlis bi beklenti olmamasi. Mercedesi savundugumfalan yok benim ilk dedigim olay 320d nin c kasaya gor daha konforsuz olduguydu. Cevremde alan kisilerden bu yanlisliga dusen cok kisi var. Dun marmarise geldim c180 ve 320d ile 2 arabaydik hatta arkadasimda yanimda kendisi yazsinbmw yola bocek gibi yapisio deli gibi gidio ama yoldaki butun ne var ne yok icimdeydi . Ayrica yanlama konusundada bilmiorm ama arabaya alisinca cidden yanlio biyerden sonra kesio o cidden can skci esp tam kapanmadigi icin kendini tutyo araba. Bmw ve mercedes arasinda fanatikligimyok cunku iki aracida cok sewiorm bundan once 90 model m5 ve 98 318 ci sahibi oldum gayette severek bindigim araclardi
    Mapped by DR.ECU

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can t benim nin yorumu benim imzam olarak kalıcaktırr...

birde sunu söyleyim tam okumadım ama insignia az yakar dien birini gördüm sanki...

insigniaya binen varmı kaç para yaktıgından haberi olan varmı???rivayetlere göre 500kurus yakıor...bmw den dahamı az yakıor acaba tskleRR

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

daha az zarar ediyosun bmw saterken belki fakat o 20 bintl hertürlü o günkü değerini kaybediyo...hala idda ediyorum 20bin tl farkı çıkartamazsın...

Enflasyon yüzünden para değer kaybeder real olarak kazandığınıza değil nominal değerlere bakmak lazım....
    ekonomiyi işin içine sokmaya gerek yokki. Alırkende kullanırkende bakıma sokuncada satarkende bmw daha karlı ben yukarda örnekli bir şekilde anlattım incelersen anlarsın.diyelim satarklen 20 bin tl değer kaybediyor 34 bin tl passatın zararida değer kaybediyor bmw bir bardak soğuk su içirirse sana passatta bir sürahi içerir ozaman yani aradaki fark yine kapanmıyor. Değişen bir şey olmuyor yani

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynen..kesinlikle öyle..haklısınız..çok doğru..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rdmmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekonomiyi işin içine sokmaya gerek yokki. Alırkende kullanırkende bakıma sokuncada satarkende bmw daha karlı ben yukarda örnekli bir şekilde anlattım incelersen anlarsın.diyelim satarklen 20 bin tl değer kaybediyor 34 bin tl passatın zararida değer kaybediyor bmw bir bardak soğuk su içirirse sana passatta bir sürahi içerir ozaman yani aradaki fark yine kapanmıyor. Değişen bir şey olmuyor yani
    Buna eklemek istediğim bişey var. Olay illaki 20bin TL'yi geri kazanmak değil. Öyle bir iddia'da yok sanırım ortada. Edilen zarardaki fark ortada. Olay passatın enflasyona ve herşeye rağmen bir 3 serisine göre daha fazla zarar ettirecek olması. Yinede sen haklısındır heralde. Burdaki herkes yanlış düşünüyor. Can_t olsa şimdi kimbilir ne derdi

Edit: baktım baktım göremedim tasarrufla ilgili bişey. Adam bizim dediğimizden farklı bişeyi savunmamış ki. Ama güzel bi laf söylemiş "kafandan yazıp çizip..." diye gidiyor...

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna eklemek istediğim bişey var. Olay illaki 20bin TL'yi geri kazanmak değil. Öyle bir iddia'da yok sanırım ortada. Edilen zarardaki fark ortada. Olay passatın enflasyona ve herşeye rağmen bir 3 serisine göre daha fazla zarar ettirecek olması. Yinede sen haklısındır heralde. Burdaki herkes yanlış düşünüyor. Can_t olsa şimdi kimbilir ne derdi

Edit: baktım baktım göremedim tasarrufla ilgili bişey. Adam bizim dediğimizden farklı bişeyi savunmamış ki. Ama güzel bi laf söylemiş "kafandan yazıp çizip..." diye gidiyor...
    Can_T yi tanımam ama kulakları çınlasın savunduğu şey doğru konudaki herkes anladı destekledi. İşte bir örneği.
    Alıntı shuttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konudaki yorumların için teşekkür ederim. E92 bir kez daha sevdirdin bana. Düzgün kullandıktan sonra bmw gerçekten mantıklı olduğuna karar verdim.

Teşekkürler
    Bence brv nickli arkadaşında tüm yazılanları dikkatli sakin bir şekilde okuması yeticektir anlaması için

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nominal değer bir kıymetin üzerinde yazan değerdir Konumuza bağlamaya çalışıyorum ama imkansız gibi. Yanlış mı ifade ettin acaba?

Genelde kıymetli evraklarda kullandığımız bir terimdir. Hisse senetlerinin nominal değeri x liradır; ama alıcı bulduğunuz takdirde piyasa değeri nominal değeri aşar falan

Neyse gece gece ekonomi dersi vermiyim arkadaşların aklı yeterinde bulandı bu konu yüzünden daha fazla salça olmasın kafalar

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok be hocam ne yanlis anliicam. Benim asil demek istedigim su andaki gunel kasanin beklenilen konforu vermemesi yani yanlis bi beklenti olmamasi. Mercedesi savundugumfalan yok benim ilk dedigim olay 320d nin c kasaya gor daha konforsuz olduguydu. Cevremde alan kisilerden bu yanlisliga dusen cok kisi var. Dun marmarise geldim c180 ve 320d ile 2 arabaydik hatta arkadasimda yanimda kendisi yazsinbmw yola bocek gibi yapisio deli gibi gidio ama yoldaki butun ne var ne yok icimdeydi . Ayrica yanlama konusundada bilmiorm ama arabaya alisinca cidden yanlio biyerden sonra kesio o cidden can skci esp tam kapanmadigi icin kendini tutyo araba. Bmw ve mercedes arasinda fanatikligimyok cunku iki aracida cok sewiorm bundan once 90 model m5 ve 98 318 ci sahibi oldum gayette severek bindigim araclardi
    daha onceki msjda demiştim mercedese (amg paket ) konforsuz olduğnu bmw de süper konfor var demiyorum baş sebebide o iğrenç runflat lastikler
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fok balıkları hala çok yalnız.Hepimiz Badem'iz.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harika araba
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

emrah type-r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 3.20 d alcam 08 model fılan bakalım ıns sıkıntısız bınerım

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 3.20 d alcam 08 model fılan bakalım ıns sıkıntısız bınerım
    seni bozar haberin olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bılmem artık bozar mı bozma mı..177 bg yeter ya bıde dısel.....artık konfor olsun ya baska bısye ıostemıyom....

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meret çok güsel araba ama sert biraz.....e46 nın konforu yok....daha rijit ama daha sert.. m tech olursa daha bi sert oluyor...hoş o sınıfta çok alternatifi yok ama yakın olarak sadece a4 2.0 tdi s line olur ona denk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onada baktımda o da ıcı gusel deıl ya...

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 haziranda kırmızı bir C yeşilköyde akşamüstü marmaris büfenin orda yanladı aynı bahsettiğin şekilde , senmiydin yoksa o
    detay yok bilmiyorum

Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki öyle olsun sen yinede Bmw nin kusurlarını ört boşver
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)