BEndede komple egzoz cai remap var. Ama stok. Turbo büyütcem o zamanda stok olcak. Taaaaki swap yaparım da bloğu değiştiririm o zaman soft modifiyeye erişmiş olurum
hardını siz düşünün.
BEndede komple egzoz cai remap var. Ama stok. Turbo büyütcem o zamanda stok olcak. Taaaaki swap yaparım da bloğu değiştiririm o zaman soft modifiyeye erişmiş olurum
hardını siz düşünün.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
yazılan speclerde muhtemelen çok yakın giderler. ama 2 araçta stok olursa rs çok rahat alır. stock rc vti ile zor yürüyen bi araba.
map işleminden sonra hiç düşünmeden RC derdim ama , okanın makinede güzel yürüyo deneyip görmek lazım
rc vti yi geçemiyor rc kötü oluyorO hoşaftır hoşaf...
rs in hiç şansı yok bence düşüncelerimi değiştiremiyorum ne yapayım![]()
Ciddi anlamda stok vti stok rc gecer diyenler kimler ? Stok kavramınız nedir ? Bizim burdaki rc miz filtre egzoz ve headers li vti geçiyordu.. Bence sizin rcler yürümüyor ya da ince conta egzantrik beyin falan stok kavramına yeni eklendi.. Realist olun biraz yazılan speclerde rc 205 hp 330 nm gibi degerler veriyor.. Oyuncak mı bu degerler Allah askına..
Benim arabam stokken rc mini cooper S golf gt geçiyordum. HAtta rs geçiyordum siz düşünün. Yazılımdan sonra ferrari f430 ile yürüyorum öyle düşünün.
Arabada 105hp lik dizel bravo
-----
-----
-----
-----
Trafikte kendi kendine basan milletle kapışan, adam bunu umursamayıp zorlamayınca benim arabam o arabayı geçiyor diyenlerdenmisiniz yoksa dğeilmisiniz
![]()
F/e/h stok demek değil artık bu konuda bı hemfikir olsak.. Bide chip eklendi şimdi buna.. F/e/h ekstra bı maliyet değil mı arabaya ? Nasıl stok olabiliyor ?
Var abi
Sen çıkınca erhana haber ver deneyelim.
GErçi basıncını kıstık arıza yakmışegzozlu ve yazılımlı rc var elimizde. çükü var ama şöförü kaldıramıyor o ayrı
Vites konusunda epey sıkıntısı var
izoyla denemiştik 2 kişi olduğunda bariz geçiyordu. teke tek olduğunda bi müddet kafa kafaya gidip sonra gene geçiyordu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)