User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: hangisi ?

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence o cusseyle bu yazdiginiz hic bir araca sigamazssiniz bence amerikan jip falan bakin,escalade,tahoe fln

blackboard
    Misafir
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence o cusseyle bu yazdiginiz hic bir araca sigamazssiniz bence amerikan jip falan bakin,escalade,tahoe fln
    dalga geçmenize gerek yoktu. Ben sadece bir soru sordum. Siz keske boş cevap yerine düzgün bir cevap yazsaydınız. O kasklar fazla gelmiş size...

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    206 HDI yakıt olarak çok ekonomik bir araç,parça sıkıntısı v.s de yok bence daha mantıklı olur ama boy v.s olayı işin içine girerse Megane 1 1.9DTI-Astra G 1.7DTI v.s'de bakabilirsin,büyük ihtimalle 12-13 civarına bulursun güzel araçlar..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkısıde genel olarak aynı sanırım pejonun bakım maalıyetı daha ucuz enjektorlere dıkkat...
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlarada sığacağını sanmıyorum

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackboard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dalga geçmenize gerek yoktu. Ben sadece bir soru sordum. Siz keske boş cevap yerine düzgün bir cevap yazsaydınız. O kasklar fazla gelmiş size...
    dalga falan gecmedim masallah baya cusseliymissiniz yazdiginiza gore bu saydiklarinizin hic birine rahatca sigamazssiniz dedim,yardim ettim kusura bakma etmem bidaha boyle biryerlerinden anlayacaksan.kasklarim sana dusmez terbiyesizlesmeyin lutfen

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackboard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bugün ikisinide denedim ikisinede rahatca sığıyorum , ama pejoya daha rahat sığıyorum.

bence sız pejoda karar verdınız

pejo
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx alalım ön koltugu cıkar saka bi yana fiesta olabilir birazdaha geniştir ici diger araclara göre ama yinede en iyi kararı direksiyona gecince siz verin gidin deneyin bütün aracları kafanıza yatan zaten cogu pazarda mevcut araclar yada otostorlarda

blackboard
    Misafir
    bu sıralar alfa 145'ede bakıyorum güzel arabaya benziyo. 1.6 motor 140 beygir civarlarında. Daha önce bizde bi alfa vardı zaten araba kullanmayı onda öğrendim. bunlarada sığarım gibime geliyo. Tek sıkıntım alfada bunlar boxer motor. boxer motorun dejavantajı varmı bilmiyorum. ama daha iyi performans verdiğini biliyorum pajolara gelince 206 çift kapısında rahat değilim. Ancak temiz bi tek kapı bulursam kaçırmam gibi duruyo. dizel almakdan vazgeçtik zaten. benzinli 1.6 alıcaz gibi duruyo. ama tek kapı 1.6 çok az bakıcaz. fiestadan vazgeçtik. sağ bacağım orda kısımla direksiyon arasında sıkısıyo suana kadar en rahatı pejo 206 tek kapıydı. bulabilirsem onu alıcam. ondanda daha rahatı honda cıvıc tek kapı ancak onlarında temizi yok. yarın bir kaç alfaya ve pejoya bakıcaz. ondan sonra tam kararı verip en geç pazartesiye alırım arabayı. Hepinize çok teşekkürler yardımlarınız için.

Bu arada astrayı ve megane 1 leride denedim, hiç birine sığamıyorum

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş sana geniş sunrooflu yada cabrio bi araba olacakki arabada otururken kafan tavana değmesin... yada illa 206 gibi bi araba düşünüyorsan söför koltuğunu iptal edip arka koltukdan kullanacaksın....

şaka bir yana sana makyajsız kasa focus 2 kapı 1.6 tdci öneririm... içine senin cüssende 4 arkadaşı rahat alır

blackboard
    Misafir
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş sana geniş sunrooflu yada cabrio bi araba olacakki arabada otururken kafan tavana değmesin... yada illa 206 gibi bi araba düşünüyorsan söför koltuğunu iptal edip arka koltukdan kullanacaksın....

şaka bir yana sana makyajsız kasa focus 2 kapı 1.6 tdci öneririm... içine senin cüssende 4 arkadaşı rahat alır
    yok abi pejo 206 da karar kıldık. tek kapı 206 arıyoruz bu sıralar. daha öncede dediğim gibi sizin tahmin ettiğiniz gibi ne kafam tavana değiyor, nede boydan bir sıkıntım oluyor. Aracı kısa mesafede olsa kullandık. pek bir problem göremedim. yakıt açısındanda baktığımızda en ideali o gibi duruyor.

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla pejo daha genıs gıbı bence

blackboard
    Misafir
    muhtemelen pejo geliyo zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)