SS in yaptıkları ne şuan son hali ?
en son filtre egzos du
Printable View
oy istemediği için benim oyum baturalp'e :)
evet egsoz cai oldukça araca zararlı seyler bencede yapmasın :)
hala öyle
oyum tabiki SS e diğer Rslere koyarken sürekli yan koltuğundaydım (182lik rs dahil :) ) onun için oldukça kolay bir soru benim için :)
imzamı biraz değiştirmek gerekirse "Bana bir masal anlat baba içinde SS Rs'i geçen Rs olsun" :hahaha: :hahaha:
uzar gider bu, en yavasi benimki olsun, mevzu sidik yarisina baglanacak..
dipnot: en yavas rs'in herkesi gecerken videolari var =)
şöyle bir durumda var SS RS'i kimse gezmek için almaz ama diğerlerini herkes alıp binebilir...
SS RS Roll Car olmuş artık...
ben bilmiorm demekki herkes bilmiorms ?
açıklada öğrenelim
orjınal aresi neden kımse alıp gezmesın roll car da ne ya sızmı urettınız bu terımı peh ...
roll moll yok artık yarın butun arkadaslarınızı toplayıp cumaya gıdeceksıznı aksamıda drag a şımdıı dağlın uleyynnnn :) yarın harbıdende cuma ;)
orjinal RS den ziyade derli toplu bir rs de iş görür SS rs klimasından tut direksiyon pompasına kadar sökük değilmiydi ?
Roll Car aracı SS RS benim gözümde...
Ama dün akşamki 182 hp lik RS hem caddelik hem de roll lük bir araç temizliğinde tekrardan maşallah...
şunu söyleyeyim birde bazıları aracım gitsinde nasıl giderse gitsin der görselliği konforu unutur kimiside hem gitsin hemde cix gözüksün konforlu olsun der..
Hayır en yavaş benimki :D Ne ederim ederim de zamanında ya boşver ne videosu gerek yok videoya diyip milleti boy boy geçtiğim rolleri videoya almadığıma yanarım :hehe:
Hiç aklıma gelmezdi birgün ihtiyacım olacağı :)