abi bndeyken niye prim yapmazki şu arabalar, megane la deleriz herkesi videomuz çeklmez, clio iyi yurur muhabbeti geçmez....megane turboyken, clio bendeyken nerdeydiniz uleynnnn:D:D:D
Printable View
white Rs sıkı olacak inşallah ;)
egzozum varken nerdeydiniz haha :D
şaka maka ilerde bi 2. araç yapabilirim RS, zaten izmir'de time trialler de başlamış, gider gider gelirim :D
@kuzen haftaya orada olacaksan uğrayabilirim ;)
ne söküğünden bahsediyosun dostum sen b.k atmaya çalışma ayıptır günahtır kim dedi sana ss in pompasının klimasının sökük olduğunu bana bi isim versene kendinmi açtın baktın kaputu, adam her ist. geldiğinde inanmayan gelsin baksın dedi arabama arkanızdan element uydurmayın .. bidahaki sefer geldiğindede açar kaputu bakarsınız bu kadar basit
ayrıca listedeki tek filtre egzoslu rs ss rs bunuda belirtmek isterim
lüleburgaz team ben forumda yazanları söylüyorum o konular ya silindi ya kitlendi..
araca *** atacak olsam SS RS oy vermezdim kafan mı güzel....
SS RS en iyi yürüyen diyorum önceki postları oku ama nasıl yürüyor egzoz filtre bir de geride kalan şeylerle ...
Oyum Şef Kadir (ROL) e tabiki. Çok iyi parçalarla adım adım doğru yoldan ilerliyor. Atmosferikte güç almak için gereken 4 şeyin üçüne sahip. Sıkıştırma, Egz, ITB. ECU yok bir tek. :)
ROL rs in videosu varmı ben hiç görmedim neye göre oy atacaz ?
şaka biyana LAL rs i geçen RS videosu istiyorum :) kadir abi geçerde onun dışında baska varmı geçen :)
rs sı olan en yavas benım deyıp gulucuk koymus tamam hepınız cok suratlsınız...
ya SS RS in gerçek sahibi okan die biliyorum ancak henüz kim olduğunu anlayamadım herkes SS RS sahibi gibi konuşmuş hahahaa :D
konu da ayrı bi süper :D tam forumun ihtiyacı olan şeydi...
peki madem herkes beni geçen olmadı diyor. o zaman aracının en iyi olduğunu düşünen kişi konu açsın ve geçtiği herkesin videolarını koysun ;) daha sonra da o videoları yalanlayan video varsa onlar koyulsun ve herkes görsün en iyisi hangisi ;)
yoruma da kapalı olsun.. sadece videolar koyulsun.. olmaz mı ?
ss plakalı rs tüm lüleburgazın heralde
tum luleburgazın değil araba tum ıstanbul tarafından b.k atıldığı ıcın tum burgaz koruyo olabılrmı sızce kı aracın hıcbıseyı sökuk değil.bız sadece roll gecelerı toplanan ınsanlar değiliz burgazda her gece beraberız ordan bılerek savunma yapıyoruz bılmem anlatabıldımmı
Klasik burgaz hareketleri Lüeleburgaz'da rs'ler s2k megane rs geçiyor bunlar daha doğal şaşırmayın bnce :)
Lüleburgaz SS RS Koruma ve Savunma Derneği üyelerine duyrulur....
SS RS gayet güzel yürüyen hatta benim gördüğüm en hızlı RS ama egzoz filtre ile efsane RS hikayeleri açılırsaki forumda vtec olarak var oraya hikaye olur ancak...
ss fena ss fena :D