User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
88 sonuçtan 77 ile 88 arası

Konu: 106gti 306 gti

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cengo adamsın.Yıllardır düşünüyordum bende.Tercüman oldun hislerime
    adam haklı beyler!!
    =)

ekmekarası
    Misafir
    çok benzin koklamış bence.yazdıklarından bi gıdım bişiy anlamadım."dam üstünde saksağan gel bana bazı bazı"

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üç tür zeka geriliği vardır. ikisi kalıcıdır.
    birincisi fiziksel yetersizlikler sonucu oluşur, bir hastalık veya kaza gibi sebeplerle de olabilir, doğuştan da rastlanılabilir bu tip zeka geriliğine. günümüzde çoğu medeni ülkede bu tip bir rahatsızlığı olan çocuklar özel sınıflarda eğitim görürler, kendileri toplumdan soyutlanmak yerine toplumun içine alınır. olimpiyatları düzenlenir, yardımcı kurumlar maddi manevi kendileriyle ilgilenmeye çalışır. özetle, kendilerine insan gibi muamele etmeyi, medeniyet sayesinde sonunda akıl edebilmiştir geri kalan "ileri" zekalılar.
    ikinci tipi (kalıcı olan) aptalca, seviyesiz, basit, kaba, ve olgunluktan uzak davranışlarda bulunan kişileri tanımlamak için kullanılır. bu kişiler insan gibi muamele görmeyi pek de haketmezler.
    üçüncü tipi (geçici) her insanın başına gelir. yorgunluk, uykusuzluk, özel fiziksel veya ruhsal etkenlerle kimi zaman zeka gerilemesi görülür kişide. hafıza zayıflığı, yavaş düşünme ve hareket etme, öğrenememe gibi etkilerle çevresine yansır bu durum. alınan kimi ilaçlar da geçici yavaşlık yaratabilir kişide. örnek olarak kimi anti depresanlar, uyuşturucu maddeler, beyin kanaması geçiren kişilere verilen ilaçlar sayılabilir. bu tip durumlarda zekanın keskinliğinin azalması geçicidir ve sebep olan etkenler kalktığında kişi eski haline büyük ihtimalle dönecektir.

İkinci anlatılan kalıcı zeka geriliğine örnek veriyorum;

-Valla el bombam yoktu mayın koydum üstüne taş attım,

-:BUNU hep merak etmişdim 306 da 160+ hp var 106 da 110 var ama 106 306 ya kafa tuta biliyordu
    bende sonunda deneme fırsatı buldum sizce sonuç nolur
    bence GTİ gecer

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla benim hatırladığım çok net bir şey vardı. Sene 1998, çok sevdiğim iki can dostumdan biri 306 GTI 6 ileri diğeri de 106 GTI almıştı. İki makina da zır stoktu çünkü o zamanlar iyi bir filtre ile bakın CAI demiyorum, arabalara 5-10 hp arası güçler vaad ediliyordu Headers takmak ciddi bir lükstü.

Neyse zır stok halde 106 2. vites sonuna kadar direk 1 boy kafaya çıkarken 306 GTI 3. vitese çeker çekmez yakalayıp geçiyordu 106 'yı. Sonra fark açılarak devam ediyordu. Defalarca kez denemiştik. 106 GTI herzaman ilk 2 viteste önde oluyordu ama 306 nın 3. vitesi ile başedemiyordu.

Hatta sonrasında 106 GTI yı olan arkadaş arabasını satıp ilk 206 GTI lardan almıştı kendisine. Ama sonuç yine değişmemişti. 306 GTI 206 GTI 'ı da çok net geçiyordu. Hatta daha bile fazla geçiyordu diyebilirim.

Aklımda bunlar kalmış 12 sene öncesinden

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üç tür zeka geriliği vardır. ikisi kalıcıdır.
    birincisi fiziksel yetersizlikler sonucu oluşur, bir hastalık veya kaza gibi sebeplerle de olabilir, doğuştan da rastlanılabilir bu tip zeka geriliğine. günümüzde çoğu medeni ülkede bu tip bir rahatsızlığı olan çocuklar özel sınıflarda eğitim görürler, kendileri toplumdan soyutlanmak yerine toplumun içine alınır. olimpiyatları düzenlenir, yardımcı kurumlar maddi manevi kendileriyle ilgilenmeye çalışır. özetle, kendilerine insan gibi muamele etmeyi, medeniyet sayesinde sonunda akıl edebilmiştir geri kalan "ileri" zekalılar.
    ikinci tipi (kalıcı olan) aptalca, seviyesiz, basit, kaba, ve olgunluktan uzak davranışlarda bulunan kişileri tanımlamak için kullanılır. bu kişiler insan gibi muamele görmeyi pek de haketmezler.
    üçüncü tipi (geçici) her insanın başına gelir. yorgunluk, uykusuzluk, özel fiziksel veya ruhsal etkenlerle kimi zaman zeka gerilemesi görülür kişide. hafıza zayıflığı, yavaş düşünme ve hareket etme, öğrenememe gibi etkilerle çevresine yansır bu durum. alınan kimi ilaçlar da geçici yavaşlık yaratabilir kişide. örnek olarak kimi anti depresanlar, uyuşturucu maddeler, beyin kanaması geçiren kişilere verilen ilaçlar sayılabilir. bu tip durumlarda zekanın keskinliğinin azalması geçicidir ve sebep olan etkenler kalktığında kişi eski haline büyük ihtimalle dönecektir.

İkinci anlatılan kalıcı zeka geriliğine örnek veriyorum;

-Valla el bombam yoktu mayın koydum üstüne taş attım,

-:BUNU hep merak etmişdim 306 da 160+ hp var 106 da 110 var ama 106 306 ya kafa tuta biliyordu
    bende sonunda deneme fırsatı buldum sizce sonuç nolur
    bence GTİ gecer
    yok yere yine banlanican

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rdmmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yere yine banlanican
    auhauhu aslında biraz dinlemek lazım adamın konusu guinnese örnek olck konu

piscocuk
    Misafir
    cengo ne içtiysen banada ver kardeşim.vallahi şuan öyle büyük bir sıkıntım varki işyerinde bunu senin içtiğinden başka bişi çözemez

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cengo ne içtiysen banada ver kardeşim.vallahi şuan öyle büyük bir sıkıntım varki işyerinde bunu senin içtiğinden başka bişi çözemez
    natpınz cooperla

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a8 in deposundan arabasi için benzin çekerken yutmuş biraz oktani fazla gelmiş

piscocuk
    Misafir
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    natpınz cooperla

bu akşam denicez kısmetse..

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 vıtese kadar 106 1 boy önde hafıflıkten dolayı 3 e atar atmaz farkkkkkkkkkk....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)