Sercan peki yarı otomatiklerde yokuş kalkış desteği var "hill holder" dedikleri şey bu yokuş kalkış konusunda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum hiç yarı otomatiklerin yokuş kalkışında sorun olduğunu duydunmu peki?
Printable View
Sercan peki yarı otomatiklerde yokuş kalkış desteği var "hill holder" dedikleri şey bu yokuş kalkış konusunda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum hiç yarı otomatiklerin yokuş kalkışında sorun olduğunu duydunmu peki?
Bravo tabiki.
42bin almıstım ben fiyat...
Bu arada kesinlikle beyaz derim, beyaz bambaska oldu makyajlı farlarla falan.
Golf var 45 liraya ama biraz bos kalıyor bravoya göre :D
Bende uzun zamandır bakıyorum ama fiyat donanım ilişkisi yönünden bravo kendi sınıfındaki otomobillerden en ön plana çıkıyor.
haklısın birde hillholder önemli bir avantaj.
çalışma prensibi şudur: ayak yokuşta frenden kaldırıldığı anda otomobil 1.5 sn daha frenlemeyi sürdürür ki bu sürücünün gaza basması için yeterli bir zamandır.
bravo 1.6 dizel için gayet cömertçe yakan bi araç yazılım felan 8 lt felan olur sehır ıcı ona gore :) haa bu demek değildir astra al ;)
Birinde var benzinli duo. Ondada ayni sorun vardi ama giderdiler. Yoksta dur kalk yapiyorum
bilmemne isiklari yaniyor icersi acayp seklde balata kokuyor vs. Ama giderdiler artk yok.
2010 modellerde bu sorun olucagni sanmiyorum. Araci almadan once servise gdp 1 1 anltn boyle
boyle duruk varmis. Bendede cikarsa. Ya arabami degistirin yada parami geri alrim diye konusun ama bu sni korkutmasin abi hepsnd boyle die.
Sans iste. Bize dustu sana dusmesin abi.
Vs die pesin p
bravoooo kesinlikle...
performans ve yakıt tuketimi haric her konuda astra cok daha ustun.. Bravoda bazen bazı seyler can sıkıcı olabiliyor ama uzerindeki motor gercekten guzel bir motor ve performans olsun yakıt tuketimi olsun her konuda cok basarılı..
Erhan bu sınıfta hiç bir araba diğerinden çok üstün değil ki Astra üstün olsun. :)
bakıs acılarımız farklı demekki :)) birisi yolda zıplayarak gidiyor digeri zıplamayarak.. bu da benim için oldukca buyuk bi fark :) bircok detaylarda da farkı hissedebiliyorum sahsen :) burda astrayı ovmek deil istedigim.. golfte olsa aynı sey gecerli.. golfle de oldukca fark var.. Murat sahsen bilir :)))
Niye zıplayarak gidiyor yaw... :)
Benim demek istediğim senin kullandığın ifadenin abartı olmasıydı sadece ;) Çok üstün... Mesela performans ve yakıt konusunda kötü olması da aslında ciddi anlamda negatif puandır değil mi?
Bu arada Murat nerde hiç sesi soluğu çıkmıyor? :)
Abartı deil aslında :) Bravonun std hali bile gercekten rahatsız gidiyor.. fiorino gibi yolda zıplayarak gidiyor.. Performans ve yakıt tuketimi konusunda da zaten iyi oldugunu ben yazdım :) hatta abartı derecede iyi bravo.. :) Her iki arabayı da yakından tanıyorum.. keske ikisinin birleşimi olsa bi araba da alsak :)
robocop dun dondu tatilden :)
Easytronic değilde manuel olsa astra derdim ama bu seçenekler içerisinden Bravo diyorum ;)
Bravonun şanzımanıda Astranın Easytronic şanzımanından pek farklı değil yanlız.
Ben bravo derim ama.
Sercan ,aracını sen daha iyi bilirsin ama yazılımdan sonra tüketim değerinin azaldığı tek devir max torq devrinin altlarında gezindiğin aralıktır. ben surekli under 2300 devir takılıyorum diyorsan o ayrı... ayrıca bravo az yakan bir dizel değil stok halde 7.5 lt yaktıgını sen söyledin :)
yeniden merhaba
BRAVO 1,6 M.JET 120 HP DUALOGIC DYNAMIC PLUS+SKY DOME araç eylülün son haftasında gelecek.