bende bilgi veriyim ozmn
www.club-bravo.com
üyelik istemeden her istediginiz konuya bakabilrsiniz..;)
Printable View
bende bilgi veriyim ozmn
www.club-bravo.com
üyelik istemeden her istediginiz konuya bakabilrsiniz..;)
bugüne kadar birçok Bravo verdim ve herbiriyle sürekli telefon irtibatındayım sürekli takip ediyor varsa sorunlarını dinliyorum.
şu ana kadar yol tutuş konusunda sıkıntı yaşayan bir Bravo'm olmadı ki burada Bravo sahibi bir çok arkadaş var onlar daha net cevap vereceklerdir neticede gece gündüz otmobilleriyle beraberler...
Benim tanıdığım bravo kullanıcıları genelde çok duygusal bakıyorlar olaya benim arabam en iyisi diye düşünüyorlar her konudada hiç bir araba ile kıyaslamıyorlar bile.
Yol tutuşu konusunda acaba kaç kişi zorladı ve sıkıntı yaşayıp yaşamadığını tecrbe etti. Ben çok kez zorladım. 2 tane bravo var. Bir tanesi 1.4 turbo sport bravo şu anki ise 105 hp lik dizel bravo. İlki en dolusuydu. Esp mevcuttu ve esp ye güvenerek çok zorladım ve hiç sıkıntı çıkarmadı. Şimdikinde ise esp yok aynı şekilde zorlayamıyorum çünkü direk arkasını bırakıyor. Ancak diğer araçlarlada karşılaştırdığımızda ortalamanın üstündedir biraz. Çok sıkıntı çıkarmaz. Öyle astradan çok kötü falanda sayılmaz. Hemen hemen yakındır. Ama ben şimdi alacak olsam sıfır bravo kesinlikle esp lisini tercih ederdim.
Esp bence kasko kadar olmaz ise olmaz bir teknoloji.
90 hp astranın performansı klima açıkken saç baş yoldurur. motor seçenekleri yüzünden bu karşılaştırmada aradaki fiyat farkına bakılmaksızın bravo seçmelisin. Astranın içi güzel yol tutuşu güzel dışı güzel bravo hakkında herhangi bir fikrim yok ama düşünmeden bravo alırdım. 90 hp o araba olmuyor ne yazıkki.
Kayınpederime sıfır 1.4 turbo 122 hp Active yani en boş paket araç almıştık. Aldığımız gün kendisi gidip bir jant taktırmış üstüne lastikleri değiştirmeden. Görüntüsü kötü olduğu kadar sanırım ofsetide yanlış olduğundan jantlar çok içeride kaldı. Her neyse. Ben aracın yol tutuşunu hiç beğenmiyorum. Henüz hiç arkası yanıma gelmedi. Ama her ana gelicekmiş gibi bir hisse sahip. En son tatile giderken bir köpek birden yolumuza atladı ve ciddi bir manevra yapmam gerekti. Arabanın manevraya verdiği tepkiye olan korkum köpeği yola atlayınca yaşadığım korkudan daha fazla. Konforu beklentisi fazla araçlarda çok dikkatli araba kullanmak lazım. Az ses yapsın tak tuk yapmasın diye yumuşacık süspansiyon ve yumuşacık direksiyon koyuyorlar saçma sapan bir araba oluyor. Hele hızlanınca direksiyon o kadar yumuşak ki birde City düğmesine bassam üfleyerek dönücek sanki.
city düğmesi 50 den sonra hiç bir işe yaramıyor zaten açıkda olsa bişey farketmez. O kadarda kötü olmasının sebebi acaba 15 lastikler vede çok içerde kalan jantlar olabilirmi????
zaten yumuşak amortisörde bide 15 lastikle iyice esneme oluyor acaip güvensiz gidiyor araç. Birde lastikler içerde olunca iyice kaymaya meyilli oluyor.
Üretmeseymi fabrika bunu 15 ile. Zaten kocaman arabaya kocaman çamurluk ağızı yapıp orjinalde 15 koymuyor fabrika çıldırtıyor. En azından 16 jant koy tabanıda geniş yap. Yok illa kaçıcaklar bişiden.
eeeee fiat işteee :D:D:D:D:D
Arkadaşlar hayatınızda hiç bir fabrikada bir otomobilin baştan sona yapım projesinde bulundunuz mu?
bu mühendisler sizden dahamı az şey biliyorlar ve maliyetler konusunda sizden daha mı az bilgililer?
fiat alıcagıma taş alsaydım daha iyidi :D :D git desen gitmez dur desen durmaz dön desen dönmez :D :P
Benim arabam o bahsettiğiniz değerleri görse 4.5lt , 5.4lt ömür boyu satmam walla :)
takoz gibide görseniz kıymetini bilin :)
Geçiceksin o mühendislik olaylarını arkadaşım. Markalar gidip aynı kasa arabaya 1.2 sinden tut 2.5 motoruna kadar geniş motor seçeneği sunuyor. Heleki bazı markalarda 1.4 motorlusu 1.6 motorlusundan çok yakıyo. Bazende 1.6 motorlusu 2.0 motorlusundan fazla yakıyo. Hatta klima açık 4 kişi yokuş yukarı çıkamıyor araba sıfır baskı balata ile. Ama 1.6 olanı çıkıyor. Bunuda düşünmüş dimi mühendis. Sen mühendise yolda kalmasın iyi kötü gitsin ucuz olsun de o sana 900 cc 2 ton arabada yapar.
yol tutuş olarak kötü bir araba değil bravo. Ben çok kez zorladım. Benim arabada esp yok işi abartınca arkayı savurabiliyor. Ama çoğu viraja korkusuz girebiliyorum diyebilirim. Çok zorlamama rağmen 160lik tsi(esp) golfun yol tutuşu benimkine kıyasla daha güven veriyor. ilginctir dün 105tdi golfle kopruden gecerken zıp zıp zıp geçtim. Ne benim arabam nede aynı 160lik golf busekilde zıplatmadı köprüde.
doğru bir karşılaştırma değil bence
bu şartlar altında Bravo diyorum.