hayırlı olsun ne kadarz bitirdin işi ?
Printable View
Alım olmadı canım :D
bende dedim bitirdikmi işi :D :D
CRUZE Nerdesin gel hemen bitirelim işi :)
:) bitirelim kardeşim teslim süresi çok önemli değil kasımda olur önemli olan maliyet :) ben skydom suz :( istiyorum ama lav kırmızı birde test sürüşünü mutlaka yapmam lazım 1.6 mjet 120 hp dualogic vites yokuş kalkış sorununu araştırıyorum ama kimisi stop ettiriyor,kimisi balata yiyor,kimide bende böyle bir sorun yok diyor sanırım yokuşta sıkı bir teste çıkmak lazım, sende bir fiyat ver istersen şu anda lav kırmızı için 43.000 e kadar fiyat buldum( 750 tl paro kart kampanyası dahil).
mutlaka yakıt için chip mi yaptırsak, fabrika verisi 6.1 diyor bravo için aşağı yukarı ben o değeri yakalarım diye düşünmekteyim zira günlük kullanımım ort 70-80 km hız trafiksiz bir yol arada gaza gelmez isem tabi :) chipte fayda/maliyet analizi yapmak lazım chip fiyatı nedir ayrıca 120+kaç hp olur? Garanti olayını da düşünüp araştırmak lazım.Fiat sonra yan çizmesin.
şu 1.6 mjet i opellere de koysalar ya :)
astra h kasa eskide kaldı bence bravo daha iyidir ayrıca 1.3 dizel easytronic vites atarken yığılıyor biraz özellikle 1 den 2 ye geçerken bana öyle geldi kullandığımda...
yazılımdan sonra tüketimin azaldıgı devir sadece max'um verdigi güçün altındaki degerler degilki yazılımdan sonra stock haldekinden dahada çok devir çevirttiriyorum ki bu şekilde 1 lt aşagı düşüyo, uzun yolda dedigim gibi 3.4 u rahat rahat yakalanabiliyor.
evet stock halde ben 7.5 yakıyorum ama 6 lt yle gezen bi çok bravo kullancısı var beni tebrik eden nası 7.5 yapıyorsun diye. ilk aldıgım zaman hava yazdı 8.3 lere kadar çıkmıştım ara sıra klimayla ve genelde kısa yolla gidip gelmekle.
1.3 combo nun kliosuna göre 7.5 yakması gayet normaldir bence. kucucuk motor kocaman araba :D Bravo 1.350 kg 1.6 16v 105 290 nm stock halde ben agresif kullandıgım için 7.5 du 6 yla gezen bi cok insanda var yani.
aynen yazılımdan sonra 1lt garanti düşüyor.
7.5 lardan 6 ya düşmesi hatta trafigin olmayışında 5.5 vss
öyle işte :D
Astra 1.3 90'lik hele otomatikle cok yorucu olurdu :) Bravo yerinde tercih olmus bu karsilastirmada, hayirli olsun ;)
bana kalırsa bravo..
hem oldukça güzel hemde servise gitmeye korkmazsın :D
bravo bencee
Hassasiyeti ve eşeğe biniyor hissi veren o motoru olmasa opele binmek gerek, ama Fiat Bravo'suyla Bravoyu haketti. Astra derdim Alman-japon ezberimden dolayı ama bravo da iştah kabartıcı geliyor. Bravo almak mantıklı sanki.
abi naaptın yaa :D Bravoya istediğiniz kadar laf edin hepsine eyw derim ama yakıt konusunda savunurum. Ben şehir iiçi 5.4 üstü görmedim. Şehir dışıda 4.5 civarları. Burdan istanbula gittim erhanda vardı hatta 4 kişi klimada açtık ara sıra 170 altına düşmedik istanbulda ortalamam 5.2 idi. Bu arada ben stok hiç binmedim arabaya o yüzden stok halinyle ilgili yorum yapamıycam aldığım gün yazılım yaptırdım :D
Bravonun amortisör konusunda sıkıntısı var evet biraz :D Bende jant + yay var biraz zıp zıp gidiyor. Bi koni yada coilover şart diye düşünüyorum. Ama onun dışındada fiyatına göre çok başarılı bir araba. Aynı fiyata alacağın bir astrayla kıyasladığında arada dağlar var. Ve bence astra daha kötü :P Hele cabrio ise iğrenççç:hahaha::heyoo: :p
Tatildeydim abi yaa 1 aydır ankarayı özlemişim roll arkadaşlarımı özlemişim onlarsız yapamıyorum bidaha tatile giderken onlarıda götürcem her akşam çıkarız artık :D
merhaba
şu anda tüm Türkiye'deki bravoları araştırıyorum. pm atıyorum. :)
reklam olarak saymayın admınler sadece bılgı amaclı lınk
http://www.fiatbravotr.com/
keinlikle brawo
Bende fiat bravo kullandım gerçekten çok seri bi araba çok rahat frenleri çok güzel ses sistemi mükkemel ama bi yol tutuş konusunda tereddütüm var yani sert virajlara girmedim nasıl bi yol tutuşa sahip bi araç bilgilendirmisiniz lütfen