User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
215 sonuçtan 210 ile 215 arası

Konu: AUDİ A3 1.8T'mı HONDA VTI'mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3te 250 yle gıderken white çaklıt moka ıcmek ıstıomm. mumkunmudur

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300 hp lik a3 kimde var şaka makınası ?? videosu felan varmı burda demesı felan..?? izmirde hiç denk gelmedım de merak ettim... nasıl gidiyo..
    a3 demedim 1.8t dedim...~300 luk tonla 1.8t var bildigim rollinglere fln katilmayan, geceleri cikip iki gazlayan ve mutlu mesut evlerine donen

Mutlu
    Misafir
    Alkollü kullanıyorsan VTİ alma Kullanmıyorsan al :P

Sana kalmış birşey tabi ama bence vti al

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emir'in a3 ü var fazla cıkmaz rollinglere ama çıktığında o cok methettiğiniz araclarınızın yüklü olanlarına şaka yaptığı tecrübeyle sabittir....
    +1875438759490869054896045

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıyı yazmışında bızde VTI ıle 250+ gıttık vırajda aldık yandan ruzgarda yedık aynı senın audı gıbı buda savrulmadı ? Kım nası anlattıysa vtı ları sankı uçurtma aq
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya gıcık hondacılara karşı sağlam bır grup var o arada yaz anasını satıyım salla typera vtı a durumu oluştu nası olsa arkandan bırsuru arkadaş destek verır , haklı oldukları yerde bızde katılırız ama haksız yere şoyle kotu boyle kaka denmesınede uyuz olmuyo değılım

typerla bmw kıyaslarken yok 250 lı ıle gıderken çay ıçılırmış vs,,
    yuro şahıt yanda ayar yapıyo enka duzluk hızımız 265-270 felan kadran kayıp benım tel çaldı açtım başladım muabbete o bı yandan ayar yapıyo herkes ışınde
    kadır abı sen yanlıs anlamıssın benım yazdıgımı.benım yazımda vtı la ılgılı 1 kelıme bıle yok dıkkat edersen.sadece a3ten bahsettım.hatta yazdıktan sonra vtı la karsılastırmak ıcın yazmıyorum bunları dıye eklıyecektım ama yanlıs anlasılır dıye eklemedım onu bıle.vtı yı kotulemek gıbı bır nıyetım yok ,bugune kadar da hıcbır karsılastırma konusunda fanatıklık yapıp tarafını tutmadıgım arabayı kotulemem.oyle anlasıldıysa affola.honda kullanıcısı cok arkadasım var ve sevdıgım bır markadır yalan yok.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UnnAmeD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadır abı sen yanlıs anlamıssın benım yazdıgımı.benım yazımda vtı la ılgılı 1 kelıme bıle yok dıkkat edersen.sadece a3ten bahsettım.hatta yazdıktan sonra vtı la karsılastırmak ıcın yazmıyorum bunları dıye eklıyecektım ama yanlıs anlasılır dıye eklemedım onu bıle.vtı yı kotulemek gıbı bır nıyetım yok ,bugune kadar da hıcbır karsılastırma konusunda fanatıklık yapıp tarafını tutmadıgım arabayı kotulemem.oyle anlasıldıysa affola.honda kullanıcısı cok arkadasım var ve sevdıgım bır markadır yalan yok.
    combo vtı super araba felan demıyom bende çok sevsem satmam ama sanıldığı gibi yol tutmayan ,dengesiz bir araba değil ,bende senı alıntı yaptım ama genele yazdım,
    A3 e bınmedım yorum yapamam A6 2.8 quattro ıle çok yol yaptım sessızdı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)