Bi Abime alıcaz ikisi arasında karar kılamadık kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar vardır illaki hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha az yakar , konforludur gibi düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Bi Abime alıcaz ikisi arasında karar kılamadık kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar vardır illaki hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha az yakar , konforludur gibi düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
combo 1.3 cdti 50 nin üzerinde alıp sattım konfor ekonomi güvenlik hepsi bu arabada mevcut artı olarak 2.el piyasası hiç deger kaybetmiyor ama citroen içine oturdugunda peugeot j9 a oturmuş gibi hissedeceksin ve pişman olursun
Opel mi değer kaybetmiyor??? 2 sene önce 28 e aldık şimdi pazardan geldim 20-22.000TL arası
Sıfır alacaksanız bütçeyi söyleyin başka birşey önerelim.
Onun dışında otomobil gibi combo ticari gibi değil
1.7 1.3 den az yakar.1.3 ile sakin kullanımda 6.5litre klimaydı birazda basarsam 7.5litreye kadar çıkıyor tüketim
Performans iğrenç.1.3 bu kasaya normal ama
Ha şunuda unutmayım chip yaptırmadan önce 7 litre yakıyordum chipten sonra 6.5 a kadar düştü.
Manevrası kötüdür.
Bir daha ikisinden birini alacak olsam 1.6hdi alırım
Kısaca yakıtta berlingo, konforda combo![]()
kardeşim 28 almışsın 22 den aşagıda etmez kimse sıfır aldıgı paraya arabasını geri satamıyor ama bide berlingo alıpta şuanda ne ediyo bi araştır artı olarak 2006 comboyla geçen hafta 140tl lik mazotla 1150 km yol yaptım performansından memnun olmassanda 400 tl ye çip yaptırıp gayet keyifli bi araç olabiliyor
ikinci el alıcaz bütçe 20 bin tl bu ikisi arasında düşünüyor , chip falan uğraşcak biri değil orginalciyakıtı uygun olsun onun için ilk öncelik büfe sahibi mal falanda taşıycak arada onun için istiyor bende berlingo olarak fikrimi sundum ama bu araçlarda tam bi fikrim yok
yeni kasa alacaksa tereddütsüz berlingo derdim ama 20 lira bütçe ile eski kasa alınır oda çok tipsizgüzel temiz bi combo alsın ama ben olsam 1.7 alırdım combo
barnak bassam olurmu ?
şirkette 210.000 Bin Km'de 1.3 combo kullanıyorum bence aşırı seri araç 1.7 olanını düşünemiyorum 210.000 De Motor Halen Sapa Sağlam sıkıntısı yok ikinci eli çok hızlı bir araç valla 1.6 hdi berlingolarda kaçlıklar var bilmiyorum ama daha önce arkadşımın berlingosu ile öyle deniyoduk makarasına berlingo comboyu geçemedi fransıza hiç bulaşma derim ben
bende combo kullandım gercektende sıfının en ıyısı hem bınek arac ımajı verıyor hemmde tıcarı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Düşünülen Berlingo 110 bg likse onda da 150binlerde, kullanıma bağlı olarak, volant masrafı çıkabilir.. 90'lıkta bu durum yok.. Biri hareketli diğeri sabit..
2-3 ay önce sattım combo 1.3cdti vardı 2007 model 115bin kmde volan sesi çıkıyordu onun dışında hiçbir problem yaşamadım gayet konforlu ve 1.3 e göre seri bir motoru var daha önce kango doblo vs araçlarımda oldu ancak aralarında en güzeli combo
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
berlingo derim. hem daha az yakıyor bildiğim kadarıyla
110 luk berlingom var yakıtta cimri ve grubundaki arabalardan seri karar senın ben berlingo derdim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)