Sağlıklı bir 500sec tır sokar uçak indirir,sonra kaldırır havalimanı yapar orayı.
Sağlıklı bir 500sec tır sokar uçak indirir,sonra kaldırır havalimanı yapar orayı.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
sağlıklı sağlıksız 4teker üzerinde olsun 500 sec her türlü uzar gider.
Ben 320i yi aldığımda 1998 senesiydi, Sen düşün işte arac zaten 0 dı
Babam ise bir dönem Bülent Ersoya ait olan bebek mavisi bir 500sec kullanıyordu. Ben sana şöle söliyeyim, yan yana giddddeeeemmmmeeesssssiinnn.
Şimdiyi 10 yıl sonrayı konuşmuyorum arkadaşım. Sağlıklı olsun her ikiside geçemessin okadar basit. Çok 500sec aramana gerek yok, 90 model 500sel dolu etrafta. Bi dene ve gör![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
1.6 ies 60 dan başlarsan 140 a kadar oldukça ii geliyor. Sonrası bmw tekme yemiş gibi ilerliyor abi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Gidiyodur abi eminim. Dediğim gibi oluyor. bmw 140-150 ye kadar çok eşek gidiyor nedenide 90-145 arası sadece 3. viteste gidiyor. Çok uzun bir 3. vitesi var. 4. viteste ise 145-180 arası, yani çok kısa. İşte 4. vitese atılınca açmaya başlıyor zaten.
Abi o araç stoktu zati
bide hayvanat tombi vardı içinde 140kg, araba eksideydi yani![]()
Temiz, saglıklı, saglam yürüyen bir ies 320 'yi 3'ün ortasına kadar zorlar diye düşünüyorum.
Zira borayla bile zorladım 3e kadar,ies hakkıyla kullanılırsa daha cok zorlayabilir
konuyla ilgili olarak, gerçekten bir cok arkadaş dogru yorumlarda bulunmuş.
500 sec 'in yürüründe sorun yoksa pilotaj harici her türlü geçecektir,
Fakat 500sec'i sevenler bilenler de bilecektir ki okadar cok kötü halde 500sec var ki,ne halde olduguna baglı sec'in.
500 sec' hastası olarak bu yorumu nasıl yapıyorum çünkü : Şahinle beraber yürüyen 500 sec bile gördüm hatta şahinin burnu hep daha öndeydi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)