boranın kalkışı nasıl bilmiyorum ama iyiyse drag ta bora alır çünkü 3 silindir tdi ların 1.vitesi berbat ötesi bişey insan 1 yerine 2 ile kalkıyorum zannediyor![]()
barnak bassam olurmu ?
Sanırım signo-stylance-s-rider ların donanımları aynı çıktığı yıllar farklı.Sunroof yoktu sadece stylance da
Valla aslında hemen hemen bütün dizellerde var o tork bandına girene kadarki hantallık.
1.4tdi da biraz daha fazla ama devrinde kalkarsa no problem
kankacım, tdi üzücek sanırım da d4d de ne var onu merak ettim ben esasbekliyorum sonucu
1.4 tdi lar pd motor ayrıca , yani verimli vw dizellerden
@ kurtbil, o kasa pancar motor toledo aurisle yavaş yürüraurisi kullanamamış o sürücü bu arada, hemde auris 1300lü kg larda boş olarak
![]()
Aynı agırlıkta olduklarını bilmiyordum, eger öyleyse bizden yaklaşık bir 150 kilo hafif olucaklar hatta lpg' ve kameraman'ı eklersek 250-300 kilo,ibiza stepneyi falan cıkarmışhaha
şuan bende 1300lü kilolardayım levo'cum. kanka corolla stock spec, boş.sahibi arıza hafif,![]()
kanka sen 1300 lüsünde , ben binsem aurise düz hesap 1400kg mesela
dün biz 1.4 90hp corsa c ile denedik öyle, benim arabada 2 kişi vardı 1 90 1 100 kg, 2 de 50 gibi bastık 3 boy yedimstockta 250kg + 200 kg da içerdeki ağırlık bakımından daha hafif corsa benden yarım araba ağırlığı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)