( B ) oşuna ( M ) ilyar ( W ) ermiyoruz...
der keser atarım
yok belirttiğim durumlar genel.
Bana göreden kastım anti-handecilerdenim ya zati fikir sabit o sebepten yanigarip gelmesin.
Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi asil bi e46cabrio duruyor...
Hani belki es2bin için değilde GEnel olarak hande öyle bi haldeki kırmızı ışıkta beklerken arkadaki dolmuşun "düt" düdüğü ile roll e başlıcak gibi yani demek istediğim sürüş keyfi süpermiş şöyle böylemiş. ZEVK DENILEN ORGANKIŞISELdir.
Biri elma biri armut sever.
Ama bi gerçek var bu konudaki kıyastaki otomobillerden Bmw hem +2kişiye yer sonuyor... Hemde kıyas olduğu markadan kat kat kaliteli ve prestijli.. bu değişmez.
harman kardonu yeter![]()
motor performans önemli değilse sadece konfor,işçilik kalitesi önemliyse o kadar vergi ödemeyede gerek yok..alrm 3.18ci veya 3.16 daha iyi
Dr.ECU
Kişisel olduğu gerçeği değişmezdir zaten zevkin bu konuda genelleme yapabiliriz. Ama Türkiye'de pist yoksunluğundan ve Honda'nın otomobillerinin genel olarak roll'de kullanıldığı gerçeği üzücü bir durum olmakla birlikte İzmir'de piste çıkan S2K'nın (sahibi de hakkını verdi sağolsun ) neler yaptığını gördük ki, dünyada da yeri bellidir yol tutuş açısından falan.. Ben yol tuttuğu için E36 önerdim BMW olarak.. Bu da benim zevkim hani..E46 şişko patates benim için(e46 yol tutmuyor demiyorum belirteyim)
+2 koltuk konusunda haklısınız bu sürücünün ihtiyaçlarına kalmış tabi.. Ama ondan önce cabrio nun sürtünme kat sayısına bakabiliriz, şu anda bulamıyorum ama E46 cabrio dan daha iyi bir sürtünme kat sayısı vardı S2K'nın.. Yakıt tasarrufu demek bu..Kalite konusunda, konsolda daha fazla düğme, herşeyin otomatik olması falansa 330 da olmasa ayıp olurdu. S2K'nın üretilme amacı farklı *****.. Prestij işine para yönünden bakarsak Honda eziyor BMW'yi.. ***** otomobiller,motosikletler, jetler, tekneler vs. herşeyin motorunu ve kendisini ürettiği için cirosu 2 katı kadar Honda'nın..(Wikipedia'da var bu bilgi ) Çünkü herkese ulaşılabilir şeyler yapmak daha önemlidir benim için.. ve tek yönlü olmamak mesela yürüme zorluğu çekenler için walking assist vs. şeyler üretmesi oo honda iyiymiş dedirtiyor bana..
Anlaştığımız nokta şu ki insanlar binince bu iki otomobile bak bu daha uygunmuş benim için diyecek.. Belki E46 ya binip hantal diyecek ya da tam istedğim gibi konforlu diyecek.. S2K ya binip güzelmiş ama biraz sert yaylar falan rahatsız eder hem 2 kişilik bana uymaz diyecek.. Ya da oha keşke daha önce param olsaydı da alsaydm diyecek.. Biz napıcaz? Bir yerden helalinden iyi bir para gelse de bu konuları biz açsaydık diyeceğizYeter ki bu alınan arabalar temiz kalsın da sonra biz de alalım
![]()
sacma sapan yerlere geliyo yine konu
kime ne cirosundan ucak motorundan cimbicme motorundan motosikletinden hissenmi var hondada daha fazlamı kazandırıcak s2000 aldıgında yada azmı kaybettiricek almadıgında?
bmw bilmiyomu kamyon otobüs minibus yapmasını gerizekalımı bunları yapcak adam bulamıyomu mercedes gibi.şirket imajı politikası vs kılı yünü tüyü ne dersen artık
1881 - 193∞
Değişensiz 36 m3 istermisinama yol tutturamadık buna tutamıyor
kimi marka sever,
kimi hacim
kimi adrenalin
kimi kalite. Alacak kişiyi bağlar ama şahsen aklında roll dü b*ktu püsürüktü şuna buna saplayayımdı yoksa kesinlikle Bmw. Ayrıca 2 araç arasında inanılmaz kasa farkı var. hande mantıken daha az sürtünmeye sahip olabilir ama kanımca uçurum yoktur aradaki farkta.
Bide aklıma gelmişken bu capon arabaların kapısı ne kadan çikin kapanıyo elde kalacak gibiesiverdi belirteyim dedim
edit- berkanokan sana göre saçmadır bize göre sapan. Karşılıklı fikir belirtiyoruz yasak yok uyarı yok ban yok
bize hava hoş![]()
Uzun sure binecegim diye bende roadster almistim zamaninda ( nissan 350z cabrio )..Ici daracik, ustunu kapayinca daral geliyor ve tcs devre disinda iken inanilmaz guvensiz...Ikinci arabam olmasina ve Z yi sadece haftada 1-2 kez kullanmama ragmen arabadan beklentim her zaman guvenlik ve konfor oldugu icin dayanamadim sattim ve bir daha arkadan itis araba almamaya tovbe ettimEvde birkac tane araba varsa arada sirada cikip oynamak icn cok guzel bir arac s2k ama gunluk kullanim icin heleki boy +1.85 ise cok kullanissiz..
Bmw nin vergi dezavantaji olmasina ragmen kullanislilik acisindan tercih ederdim.
bmwyle her yere gidersin gözün kapalı her havadada kullanırsın s2000 de öle bişey yok güneş çıksında üstünü açıp geziiim dersin zaten üstü kapalııyken insan kibrit kutusunun içindeymiş gibi sıkılıyor.yada s2000 alırsın yanına mutlaka bir araba daha almalısın.bende çok begenıorum s2000 i fakat akıllı dawranmak lazım araba alıosun az buz bir para değil.yanına bişi koyamıyorsak aldıgımız arabanın daha akıllıca olması gerekiyor.Al 330 yanlamasını bilene en az s2000 kadar yanlıyor zaten eğer s2000 +sı yanlamak ise...
330 diyorum. s2000 tamam duruşu güzel gidişi güzel masrafı az olur falan ama tek araç olarak kullanacaksam 3-4 kişiyi alabilen daha rahat araçlara bakarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)