User Tag List

Sonuçlar: Sizce Hangisi..?

Katılımcı sayısı
203. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • S2K

127 62.56%
  • E46 330 Cabrio

76 37.44%
Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
116 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: S2k / E46 330Cabrio

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ‎( B ) oşuna ( M ) ilyar ( W ) ermiyoruz...

der keser atarım

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anahtar kelime "bana göre"
    Genelleme yapınca garip kaçıyor bana göre
    yok belirttiğim durumlar genel.
    Bana göreden kastım anti-handecilerdenim ya zati fikir sabit o sebepten yani garip gelmesin.
    Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi asil bi e46cabrio duruyor...
    Hani belki es2bin için değilde GEnel olarak hande öyle bi haldeki kırmızı ışıkta beklerken arkadaki dolmuşun "düt" düdüğü ile roll e başlıcak gibi yani demek istediğim sürüş keyfi süpermiş şöyle böylemiş. ZEVK DENILEN ORGAN KIŞISELdir.
    Biri elma biri armut sever.
    Ama bi gerçek var bu konudaki kıyastaki otomobillerden Bmw hem +2kişiye yer sonuyor... Hemde kıyas olduğu markadan kat kat kaliteli ve prestijli.. bu değişmez.
    harman kardonu yeter
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürüş zevki tabiki kişiden kişiye değişir kaan yanlamakla hiç bi alakası yok..1650-1700 kg yanlışsam düzeltin 230 hp atmosferik bi araba 1200 kg 240 hp arabadan nasıl daha fazla sürüş zevki verebilir ki adama..S2000 in oturma pozisyonu bile neler yaşatcağını hissettiriyor.

Dediğim gibi 3.30 un iç mekanı çok çok kaliteli s2000 e göre ama amaç araba kullanmaksa s2000..
    la fanatik adam denilmeye çalışılan şu ki kimisi 230 hp oturaklı konforlu araba kullanmaktan zevk alır güçsüzde olsa kimisi 1200kg 240 hp 9k dönen arabadan zevk alır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor performans önemli değilse sadece konfor,işçilik kalitesi önemliyse o kadar vergi ödemeyede gerek yok..alrm 3.18ci veya 3.16 daha iyi
    Dr.ECU

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la fanatik adam denilmeye çalışılan şu ki kimisi 230 hp oturaklı konforlu araba kullanmaktan zevk alır güçsüzde olsa kimisi 1200kg 240 hp 9k dönen arabadan zevk alır
    Sayın emre gecü konuyu açan arkadaş vsalı vsasız onu bile kovalıyor, neden daha iyi bir gaz tepkisi için benim için bmw e46 m3 den başlar e92,e93 diye gider..
    Dr.Ecu

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayın emre gecü konuyu açan arkadaş vsalı vsasız onu bile kovalıyor, neden daha iyi bir gaz tepkisi için benim için bmw e46 m3 den başlar e92,e93 diye gider..
    orası öyle sayın bataypar benim tercihimde s2k olurdu ama tercih meselesi kimisi yılda 5bin lira vergi verip 3.20 ile çokta farkı olmayan arabaya binmek isteyebilir

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok belirttiğim durumlar genel.
    Bana göreden kastım anti-handecilerdenim ya zati fikir sabit o sebepten yani garip gelmesin.
    Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi asil bi e46cabrio duruyor...
    Hani belki es2bin için değilde GEnel olarak hande öyle bi haldeki kırmızı ışıkta beklerken arkadaki dolmuşun "düt" düdüğü ile roll e başlıcak gibi yani demek istediğim sürüş keyfi süpermiş şöyle böylemiş. ZEVK DENILEN ORGAN KIŞISELdir.
    Biri elma biri armut sever.
    Ama bi gerçek var bu konudaki kıyastaki otomobillerden Bmw hem +2kişiye yer sonuyor... Hemde kıyas olduğu markadan kat kat kaliteli ve prestijli.. bu değişmez.
    harman kardonu yeter
    Kişisel olduğu gerçeği değişmezdir zaten zevkin bu konuda genelleme yapabiliriz. Ama Türkiye'de pist yoksunluğundan ve Honda'nın otomobillerinin genel olarak roll'de kullanıldığı gerçeği üzücü bir durum olmakla birlikte İzmir'de piste çıkan S2K'nın (sahibi de hakkını verdi sağolsun ) neler yaptığını gördük ki, dünyada da yeri bellidir yol tutuş açısından falan.. Ben yol tuttuğu için E36 önerdim BMW olarak.. Bu da benim zevkim hani..E46 şişko patates benim için (e46 yol tutmuyor demiyorum belirteyim)

+2 koltuk konusunda haklısınız bu sürücünün ihtiyaçlarına kalmış tabi.. Ama ondan önce cabrio nun sürtünme kat sayısına bakabiliriz, şu anda bulamıyorum ama E46 cabrio dan daha iyi bir sürtünme kat sayısı vardı S2K'nın.. Yakıt tasarrufu demek bu..Kalite konusunda, konsolda daha fazla düğme, herşeyin otomatik olması falansa 330 da olmasa ayıp olurdu. S2K'nın üretilme amacı farklı *****.. Prestij işine para yönünden bakarsak Honda eziyor BMW'yi.. ***** otomobiller,motosikletler, jetler, tekneler vs. herşeyin motorunu ve kendisini ürettiği için cirosu 2 katı kadar Honda'nın..(Wikipedia'da var bu bilgi ) Çünkü herkese ulaşılabilir şeyler yapmak daha önemlidir benim için.. ve tek yönlü olmamak mesela yürüme zorluğu çekenler için walking assist vs. şeyler üretmesi oo honda iyiymiş dedirtiyor bana..

Anlaştığımız nokta şu ki insanlar binince bu iki otomobile bak bu daha uygunmuş benim için diyecek.. Belki E46 ya binip hantal diyecek ya da tam istedğim gibi konforlu diyecek.. S2K ya binip güzelmiş ama biraz sert yaylar falan rahatsız eder hem 2 kişilik bana uymaz diyecek.. Ya da oha keşke daha önce param olsaydı da alsaydm diyecek.. Biz napıcaz? Bir yerden helalinden iyi bir para gelse de bu konuları biz açsaydık diyeceğiz Yeter ki bu alınan arabalar temiz kalsın da sonra biz de alalım
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sacma sapan yerlere geliyo yine konu

kime ne cirosundan ucak motorundan cimbicme motorundan motosikletinden hissenmi var hondada daha fazlamı kazandırıcak s2000 aldıgında yada azmı kaybettiricek almadıgında?

bmw bilmiyomu kamyon otobüs minibus yapmasını gerizekalımı bunları yapcak adam bulamıyomu mercedes gibi.şirket imajı politikası vs kılı yünü tüyü ne dersen artık
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sacma sapan yerlere geliyo yine konu

kime ne cirosundan ucak motorundan cimbicme motorundan motosikletinden hissenmi var hondada daha fazlamı kazandırıcak s2000 aldıgında yada azmı kazancan almadıgında?

bmw bilmiyomu kamyon otobüs minibus yapmasını gerizekalımı bunları yapcak adam bulamıyomu mercedes gibi.şirket imajı politikası vs kılı yünü tüyü ne dersen artık
    Sadece o mesaja yönelik bir cevaptı, diğer fikirlerimi de belirttim zaten. Hissem olsa hayallerle uğraşmazdım.. E46 bulursa temiz alsın rahat etsin tercih falan diyorum hani en altta yazıyordu.. Niye oraya takıldınız bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değişensiz 36 m3 istermisin ama yol tutturamadık buna tutamıyor
    kimi marka sever,
    kimi hacim
    kimi adrenalin
    kimi kalite. Alacak kişiyi bağlar ama şahsen aklında roll dü b*ktu püsürüktü şuna buna saplayayımdı yoksa kesinlikle Bmw. Ayrıca 2 araç arasında inanılmaz kasa farkı var. hande mantıken daha az sürtünmeye sahip olabilir ama kanımca uçurum yoktur aradaki farkta.
    Bide aklıma gelmişken bu capon arabaların kapısı ne kadan çikin kapanıyo elde kalacak gibi esiverdi belirteyim dedim

edit- berkanokan sana göre saçmadır bize göre sapan. Karşılıklı fikir belirtiyoruz yasak yok uyarı yok ban yok
    bize hava hoş
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değişensiz 36 m3 istermisin ama yol tutturamadık buna tutamıyor
    kimi marka sever,
    kimi hacim
    kimi adrenalin
    kimi kalite. Alacak kişiyi bağlar ama şahsen aklında roll dü b*ktu püsürüktü şuna buna saplayayımdı yoksa kesinlikle Bmw. Ayrıca 2 araç arasında inanılmaz kasa farkı var. hande mantıken daha az sürtünmeye sahip olabilir ama kanımca uçurum yoktur aradaki farkta.
    Bide aklıma gelmişken bu capon arabaların kapısı ne kadan çikin kapanıyo elde kalacak gibi esiverdi belirteyim dedim
    hahahahaha param olunca alırım bi e36 ya ama ikinci ya da 3. olur biraz beklemen gerek Diğerleri de aynı işte ya aynı şeyi yazıp duruyoruz, alacak kişi ortadan kaybolmasa bari hep öyle oluyor sonra söylemiyorlar da ne aldıklarını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahaha param olunca alırım bi e36 ya ama ikinci ya da 3. olur biraz beklemen gerek Diğerleri de aynı işte ya aynı şeyi yazıp duruyoruz, alacak kişi ortadan kaybolmasa bari hep öyle oluyor sonra söylemiyorlar da ne aldıklarını
    yani
    o değilde ne tartışıcaz şimdi kestirip attın
    ben Bmw diyorum süper araba
    (bağ bahçe ev mev bişeyler sat vereyim 4günlük lastik var 25binin biraz üstü )
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani
    o değilde ne tartışıcaz şimdi kestirip attın
    ben Bmw diyorum süper araba
    (bağ bahçe ev mev bişeyler sat vereyim 4günlük lastik var 25binin biraz üstü )
    hahaha geyikten ban yiyeceğiz bak Z4 Z3 lere de baksın cabrio arayan, hani 2 kişi olması sorun değilse.. gerçi fiyatlarını pek bilmiyorum ama

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW varken hondanın adı bile geçmez bence. S2k fan olmama rağmen 3.30 diyorum bu iki araç arasında.

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni kisinin 100k km 3.30 kullandigini cok gordum ama s2k kullanan gormedim hic

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun sure binecegim diye bende roadster almistim zamaninda ( nissan 350z cabrio )..Ici daracik, ustunu kapayinca daral geliyor ve tcs devre disinda iken inanilmaz guvensiz...Ikinci arabam olmasina ve Z yi sadece haftada 1-2 kez kullanmama ragmen arabadan beklentim her zaman guvenlik ve konfor oldugu icin dayanamadim sattim ve bir daha arkadan itis araba almamaya tovbe ettim Evde birkac tane araba varsa arada sirada cikip oynamak icn cok guzel bir arac s2k ama gunluk kullanim icin heleki boy +1.85 ise cok kullanissiz..

Bmw nin vergi dezavantaji olmasina ragmen kullanislilik acisindan tercih ederdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berkan ne sürüş zevkinden bahsediyosun yiğenim 3.30daki motor bmwnin en başarısız motorlarından biri..S2000 kaç lt kaç hp biliyosun zaten..Otomatik 3.30 cabrio anca sorento kadar yanlar gözünüzde büyütmeyin o kadar
    sürüş zevki yanlamakmıdır

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmwyle her yere gidersin gözün kapalı her havadada kullanırsın s2000 de öle bişey yok güneş çıksında üstünü açıp geziiim dersin zaten üstü kapalııyken insan kibrit kutusunun içindeymiş gibi sıkılıyor.yada s2000 alırsın yanına mutlaka bir araba daha almalısın.bende çok begenıorum s2000 i fakat akıllı dawranmak lazım araba alıosun az buz bir para değil.yanına bişi koyamıyorsak aldıgımız arabanın daha akıllıca olması gerekiyor.Al 330 yanlamasını bilene en az s2000 kadar yanlıyor zaten eğer s2000 +sı yanlamak ise...

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    330 diyorum. s2000 tamam duruşu güzel gidişi güzel masrafı az olur falan ama tek araç olarak kullanacaksam 3-4 kişiyi alabilen daha rahat araçlara bakarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)