User Tag List

Sonuçlar: Sizce Hangisi..?

Katılımcı sayısı
203. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • S2K

127 62.56%
  • E46 330 Cabrio

76 37.44%
Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
116 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: S2k / E46 330Cabrio

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

nasıl ya ? Şimdi 60k kmde dağılmıyolarmı Bmw ler Allah Allah es2bin anca 6ay 1yıl kullanıyor ya skiliyor
    yada araba kontrolü dandik olduğu için patlıyor.. Alayı boyalı zatennn......

S2K'nin araba kontrolu cokta dandik degil , ne yaptigini bilen bi adam surdugu surece hic bir sikinti olmaz , arkadasim 2 sene kullandi , hergun gazladi , hergun cikti yanladi , kazasiz , boyasiz satti arabasini. Soforle cok alakali soyledigin sey.

Baska bir arkadasimda bir kere BMW'ye totonu degdirdigin an baska araba kullanmazsin dediydi , onun gaziyla bende gittim 1 serisi aldim , bundan sonra heralde hep BMW ile devam ederim

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rx-8'ler Türkiye'de sentetik yağ kullanarak zulüm gördüler mermerler bitirdi tr'de mazdayı neyseki mazda kendisi konuya el attı artık Türkiye'deler ve dexelia denen mineral yarı sentetik diye'de geçer bu yağ'dan geldi,araçlara yalnış teşhis kondu vs vs kaldı ki 207rc geçince diğer araba kötü mü rodajım bitince denemek istiyorum şu araçlarla çok merak ettim,Kupon arabaya biniceksen yakıt düşünmiyeceksin arkadaşım,arabaya binmek ayrı bir zevktir,hobidir pahalıdır,gidip s2000 veya 330ci diyceksin vergisidir yakıtıdır masraf arabaları lastiğidir sonra gel 2 litre rx8 yakıtına takıl bu mantalite yalnış,amerikanlara binenlerde yaksın arabalarını o zaman v8 sesi için alan adamlar..
    İncik cincik bilmiyorum ben gordugumu soyledım sadece. Rx8 in s2k ya TEK üstünlüğü düşük vergı avantajıdır.
    100k ya gıden ya gıtmeyen bir arabanın vergısının dusuk olması benım ıcın bırsey ıfade emiyor .
    Hondaların bırcok ornegını goruyorsun forumda yaptıkları km lerı motor durumlarını sağlalımlıgını vs.
    Sen demeden ben soylıyım Tr'de S2k da cok yuksek km yapan fazla yok fakat istisnalar hariç SANDIK MOTOR koyanda yok
    Yani diyecegım hıcbır sekılde rx8 s2k den daha masrafsız sorunsuz falan dıye ınandıramazsın beni. Hızlı diye hiç inandıramazsın
    Ayrıca konuya bakarsan cabrıo araç alınacak yazdım

Yukarıda yanlıs yazmısım 207rc stock, rx8 de cai varmıs. o kadar hp farkına dogal olarak 200 den sonra rx8 gecmeye baslıyormus. Fakat genede o en bastakı fark cok fazla. Buyur kardesım bu da denemenın konusu : http://www.techturkey.com/forum/videolar/43851-stok_207rc_175hp_vs_mazda_rx8_cai_231hp.html

Edit: Hala tam karar veremedık e46 nında s2k ınde cok fazla agır basan tarafları var ıkısıde cok guzek araç, karar vermek oldukca zor

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölmeden mezara girmeye gerek yok. Tabut gibi kucucuk basik bir araba S2k. 1.88cm-100kg boyutlarinda bir adamken bindigimde rahat edemedim. Surus pozisyonu ve gorus acisi guzel ama 330ci ile karsilastiramadim bile. Iki araba cok cok farkli bence karakteristik olarak once bunun farkinda olmak lazim.

Her sey konfor ve malzeme kalitesi de degil. O yuzden 3.20 cabrio gibi araclar zevksiz. Bu sitedeki herkes arabasinin seri olmasini ister.

Dikkat cekici ve gosterisli olmasini ister. E guvenlik de onemli. S2k arastirdigim ve gordugum kadariyla saglam bir sasiye sahip fakat govde-kaporta aksami bana pek ic rahatlatici gelmiyor. Darbe emici ozellikleri pek yok. Kaza aninda BMW'nin govdesi cok daha koruyucudur. Frenlerden bahsetmiyorum bile herkes biliyor herhalde s2k frenlerini.

Tumsege-cukura girince dan dun her somundan ses gelmesini kimse istemez sanirim. Biraz rahat konfor, biraz performans, biraz guvenlik = 3.25 ve ustu cabrio. Makyajsiz kasa daha agresif, daha guzel bence.

Manuel bulmasi zor, temizi bulmasi ayri zor. Bunun yaninda yakit farki var. sehir ici 13lt asagisi zor. Vergi de bayagi yuksek.

Her iki aracin kendine gore artisi eksisi var tamamen tarza bagli. Ben BMW cabrio diyorum.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim Güney Afrikada 198.000 MİLE yapan tescillenen üye var rx8club'da Türkiye'de araba ne hikmetse motor kırıyor bende sana onu diyorum
    O video'yu biliyorum kaldı'ki cai olması bişi ifade etmez Rx8'ler hakkında pek bişi bilmediğin ortada,bende eskiden çılgın hondacıydım halada biniyorumda birazda araştırmak lazım,at gözlüyle bakmamak lazım eccentric shaftta 170-180 whp veriyor stock olarak kat iptali headers egsoz pulley cai flywheel 210 whp'lere geliyor rakam atmosferik olarak,unutmaki japonyada satılan a spec rx8 248 hp yazılım ve mazdaspeed dokunuşları var ben seni kandırma niyetinde değilim,sana kanıtlamak gereken bir konuda yok ama arabayı kötülemenize izin vermem herkes kulaktan kulağa konuşuyor.
    Allah aşkına Japonyada soyle boyle falan dıyorsun haklıda olabılırsın dedıgın gıbı rx8 hakkında fazla bılgım yok hıç araştırma geregıde duymadım fakat Türkiyede guncel olarak bınılen daha sorunsuz ve modıfıye anlamında harcayacagın paralara daha guzel tepkı veren daha yakısıklı bir araç varken BENCE fantaizye gerek yok ama tabi zevk meselesi
    Yanlıs anlasılmıyım rx8 ı kotulemıyorum fakat su bır gercek rx8 s2k e vergı harıc asla hıc bır yonden ustunluk sağlamıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçimini yapmışsın sen hayırlı olsun şimdiden.
    Teşekkürler fakat ortada bı secım yok. Ben rx8 ıle s2k arasından KENDİ yapacagım secımı soyluyorum
    Konunun asıl amacı olan e46 ve s2k konusunda hala kararsızız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne farkeder 330ci 231 hp ağır kasa yavaş s2k'dan donanım bol Rx8'de kalite kokuyor demin demişsin ya hiç bir artısı yok recaro'ler bose ses sistemi bluetooth piano black iç kaplama yagmur sensor park sensoru vs vs bir çok seçenek var 330ci'de de bunlar var ama s2k'dan yavaş ben o bakımdan diyorum
    Donanım konsunda haklısın. Fakat uzun sure yanı 100k falan bınılecegı ıcın sorunsuz araç aranıyor o yuzden rx8 beynı tırmalar vede cabrıo olması lazım, napalım yanı rx8 ın tavanını mı keselım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahahaha, tr ye nıye gelmıyor acaba bunlar

KAAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedense bu Turkiyedeki rx8 ler bi garip.adamlar inadinami yapmislarda motorlar 100k km yi gecemio..
    Burada gordugum cogu rx8 neredeyse 100k MILE dalardi ve hepsi catir catir calisiyodu vallahi.bi tanidigimda var hatta 80 bin kusur mileda sorunsuz saat gibi calisiyo
    Yani bence rx8 e ole 100k km yi gecmez etmez demek biraz sacma.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z4 mü S2000 mi karşılaştırması daha mantıklı olurdu. 330CI ile S2000 karşılaştırmasında kesinlikle E46 ağır basar

KAAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karsilastirmaya gelince;alacak olan kisinin zevki onemli.herkez yazmis zaten kalite ve bunun yaninda performansda istiyorsan bmw tabiki.s2k ya gore cok daha kullanisli.
    S2000 in ici bombos donanim denen bisey yok,kalite o bmw ye gore baya bir alcak seviyede.Ama tum bunlara ragmen o motor ve mermi gibi kasa arkadasa bmw nin kalitesinden isitmali koltugundan daha cok zevk vericekse,tabiki s2000.Ornegin bana bmw nin o kalitesi full donanim olmasi s2000 in verdigi zevk kadar zevk vermezoyuzden bir dk dusunmem gider s2000 alirimalicam zaten bakiyorum

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahaha rx-b in kamyoneti var. Forf falcon hesabı
    bu aracı alacak şahıs evli çocuklumu. Gaz manyamı, roll delisimi nasıl biri. Bmw dayanır 5 sene Vmw alsın
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m tech temz 330cI CABRIOYA bakmıycak ınsan varmıdırKI, çoğu krıterde ortalamanın uzerınde bı arac..
    surus zevkıde uzun yolda manuel 6 sılındırn sesıyle(eısenmann egsozla) gayet ıyı olur bnce..

34ER2890 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2k ya 100. oyu ben verdim

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 ım olsun 36 ay borcum olsun
    Fuck The System !!!

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı olmak istersen s2k.

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 model VSA'sız makineye 65.000 vermek Bence çok pahalı.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence seçenekler iki araç ile kısıtlanmamalı.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence seçenekler iki araç ile kısıtlanmamalı.
    Başka ne var, arkadan itişli güçlü şekli düzgün ?

gmalzays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw 4 kişilik oldugu ıcın tek o yonden avantajını goruyorum.Diğer yonlerde S2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)