Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Evet abi hepsinde boxer motor var sanıyorum justy hariç ama 1.6ST modelini bilmiyodum. Senden öğrendim. Bide ne övünücem be ne alaka Ahaha gülünecek yerimle gülüyorum kanx anlaşılamamak gibi küçük bi sıkıntı var ama gülüyoruz
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Arkadaş bütün seçilmiş kişiler banamı denk gelir ya. valla 2saatlik profil yine gidicek bunun yüzünden.
edo typer Nickli Üyeden Alıntı ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?) ....05412424032
Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Arkadaş bütün seçilmiş kişiler banamı denk gelir ya. valla 2saatlik profil yine gidicek bunun yüzünden. Dosdum , ben ztn subaru sti'den bagsettim alınacaksa eğer subaru sti anlamında neyse senin speclerin farklıymış ... ben civic sport diyorum...
ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Forumdan takip ettigim kadarıyla Asıri koyu subaru fanı olmana rağmen çok objektif bir yorum yapmışsın, tebrik ederim ) ben teşekkür ederim. mantıklı bakınca güvenlikden ve ilgi toplamak konusunda bi artısı gözükmüyor. hepimiz genciz, kurcalamak isteriz caner8958 Nickli Üyeden Alıntı yanlış anlamayında normal civic olarak dedıgınız cok dogru ancak civic sport un çıkmasıda orjınalıde zor bulunuyor ve ayrıyetten pahalı. estağfurullah arkadaş sport dememiş o yüzden dedim, yoksa bilgiye sahip değilim sport hakkında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları