İnsignia daha çekici bence.
Printable View
İnsignia daha çekici bence.
Accord dusunmezmısın ıncele derım bıraz
Çok yoldan kastınız ne bilmiyorum ama yılda 35bin km üstü yol yapacağınızı varsayarak insignia demek istesemde dizel c5 diyorum. Mantık evliliği:) Fransızları sevmem ama sebep duygusal.
insignia 1.6 turbo .. ayrıca suberp de iyidir :rolleyes:
http://www.arabatutkusu.com/wp-conte...oda-Superb.jpg
insignia 1.6 turbolara lpg takılabiliyor mu??
Yigit Kerim ve Chatin teşekkürler. linki inceliyeyim bi
ben olsam insignia yı tercih ederdim
Insignia iyi ama Opel servisleri ürkütücü.
konu insignia dan açılmışken bu 2.0 turbolar nasıl sizce sahibindende baktım kendi şehrimde çıktı ben bu aracı 1.6 turbo sanıyordum araba bayaaa özellikliymiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-4-cosmo/detay
yani kısaca 1.6 turbo ile arasında motorsal olarak aşırı bir fark varmı ?
1.6 turbo 180 lik motorda astra gtc nin sadece debriyaj setine 1200 tl para verdiğimizi hatırlatırım...
opel insignia ile c5 in fiyatları arasındada bek bi benzerlik yok, boş insignia alcağıma dolu c5 alırım bakarım keyfime...
t.el konusunda c5 daha çok kaybettirecektir. Servis ücretleri arasında ne kadar fark vardır bilmiyorum ama ccc5 dizeller 15000km de bir rutin bakıma girer ve ort. 270TL gibi bir rakam ödersin. Triger kayışı 180.000km.de değişir. 1.6 dizellerde baskı balata sorunu vardır. Yol konforu insigniadan iyi ancak yol tutuşu vasattır. Amaönce neyle neyi karşılaştırıyoruz. 1.6 turbo ile 1.6 hdi komik bir karşılaştırma olur. Ama dizel 2.0 lar karşılaştırılır. C5 2.0 hdi'de hydroactive 3 vardır ve yol tutuşu çok iyidir. Motor 163hpdir. Ayrıca otm şanz. Henüz 1.6 hdilarda yok. İç malzeme kaliteleri yakın ama insignianın iç ambiyansı bence daha güzel. Tip olarakda insignia derim.
dolu c5 bence daha mantıklı
ayrıca bana gore tipi daha guzel, bunların dısında PSA grubunun dizel motorlarını herzaman tercih etmekte fayda var dizel konusunda adamlar cok basarılı haklarını yemeyelim
1.6 turbo motorlu olsaydı insignia derdim ama dizel bisey istiyorsun bence C5 ;)
Biz kısmetse babama alıyoruz c5 1.6dizel gecen hafta test surusunu yaptık hosumuza da gıttı c5 dızelde bence guzel bı secım donanım olarak da tatmınkar bence ve goruntu olarak c5 daha cekıcı gelıyo bana gercı ınsıgnıa kullanmadım vs ama fıkır olması acısından c5 guzel bı araba derım
2 aracıda hemen hemen hep kullanıyorum C5 dizel 1.6 pek kaldırmıyo ve çok sournlu araç opelin ise yakıtı dışında pek bir sorunu yok tubo olucak ise:D fakat bence C5 lerde uzak dur aşırı sorunlu araç
2011 de gelecek denen 508 lerde yolda tabi oda var :D
bide şu alman meselesini anlamıyorum,
herhalde opel en alman olmayan araçtır, neredeyse şu anki bütün modellerinin özellikle iç dizayn kalitesi GM'in yaptığı bütün araçlarla aynıdır. opel gözümde alman olmayan bir araç, kalite olarakta hiçbirzaman vw bile olmayacak bir marka amerikandan bozma alman kırma yani...