o çakma alman bi çok fransızdan japondan daha kaliteli daha konforlu ve daha sağlamdır ama :icon_tup:
Burda tercihim benimde İnsignia olur hiç düşünmeden.. (C5'e hiç binmedim ama İnsignia SW özellikle eziyor :) )
Printable View
fiyat aralıklarını bilmiyorum ama tdi passat bakılabilir..
Dogru,yol bilgisayarini opsiyonel sunan ilk arac ben corsalari gordum(komigime gitmisti)
sonracigima malzeme kalitesi olarak yillardir bitip tukenmeyen ayni goruntuyu sunan,elini surdugunde pek bi kalite,veya baktiginda pek bi kalitesi olmayan arabada onu gordum..
Motorlarida cok dayanikli Opellerin onada katiliyorum,turbosu bitmez,verimlidir,az yakar vsvs.. degil mi ? :confused:
komfor olayi kisiden kisiye degisir,sayet bugune kadar bircok opele bindim,ben oyle pek aman aman bi komforda goremedim..
Ama sen/siz diyorsanizki en en en azindan bir vw-seat kalitesi,komforu Opellerdede vardir,saygi duyarim ne diyim.Marka fanatikligi yapmaya gerek yok diyorum.
katiliyorum .
aynı kararı arkadasım verdi.
1.6 hdi c5 alacaktı .zorlayarak insignia 1.6 turbo aldırdım.sıfır aldı.yakıyor ama adam memnun iyikide almısım diyo.c5 lerin yenileri ağır baya.ayrıca citroen :)
c5 2.0 hdi exclusive fiyatına denk gelen insigsia'nın donanımını söyleyebilicek biri var mı?
hocam hersey donanım olsaydı..
ben a3 aldım cok dolu değil ama o paraya full leon yada full golfte alırdım ben a3 tercih ettim.yani çin arabalarındada cogu sey var.
benim arkadasım test etmişti c5 in ön koltuklarının rahatsız oldugunu ve direksiyonun c4 gibi bişeye benzemediğini söylemişti..
bizim 2000 yılında pejo 406 mız vardı.full donanımdı.ama memnun değildik.kalitesi pek iyi değildi.sonra passata geçtik full olmasada cok memnunduk.
ama beyaz c5 full dısarıdan güzel.20 yada 21 jant olan.
Insignia tercih ederdim.
Eletrnk süspansiyon olan C5 Duruken basıldığı gibi yoldada basık gitse çok tatlı olucakta:D işte hemen kaldırıyo sistem hareket halinde
Fakat o Deli Gibi Tatlı Duruşuna kadar inmiyor beyaz bir C5 basık güzel sadece:D ve her park ettiğinde onu indirmek için beklicen tabi benim şahsi düşüncem herkes öyle sevmiyebilir:D
Çok yakın bir arkadışmda 1.6 Hdı var 2009 3.5 Cm yay var araçta km şuan 70 bin Km günü gününe servis bakımlı geçen aks kırıldı ondan önca mazot pompası bozuldu park sensörleri her dk bozuluyo sebep aracın alçak olmasıymış bilmiyorum artık ne kadar doğru ama
serhatcım ben gibi yap. fn2 nin yanına opel iyi gider. insignia güzeldir
o kadar inerse zaten sürüngen gibi gider :D İnmiş hali hakikaten güzel duruyor. 19" jantlar ile farklı bir havaya bürünüyor.
Aslında ufak tefek kalite problemlerini takmayacaksanız güzel bir araba C5
Eski dizel motoru olsa almayın derim ama şimdi motor işini de çözdüler. Ön koltuklar beni hiç rahatsız etmemişti ama Insignia'nın oturuş pozisyonu daha iyi geldi. Renkli ekran, ve kadran oyunları güzel tabi iç plastik aksamdan esneme sesleri daha 3000km deki araçta gelmeye başlamıştı. Yani ikisininde iyi ve kötü olduğu yanları var. Sadece 2.elde Insignia biraz daha az kaybedecektir.
citroende 2.el yok bu arada :)onuda unutmusum
doluluktan kastınız ne bende onu anlamıyorum şu an üretilen tüm araçların en boş+boşu bile ihtiyaçlarını karşılamıyormu ? 80küsür model e30larda yol bilgisayarı varken..
bende olsam insignia tercih ederdim :)
bencede insignia doğru bir tercih olacaktır. özellikle beyaz ;)
bu arada Mondeo da düşünebilirsiniz.
2.0 dizel otm. düşünülüyorsa
Citroen C5 2.0 HDI 163HP EXCLUSIVE BVA
yol tutmayan güven vermeyen C5 de hidraktif süspansiyon yoktur...
2.0 motorlarda sport modu var bu modda araç basık gidebiliyor...
yeni 1.6 larda hidraktif süspansiyon yoktur.
İnsignia Hidraktifli C5 kadar konfor ve yol tutuş sunamaz.
iç mekan olarak insignia çok çekici...
Donanım bu sınıf bi araç için önemli bi unsur iyi karsılastırmak lazım...