İlk cümleden yola çıkarak son olarak söylediği söze karşılık olarak...;
Olay karşılaştırmalık değil.
Bana göre o abi dayağı hak etmiş. ;)
Printable View
Sen ona "Ameriklıların bi lafı var bildinmi??" de anlar o ;)
Adamla saat 7 de randevulaştık. Hadi bakalım hayırlısı.
Alp çok düzgün video çekin ne dediğimizi hep beraber izleyelim.
Önemli bir konudur vtecte, rolling yapacaksanız adamın yanına mutlaka gaz kelebeğin açık gel, yani sen önde kalıpta adamın gelmesini beklerken gazdan ayağını hafif çeksen bile kelebek tam açık olmuyor biliyorsun.
Adamı sal önden sen vtec üstü doldura doldura gel yanına öyle korna çalın.
Aslında sen söksene şu arabayı koltuklarını falan. bagajı komple boşalt. deponda benzin varsa çek çeyrek deponun bile altında kalsın. Silecek suyunu boşalt.
Direksiyon pompasını gevşet kasnağı aşağı al biraz kayışını çıkart koy kenara.
Arabayı sökmen falan fıstık 1,5 saatini alır.
Gidiyorum hemen. Hadi görüşmek üzere.
geçemezsen banlanırsın bak :) ne yap ne et geç :):)
:D
detaylı okumadım ama bakalım sonuç ne olacak.
3.0d bile tork ile tatmin ediyor 4.6is haşırttı black olmasın iş :)
bıldıgım kadarıyla x5 makınesı benım 540 makınesıyle aynı kı x5 kı dahada gelıstırılmısı ben sıze su kadarını solım v8 dımı x5 ne drag ne rollıng mıamının dedıgıne aynen katılıyorum dırek ısınlanır yanından sayamazsın hesabı:)
Gazdan ayağını çekip tekrar basma demek. Yani önde iken adam yanına gelsin hizalansın diye illaki pisikolojik olarak ayağını gazdan çekiyorsun flow düşüyor. Tam tersini yapmasını söylüyorum rakip önde olsun sen arabayı doldurarak gel ve öyle basın diyorum kardeşim.
Töreye karşı gelinmez vtec geçilmez :D
ya şaşırmışsınız yanlış anlamayın da...
yorumları okudum bi arkadaş x5 in önüne geyik felan çıkarsa demiş ya aynen öle bi mucize gerekli sana...
Yaw tamam sonuç belli arkadaşımız sinirlenmiş denemek istiyor bizde bari biraz hızlansın diye yapabileceklerini yazdık.
Sonuç zaten %&/(435704/k9346)=4,6is