forumda en azından bu sekilde konusması hoş değil demek istemiştim halada hoş değil şerefsiz dedi demedim zaten o kelimenin geçmesi hoş olmamış dedim
:icon_tup: :icon_tup:
Printable View
fena yorumlar var guzel konu olmus keyifle okudum cok guldum :D
bisey soyliyim o 4.6 is x5 i ancak bizim DBS gecerse gecer ondanda net emin değilim :D
Dbs nedir diye soracak olursan gırtlak yuklu K20 typer :)
X5le denemeden olumlu sonuç beklemek hayal olur :D
Ama bi turbo vtec görmesini isterdim amcanın..
bu arada 4.6 is x5 de ton basına;
Power-to-weight 156.88 bhp/ton
dusuyor oradanda hesap edebiliriz ne olup ne biteceğini... az mıs aslında dusundugum kadar hızlı olmasa gerek :)
zır stock ep3 typer ton basına ;
155.12 bhp/ton
demekki filtre header egsozlu typer bu x5'i gecmeye yeter :)
vtec motorunu sökün karting aracına takın sıkı bir diyet programı uygulayın belki geçersiniz :D :D
nos kiti 50lık mis olur ıkı fıs:) yada ızmıre gıdın erolun vtecle bı denesın hayatının hatasını yapsın:)
arabana ne turbo tak ne nos bas o adamın arabasını gecmek ıcın,gıt guzel turkcemızle yuzunu kızartıcak bsey soyle yeter ona.Vtı ın 350bg lık x5 gecemıcegı turbosuz nossuz gun gıbı ortada,denememıze gerek yok benımkı kıcı kırık Vti desen bıle kımın orda kafaca buyuk oldugu anlasılır;)
gecenin sonundaki ses haşırtttt ahahahaa
ben olsam sökebildiğim kadar sökerim aracı sonra gider nos taktırırm geriden basarım içinden gecer giderim ;)
O abiye bi tavsiye gitsin cayenne turbolara, gts lere atar yapsın arabasına cok güveniyorsa ;)