Bİ arkadaş Rolde belki alır demişte baya bi güldüm.. İçinden geçer ortadan ikiye böler ne geçtiğini bile anlayamaz..
Bİ arkadaş Rolde belki alır demişte baya bi güldüm.. İçinden geçer ortadan ikiye böler ne geçtiğini bile anlayamaz..
Muharrem küçümseme mecazi olabilir, adam belki bilmiyoruz yukmuş bitirmiş bütün çıkartmıştır araba mevzusunu.
Yani olacağı bildiğinden öyle konuşmuş olabilir. Geçenlerde bak yemin ediyorum bi tane murat 124 ss jant kapaklı hellalı obenli falan fıstık çaça yapmış arabayı inciliden aşağı iniyorum topkapı istikameti sol şeritteyim yanımdan geçti elini çıkarttı camdam işaret yapıyor etrafıma baktım başka araba yok gibi adam gel hadi gel yapıyor. ahaha dedim ne çekmiş bu ilerde yol açıldı hale işaret yapıyor dedim bi geçip gideyim ses duysun topkapı girişine kadar düz yolda sıktım sonra geli yanıma suratıma bile bakmıyor.
Adam arabadan anlayan biri değil gitmiş rastgele amerikadan almış gelmiş arabayı bugüne kadarda kimse geçememiş yollarda söylediğine göre ona güveniyor tahminimce yani benim arabamda ne olduğunuda bilmiyor ve sormuyor adamın mantalitesinde lüx araba yani ferrari porche dışında kimse geçemez onu.
Benim arabamda turbo var desem yine farketmez diyecek.
beyler lafı saga sola çekmeyin... senin saxona yada vtege bi şahinci gelse gel deneyek diye arkadasın olsa...dalga geçerek bi gez gel dersinbuda onun gibi bişiy küçümsüyor fakat vtegi küçümsüyor
vtekçi kardesimizi degil
![]()
şimdi vtek geçen subaru geçen şahinler var demeyinde![]()
Samimi olduğum biri değil tabiki bir abim diye hitab edeceğim adam benden kaç yaş büyük Şerefsizin biri benimle kalkmak istiyor mu diyecektim. ??
Arabalardan laf açılmışken benimde arabam vti falan muhabbeti oldu adamda vti mti bunlar arabamı gel hemen eline bi vereyim dedi olay buradan açıldı.
ne olursa olsun böyle bi olay için bi insana şerefsiz denmez....
adam arabasına güvenerek ARABANA laf söylemiş kişiliğine yada onurunu zedelicek laf etmemiş..
56 yaşındaki adam eline verim gibi bi kelime kullandıysa bukadar hırs yapacağıma yüzüne 2 çift laf söylerim onu yerin dibine gömerim ...
PROJECT 01
bence dene bu laflarin altinda kalma, eger gecersede imkanin varsa turbola icinden gec ama turbo yaptiginida soyleme birkez daha deneyelim de.
Bu kadar ezilmez bi vti sahibi.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye