ya ben 1.4 ıs kullanıyrum acık yazayım 1.4 is e dunya para harcasanda adam olmaz uzatmanın anlamı yok gozunuzde 1.4 iside buyutmeyın he dıceksın sendede 1.4 var evet gıtmıyr yurumuyr yuruyen 1.4te yok bana bırtane adam gıbı turkıyede yuruyen 1.4 gosterın sohc vtec dısında![]()
iyi de o palio'daki 1.6 16v 103 hp bravalarda kullanılan ile aynı italyan motor .. 1.6 civic ile roll yapar, sen de honda diye yüceltmeyin o kadar şu araçları... 1.4 ke kıyaslıyorsun 90 hp diye..
:ramo
bu iş çete savaşlarına döncekBmwciler bi yandan Fiat grubu bi yandan Hondacılar Pugcular derken bi bakcaz yakında trafikte marka grupları halinde gezioz amma güzel olur du yaaa
![]()
Benim aracım için söylüyorum maşallahı vardı döküm emme manifoldu olan tipti.Aracıma da iyi bakardım açıkçası.Sadece kapak taşlama filtre kat iptaliyle hiç üzmedi beni desem yeridir rakiplerime karşı.Bi Filtreden bu kadar mı güzel ses çıkar arkadaş hala kulağımdadır sesi.
Beyaz Palio16V i canlı canlı gördüm iyi gidiyodu draglarda dikkatimi çekti maşallahı var.1.4 palioyla 1.4 honda da ise honda alır yürür gider 1.4 palio mono enjeksiyon tek egsantirik 8v yani eski teknoloji bence verimsiz.1.4 honda teknoloji olarak çok önde.Ama iyi bir 16V le yarışcaksa herdaim Palio 16V
BRO TUNE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)