oo maşallah ne konu oldu yaa![]()
araba arabayı geçer arkadaşlar![]()
son olarak şunu belirtmek istiyorum
bizim belirtmek istediğimiz tek şey var;
geçmesine geçer palio ama öyle içinden geçer, boy boy ayırır bilmem ne yapar böyle bir şey yok bu kadar basit yani olay...nokta.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bu son zamanlarda çektiğim 3. araba, baskı balatanın ömrünü yiyoruz ama kardeşlerimin canı saolsun![]()
bugun özel servıse goturdum baglattık aracı
enjektor 1-2-3-4 ve kelebek potansıyometre arızası gorunuyor ve beyınden arızayı sılemıyor ustanın dedıgı bence beyıdne arıza var dıyor degerler normal gıbı beyını update ettır dedı mantıksız geldı yarın yetkılı servıse goturcem detaylı arıza tespıtı ıstıcem aracım cok fazla yakıo cıg benzın kokusu gelıo buram buram ara ara gaz yememe sogukken cok gec calısma duzensız rolantı vs vs kafayı yedırttı bu palıo bana
bızzat denedık aracım motor acısından cok ıı deıl arıza var amanedır bulunamıor 16'' jant ve muzık sıstemım varken bahadır 1.4is le yanımda 3 boy uzadıgercı devır saatı arızal arac hangı hızda hangı vıteste kacta kesıcıye gırıor onnarıda bılmıodum ama ada verdı elime oda kesmedı onndear stock 1.4is sedanla verdı eelime aracımda stock fıltrede dahıl kat uzerınde 103 bın kmde motorum
sen sorunlarını çöz atın intikamı olur
çıkıp uzun uzun sıkasım var benzinde yok![]()
olur sorun yok önderrrr bey siz???
nasıl yapalım???
önder kayıp tymu da takipte gelsede onla sıksak
nasıl yapalım ev nerdeydi senin
kocavılayet bugun polis sıkı egzosttan 130 yedım bugun bu hafta yedıgım 293 tl olduyuksek sesten 63 yedım
))) varmı sote bı yerın polıssız
yarın cıkalımmı servıse goturcem yarın aracı bı daha sansımı denıcem
![]()
tamam yarın yapalım sen sorunları çözde gerisi kolay![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)