erhanla ılk yuruyusumde bir boyum var sonraki yurumede erhanın bana bır boyu var baskının ısındıgını hesaba katalım gencler onder senı ıstıorum en kısa zamanda
erhanla ılk yuruyusumde bir boyum var sonraki yurumede erhanın bana bır boyu var baskının ısındıgını hesaba katalım gencler onder senı ıstıorum en kısa zamanda
sen anIadın.. bu arada ayrıIan bir stock vardı onun vıodesu nedense yok ilk basta bo boy yıyen bır ies vardı ne hıkmetse onunda vıdeosu yok bahadırın gırtlak is vıdeosu var 6.7 yuruyusten sonra erhanın benı ayırdıgı iesın vıdeosu var insaf beyler!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kardeşim insaflık bir durum yok beeezaten 5 video var 2 si çekim kurbanı 1 inde ağzımız bozulmuş o sansür yer bizden kalan 2 iyi onlardada golf uzakta kalmış ama idare eder
senin arabanın hala ufak tefek sorunları var + en büyük yanlış 16'' larla gelmen 14 lerle yeniden deneriz...
otto sonlu 1.4 (ki benim gördüğüm stock en iyi yürüyen d14 ) ile senin palio denk gidiyor (keşke onları çekseydik, aslanla çok güzel kardeş kardeş yürüdük ) tabi ondan önce sen 2-3 kez denedin ve balatan ısınmış olabilir
sonuç olarak güzel bir geceydi, ben çok keyif aldım herkesin ayağına sağlık sorun çıkarmadan kahrımızı çeken araçlarımıza maşallah...
sorunlarımızı giderir, eksiklerimizi tamamlar en kısa zamanda yeniden deneriz inşallah![]()
http://www.youtube.com/watch?v=H69FHC5Avmk
beyIer 1.4is ıcımızden gectı ustumuzden atIadıs1600 cuIer
![]()
Saolasın kardeşim kurcalaya kurcalaya birşeyler yaptık, Aslan kardeşiminde ellerine sağlık bakalım az da olsa daha giderimiz varkurcalamaya devam
![]()
Cam car 1.4 is bahadırn , ies emme ,afc,headers filtre egzoz 2kişi
palio , filtre egzoz 16 jant tüp duruyomu bilmiom
diğer araç 1.6 ies otomatk , filtre headers var
bildiklerim bunlar sahipleri yazar![]()
palio da no name koftirik fıltre ,51 mm egzost kat ıptalı,16 jant,lpg ,90 lıtre kıcker l7 subwoofer(50 )kg,16 inch jant 195 40 16 lastık
![]()
bahadırın aracta bıldıklerım : safc 2 kat ıptalı ,cai,remap,headers,son susturucu,buji vs vs vs bahadır turbomu gırdın naptın5 bın devırden sorna aractan trıbulasn sesı cıkıo
,1.6 ies emme manıfoltu ,1.6ies gaz kelebegi bunlar bıldıklerımız arslan dokunduysan o araca emmesı gommesı vs deısmıstır onun
![]()
1.4 is benı ayırdıgı bı vıdeo olmas gerekıor onuda godnersenıze bahadır su 3.vitesten sonra 4 te yanımdan uzadıgın vıdeo..
birde stock 1.4 is var 3 kere onla yuruduk 1.de 3 boy ayırdık pılotaj hatası avrdı 2de ıyı pılotlabı burun ondeydım dıe hatırlıorum 3.de palıoda arslan stock is le kafa kafaya yuruduler ama dedıgım gıbı arac sısmeye basladı bahadır aslan 180 ı gecemedım dedı benım ılk yurumede bı ara 190 gordum arac sıstıkten sonra 180 ı gecmemıs...
bahadırın is iyi gidiyo sesten bellii ciğerli , palio ogün bayağı bi şişmiş belli kaç kere kalktı sürekli yüklene yüklene ama set tüp ve jant olmasa iyi gidicekte yedekler yoktu hayırlısı bi ara güzel kaliteli bi camerayla iyi bi video çekilebilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)