User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
193 sonuçtan 191 ile 193 arası

Konu: 2010 CiviC CorsA 96 GSİ ROLİNG

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa alır

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım guvenıosan aracına cıkar gelrısın mersıne hem tanısmıs oluruz hem cayımızı kahvemızı ıcer mısafırımızı agırlarız hemde dedıgın gıbı olursa her turlu masrafın tarafımızdan cekılır konuyu bu kadar uzatacak bı durum yok 125 hp olması vs deıl sorun bız aracın agır ust hızlara kadar devırlenen cok serı bı arac olmadıgını saglıklı bır gsi ın gecmesı gerektıgını soyledık pıyasada aynı speclerde onlarca arac var ama hıc bırı bırıyle aynı sekılde gıtmıor konuyu uzatmaya yada kalplerımızı kırmaya gerek yok gsi olan arkadasın aracına tursu dedık oda haklı kendıne goer benım aracımda bı zamanlar tursuydu 1.4is e dahı gecılıoduk bakımsızdı bakımlarını yaptık değişmesi gereken sensörünü deıstık yagını suyunu koyduk canımız sıkıldıkca arkadslarımızla cıkıp denıoruz palio denıldımı bende lan o ne araba mı kagıt dıye alay edıodum taki yürürünü gorene kadar..
    ben zaten cevabımı verdim geçiyorsunuz benimki şans eseri geçti işte sende 16 boy atıyorsun bişeymi dedim...

FD6 ağır ama yüksek hızlarda iyi bir ivmelenme sağlıyor...
    GSı da turşu olsa yanıma biel gelemiceğini düşünüyorum..

palion hakkındada eksi bir düşüncem yok. yürürü iyidir tebrik ederim.. başarılarının devamınıda dilerim. inş zamanla typer kovalar.

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle devamlı olarak 1. Çoğul kişi kullanıyorsun. Kaç kişisiniz siz? Kaç kişiyle 0-100 yapıyorsunuz? Kaç kişi bahsettiğin o aracın sahibi?

2. olarak, işimde gücümde bir adamım. Sırf "huaa nasıl koydum" muhabbeti için kalkıp da mersine gelmemi veya herhangi bir başkasının gelmesini beklemiyorsun herhalde? Zaten yarışmak için değil teknik bilgi için soru sordum çok açık bir şekilde görülebileceği gibi.

Son olarak sana doğru dürüst, adam gibi bir soru sordum. Bazı teknik veriler vermişsin. Bu verilerin kaynağı nedir, araç sporting midir değil midir sorularının cevabını merak ettim ama düzgün teknik bir cevap vermek yerine tabir-i caizse "gel kalkalım" diyerek boş bir cevap vermişsin..

Ha bir de benden sana büyük tavsiyesi. Bu kadar atar - gider yapıyorsan, bu kadar iddialıysan tutup da insanları ayağına çağıramazsın. İddialı olan, yarışmak isteyen kalkar yarışacağı adamın yanına gider. Oturduğu yerde klavye başında "gelin laaayn" diye klavye aslanlığı yapmaz.
    yok kardesım ataırımız gıderımız yanlıs bısı varsa onu duzletmeye calısıoruz ara hl sportıng deıl ama bılıosundur kı hl ıle sporting ynı motor arac emme manılfoldu ust kapak sıkıstırması headers yazılım farkı var bu dedıklerını custom yaptıgını dusunursek neyse benım aracım gıder ucar kacar kalkar ıner demedım denedıgım bı olayı paylastım rr kasayı gecmedık ayırdık allah nasıp ederde bı deneme daha yaparsak vıdeoyu paylasırız ozaman yeterlı cevabıda verırız ama sorun su bu o gectı bu kactı kalktı deıl konu karsılastırma konusu olmus
    corsa gsi mı rr kasa hondamı bızde gordugumuz bıldıgımız kadarıyla gsi saglıklı bı aracsa rahat olarak alması gerektıgını soyledık haa bu rr kas gecemıcek anlamınada gellmıor tolga kardesımız gecmıs bu yuzden bızde genel sınırlar dısında bı durum oldugu ıcın bende corsası olan arkadasa araca bakımlarını yaptırması gerektıgını soyledım bı ara 1.4is e gecıldık sorasında gaza gelıp araca bakımlarını yapılması gereknlerı yaptık demek ıstexdıgım bu.. surcu lısan ettıysem bırılerını ıncıttıysem kırdıysam affola...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)