duruma göre bende orda olcam
duruma göre bende orda olcam
Yeni civic nedir? dream mı yoksa premium ya da elegance mı..
ilave olarak yine, yeni civicte ne var?
jant (varsa kaçlık?), filitre, egsoz, düz boru, kat iptali vsvs
stockmu komple..
dream ile premium/elegance arasına bile fark var yürürlerken.
civic özelliklerini söylerseniz fikrimi söyleyebilirim.
GSI alır.2de 3500 devir civarında 200e kadar denenrise alır Corsa.Hatta 200 değil 210 bile denebilir.Ancak 96 GSI tabiri caizse ciğeri yerinde yürümesi gerektiği gibi yürüyorsa
motor olarak bir fark yok tabiiki
jant farkı var.
stockta dreamda 15 sac jant, premium/elegance de 16 alaşımlı jant.
yürürken çok fark ediyor.
eğer dream stock ise iyi de vites değişirse kullanan kişi, gecer.
200 e kadar yürümek civic in avantajı bir şey.. hızlandıkça aynı ivmeyle hızlanıyor araba. yavaş yavaş hızlanmıyor.
yine stock ve premium/elegance ise denemek lazıma ama şansı yok gibi sanki..
tabi yukarıda da sorduğum gibi civic için olan ilaveler de nasıl yürüdüğünü etkileyen şeyler.
civic in modelini ve mod spec lerini söylerseniz (pilotajların aynı olduğunu varsayarak) kimin daha iyi yürüyeceği ile ilgili tahmin yürütebilirim.
saç jantla 16 jant farkediyo keşke civicçi 220 denese daha ii olurdu quantumun dediği gibi yüksek hızdada aynı şekilde ivmelenme devam ediyo
Arkadaşlar yeni civic sahibi olarak denemesini 1 saat önce yaptık. aracım premium (sunroof yok) stock halde aracım..
opeldede sanırım bişey yok stock diye söyledi.
Sonucu opel kullanıcısına bırakıyorumm... ???? Açıklarsa memnun olucam![]()
yanlışım varsa düzelt adaş 180 kadar boy boy koysam bile 180 den sonra geçiyor arabası ama yarım boy helal olsun demekten bişi kalmıyor 135hp honda si ilede denemede bulundum o ikimizde geçiyor tolga ile tanınmış bir araç zaten videoları izleyince görürsünüz yarın yüklenecek aksam honda si yeni civicle gsi ye 2 boy 1 boy koyuyor ama fazlası yok yeni civiclede 200 e kadar denedik yan yana ama bi camurluk boyu kadar geçiyor
Toplamda 3 kere denememiz oldu
1.denemde opel önce bastı önümde giderken 170lerde gelmeye başladım 180de geçtim gittim
2.denemde aynanda bastım yarım boyla yürüdük son hızlarda boy attım
3.denemde 3 araçla deneme yapıldı opel arkada kaldı..
sonuçta güzel bi gündü...
VSA kapalı denedim ama sanki daha kötü yürüdü anlıyamadım farkını :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)