In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Corsa nın motor hoşaf olmadıysa her türlü alır
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
corsanın sürücüsüde civic'in sürücüsüde iyi pilotajlı adamlar , hoşaf kelimesini kullananlar 2 aracıda gelip görebilir , biri neredeyse İstanbulun en temiz oynanmamış yorulmamış Gsi'larından diğeride stock bir yeni Civic ,alan almış satan satmış geçen geçmiş , bence artık önünüzdeki maçlara bakın
yaa sonuç açıkca söylenmiş okuma yazması olmayan arkdaşlara sesleniyorum.bu paliolu arkdaş yeni civicleri alıyormuş alışı oldukça kuvetli galiba bu palionun benim arabam perten toplama bir araç 400 binde hala yürümeye cesaret ediyorum paliona senin 2 boy avans veririm yürüyelim 200 kadar 200 vurabilcekmi merak ediyorumherkez atıo tutuo yeni civic dedigin araç 125 hp ve 2010 model bir araç 0 dan 100 km ye 10.3 sn ye cıkıyor 152 nm tork var 1217 kg benim aracım 96 model ve 100 km 9.5 sn 106 hp 150 nm tork .980 kg veriler ortada 180 kadar yürüyoruz sonra akıo geçioo araç önümde yarım 1 boy kadar biz denedik gördük bu kadar konuyu tekrar tekrar hortlatmanın anlamı yok ben bi kat iptalinden egzozdan filtre 15 hp alıp bunlarla yeni civic geçiyorum demiyorum.Biraz kafayı çalıştır
![]()
kardes ortalıgı bulandırmanın manası luzmu yok sen gsi a rr kasa civige gecılmısın konusmanın uzatmanın manası yoka aracım mersınde cok merak eden varsa getırır aracını denerız sonrasında yok arabad fıltre vardı yok bılmem ne vardı yok orasıyla oynamısınız bılmem ne yapmısınız dıyen adamın kalbını kırarım senın palio dedıgın arabanın 0-100 u 9.2 sn 147 nm torku 7200 rpmı var rr kasaylada 50 -200 deneme yaptık
amma uzatmışsın be kardeşim insanların neden canını sıkıyorsun?
tamam agasın paşasın typer geçersin
SENSİN ŞAMPİYON SEN.... SAKİN OL
JoYTeaM
bi gsi'ı cı olarak konuya müdahale etmem ve birazda sizi yatıştırmam gerektiğini anlıyorum ; ecotec gsi ağırdır söle ki , 0-100'ü 10.5sn dir.donanımlı oldugundan ağır oldugunu varsayıyorum.sedan civic 2010 dan bahsediosak ki herhalde odur ; 125 hp ve daha teknolojik ve daha sağlıklı (!) olabileceğinden dolayı avantajlı olması muhtemel.
şimdi 2. ise ; deneme yapılmış ve sonuçlar belli. ben kendi aracımda dandik bir boru ile cai yaptım ve 2004 focusa bayağı mesafe açtım. cai'siz olarak da 1-2 boy (aracım 2 kişiydi - focus 1) mesafe anca 4. vites sonunda ara vardı. hafif arabada çok fark ediyor.
maksat burda açıklık getirmek. palio'ya bişey denilmemiş ama devirden ötürü bişeyler olur.deneyelim görelim.
arkadaşlar İes'imi satıp Paliomu alsam . 10 saniyenin altına düşüremedimde 100km i , biri bi akıl versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)