manifold mu yapacak adam :(
yokmu istanbulda vti deneyelim
Printable View
manifold mu yapacak adam :(
yokmu istanbulda vti deneyelim
Kanka turbo takmaya gerek yokki atmosferik bi vti zaten cztnin hakkı neden biliyormusun gözümle gördüm bonalume kitli bir CZT rolling gecesinde bizle beraber gazladı gazladı gazladı nar gibi oldu manifold egt 6 civarı falandı sanırım yani demem oki CZT güzel bir araç VTI dan sadece yeniliği ve içinin daha tip top olması açısından alınabilecek bir araç. ( Benim arabamın bu hali ilede yıkım fark olmadı hep beraber gaza oturduğumuzda )
Performans konusuna girersek olaylar çok çok farklı.
600 derece normal? 900 derece filan olmasın?
ben k vtecle denemıstım eger pıston egzantrık felan yoksa vtecde stage 1 ıse herhalukarda bunalımlı 200+hplerde bı czt onde olacaktır mantıken normalıde bu zaten
Vti pert ettim 1i nde acemilik dielim dierinde 230 laynlıyordum kaçtı yapıcak bişi yok ( Colt la yanlada görim :) )
dieride ayı o.ç. nin biri arkadan çarptı güzelim arabama :(
bonalüme ile geçemesssiniz dedim bişi dmedimjki nie sinirlendin şimdi :) uhauhauhauhauh
bence vtec çokdaha konforlu Vcolt a göre kimse kusura bakmasın :D
yuh yahu ne yakması Ben 1600 Cc enjektorle 45 litreyle 550 km yol gidiyordum :)( komik olmayın laaA :) 2.0 litre hemde :)
ne yakması :) Bence colt güzel araba Ama ben karşılaştırmam vtecle ümit seninki çok yakıyor olabilir ama sanırsam en sewimli civic e sahip olan insan bendim :) herkes sewerdi koltukları evet Cztnin daha yumsak ama kesinlikle kadranların orası çok çirkin vitesi vitez topuzu çok çirkin HELEKİ YEŞİL YANAN SEYLER VAYAa AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Dışarıdan önden gerçekten güzel duruyor arkadan minik japon kutu kutu olan arabalardan
Kullanıma gelince Gayet Hisssiz direksiyonu var Vtecte Hisssiz coilover takınca Colt hala hisssiz olarak dewam ederken Civic acayip bir Tepkilenme geliyor
Motor konusuna Gelince civicten turbo olmadan bi poq olmaz colt ise 300 lere kadar gidebiliyor tabiki onada modifiye yapmak gerekiyor cooler buji otb.k vs vs
Gelelim Modifiye bölümüne Atmosferik 2 litre güzel yapılmış bir civic colt u üzebilir Turbo civic ise klasman atlıyor resmen
sonuc olarak Colt ailenle binebiliceğin aile arabası modunda civic ise Hard tune açık şeklinde durmakta
ezmeye çalıştığımı nereden çıkardın? ben diyorum ki 2 arabanın üretim bantlarına çıkış tarihi arasında 10 yıl fark war. eğer 2 araba karşılaştırılacaksa bu arada ki 10 yılı yok sayarak karşılaştırma yapmak saçma diyorum. Diğer yandan tekrar söylüyorum, bırakın roll yapmayı,ankarada trafikte efendi uslu yürüyen vir czt bile göremedim ben hala, bir yane warmış,onu da kadir abi tanıyormuş,olan biten czt budur :)
Ayrıca CZT'nin yaş itibari ile illâ ki bir çok artısı olavaktır vtecten,bunu da yok saymıyorum.
Yanlış anlaşılma olmasın yani. eğer ki konu civic 1.4is - colt 1.5 olsaydı o zaman konu konfor yenilik ws. olabilirdi ama başrolde vtec we CZT war ise aslolan performanstır,bununla karşılaştırma yapmak lazım.
Tekrar söylüyorum, ne CZT'yi ezmeye çalışıyorum ne de vtec Fanatikliği yapıyorum. Param olsa 335i alırım, ne işim olur fitenkle :)
bende colt'u tercih ederim. colt'un bence tek dezavantajı torpido dizaynı. çok boş duruyor. onun haricinde çok tatlı bir araç heleki kırmızı ise :)
bi video cekılsınde ızlıyelım arkadaslar gercekten merak ettım şimdi hem herkez görmüş olur?
Deniycek czt varmıki video çekilsin :D