Çok bekler :D:D
Printable View
:) abi sadece astra GSI konusunda deneyelim dedim aşkolsun :)
arabasından soğumaz abi arkadaş,sonuçta daha modern, daha konforlu turbolu arabası warken neden soğusun arabasından eski püskü vtec'e geçildi diye :)
abi olay şu kalkıp 2006da üretime girmiş araba ile 2000de üretimi son bulmuş arabayı karşılaştırıp, hangisi daha iyidir diye sorulursa, illâ ki anlaşmazlıklar çıkar.
1996 yılında 1.6 lt motordan TURBOSUZ 160hp çıkaran vti bana göre 2006 da turbo ile dahi o gücü çıkaramayan CZT'den çok daha başarılıdır. CZT daha konforludur günümüz şartlarında tamam ama KONFOR isteyen CZT alır, "MAKİNE" isteyen vtec alır bana göre. Ben vtec alırken KONFOR düşünmedim şahsen.
Arabalardan birisi diğerinden tam 10 sene önce üretim bandına çıkıp 10 sene önce üretim bandından kalkmışsa, kriter KONFOR ya da FİYAT olmamalı.
VTEC de CZT de performan odaklı makinedir madem, KRİTERİ KONFOR kılan arkadaşlara selam ederim. Bence kriter performanstır burada. 10 yaş daha eski olan atmosferik vtec'im ile sadece dostca diyorum ki, war mı deneyen? :) Geçerim de demiyorum bakın yanlış anlaşılmasın, merakımdan soruyorum sadece :)
Ranthor denemek istiyordu onla deneyin?
Ankarada olsaydı sewe sewe denerdik ama değil maalesef...
gerçi ben koskoca yaz deneyecek tek bir tane type R bulamadım koca başkentte (allahtan SKN ankaraya geldi de deneyebildim sonunda :D ), CZT nasıl bulucam,tamamen muamma :D
sovalye ümit kankam ben yakında istanbula gelecem ozan ve senin czt ile White Rs deneyelim bro :)
Ben alalı 2 ay oldu ve çokta memnunum.Kımısı esmer sever kımısı sarısın.Sımdı kalkıpta arabasına hasta bır vti kullanıcısına sen czt alacaksın dıyemezsın.Aynı sey czt kullananalar ıcınde gecerlı tabııkı.Ikısınınde artıları ıkısınınde eksılerı vardır elbet.
:) hangisi iyidir tamam ama hangi açıdan hangisi iyidir?
Konfor isteyen we fazla parası olan CZT yi seçer.
Daha fazla sürüşe müdahele edecek teknolojik destek isteyip fazla parası olan CZT yi seçer.
Karısına "şirin" bir aile arabası formatı olarak turbo bir arabayı kabul ettirmek için CZT alınır :)
Performans için araba alacak olan "bana göre" vtec alır. neden vtec alır?
vtec farklı bir dünyadır. Dünya çapında en çok modifiye seçeneğine sahip olan araçlardan birisidir. Dünya çapında hayran kitlesi wardır. VTEC SESİ insanda bağımlılık yaratır. Motoru dolduruldukça doldurulabilir...
benim 2 aracaım war we eşimle hemen her gün tartışıyoruz. 2sini de kullanmıyor. İnanın VTEC yerine CZT sahibi olsaydım hiç ama hiç tartışmazdık,sewe sewe kullanırdı bu şirin aracı :) vtec sahibi olmak "dır dır dinlemeyi göze alabilameyi" gerektirir ;)
Konuya bastan sona kadar bak neler anlattıgımı anlarsın konuyu okumadan yazarsan oyle elestirilere mahrum kalırsın..
Neyse ..