polo gti :)
Printable View
polo gti :)
http://www.arabam.com/sifir-0-km/Ara...cKarsilastirma
burada yan yana getirip inceleyebilirsiniz sadece ödeyeceğiniz rakam size kalmış ben poloyu seçtim almak istiyorum fakat bana çok küçük geldiği için hala daha alsammı diyorum içim rahat değil.
polo hepsinden daha atak ve daha az yakıyor ben bu araca hergün binerim senede 50bin km rahat var.
En iyi Cupra hem hafif Hem seri hemde yol tutusu guzel donanım olarak opsiyon listesi cok az hatta Bocengera alınırsa hıc opsiyon yok dene bilenecek kadar Polo GTI 50.000 binlira civarı belkıde daha fazla... Cupra Daha iyi
Seat'ı piyasada zibil gibi leon olmasından dolayı hiç sevmiyorum.Bence kesinlikle polo.İçi cok daha güzelmiş ibizaya göre.
Ortadaki havalandırmanın kapaklı olmasından nefret ediyorum doblo gibi o ne öyle:) Vites koluda cok ruhsuz duruyor hakkatten :):) Ama koltuklara laf edemem polodan daha güzel duruyor
Polo GTI
Candy Beyaz
Siyah Panaroma Cam Tavan
7 ileri DSG
Sportsitze Alcantara Lederoptik Koltuklar
Multifonksiyonel Direksiyon
Bi-Xenon Paket
Poloya oy verdim ama , İbiza diyorum
polo kesilikle daha kaliteli ama cupra kadar sportif bir ruhu yok. dışardan bakınca herhangi bir bayan arabası gibi duruyor. Sofra bezi desenli koltuklarıda cabası.
ibiza cupra :)
Bi polo gti kullanicisi olarak kesinlikle tavsiye ediyorum
Polo GTI alındı.. :)
1-2 gün önce fenerbahçedemiydiniz acaba? 58 plakalı bi Polo GTİ gordum, yanılmıyorsam 4 kapıydı..
seatın bu günlere gelmesine sebep VW in alman teknolojisi; onun için taklitlerden sakının :)
polo: delikli nane bence. Ibiza daha sportif duruyor.
kırmızı mı aracınız..sahibindende satılık 58 plaka var sizinmidir..hayırlı uğuru olsun bu arada.
polonun içi ibizanın dışı, konfor kaliteye öncelik veren polo agresif ve sport görünüme önem veren ibiza yı tercih etmeli die düşünüyorum.