Yok benimki beyaz. O da VW Orka Sivas'ın Satış müdürünün aracı. Bunu sipariş vermeden önce onunla test sürüşü yapmıştık..
Printable View
cupra daha agır basıyor sankı :D
Yenisini açmayayım dedim, bende artık ufak ufak araba almaya yaklaştım. GTI-Cupra ikilemi yaşıyorum. Karar verdikten sonra aile büyüğüne söylicez artık. Cupranın dışı, GTI ın ise iç mekanı daha ağır basıyor. Çok kararsız kaldım. fikirlerinizi alabilir miyim?
cupra !! boyutlar ve çizgiler daha ağır basıyor sanki ;)
Cuprayı seviyorum hem spor hem 4 kapı :) Duygusallıktan oyum ona :)
Polonun dışıda güzel ona laf etmiyorum ama, Cupranın dışı daha ağır basıyor Poloya nazaran. Cupranında içi kötü ama dışı güzel dediğim gibi. Kararsızım
gtı içi yeter.gerçe her vw aynıda.
Arda fellik fellik geziceksin kuprayla ağlarsın :D . Gti al yola devam derim ben
edit : ahah aklıma leona gitmiş olsun yinede polo daha güzel :D bence
bocanegra diorum. cupradan daha agresif duruyor.
Polo aldım, Cupra'yla karşılaştırdım. Doğru karar verdiğime kanaat getirdim.. :)
cupranın en büyük avantajı 4 kapısının olmaması, etraf şu an gti bodyli 4kapı tdi poloyla doluyor..
polo tek kapı alınıcaksa alınmalı yoksa onun dısında sportıf cızgısı ıbızaya gore cok gerıde 4 kapılı halıyle,ıc tasarıma bakılırsa polo ıbızanın bayagı b ılerısınde kalıte konusunda,goruntu bazındada daha basarılı.4 kapı alınıcaksa polo ıbıza alırım ben herturlu 50 kusur mılyar verıp sıradan gorunmesını ıstemem:)
Hertürlü polo gti kuruşuna kadar hakkını veriyor. polo gti'ın eksik yanı katlanır ayna olmaması. Ama ibizanın eksiği gerçekten fazla. Performanstada 4 kapı gtı'ın ibiza karşısında neler ortaya koyduğunu gördük ;)
cupra gibi arabamı var
polo nun içine bindim pek oturaklı degil.bana çok basit geldi.ibiza nasıldır bilmiyorum açıkcası.