User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Bravo mu? Cee'd mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Swift Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevaplayan herkese teşekkürler ama ben hala sorularıma cevap bulamadım.dualogic baş ağrıtırmı?ayrıca seçimlerinizi nedenleriyle yazarsanız daha faydalı olur.
    dostum bende bravo dualogıc m.jet 120 hp var yaklaşık 25000 km yol yaptım..öncelikle benim bildiğim ceed tam otomatık sanzıman dizel almanızdakı amac tasarrufsa bunu ceed de kesinlikle bulamazsınız bravo da robotıze sanzıman var düz vitesle aynı mantık sadece arac değiştiriyor vitesi..ve kendi kategorisinde kesinlikle en iyisi diğer markalarıda kullandım aracımı almadan once..dualogıcten sonra bence çift kavramalı sistemler geliyor onlarda +10.000 tlden başlıyor...
    viteste alışmanız gereken tek konuysa yokuş yukarı çıkarken bazen yuksek devırde degılde duz yolda gıder gıbı vıtes atıyor 2800 devir civarında falan... genelde ufak bı hareketle manuele atıp devam ediyorum o kadar onun harıcınde vites 10 numara farklı gazlama modlarına hemen uyum sağlıyor vitesi değiştirme hızını devirinı falan sürüş tarzına göre ayarlıyor kısaca dualogıc
    m.jet motoruda pek tartışmaya gerek yok açık ara önde her konuda ceed in performansıda sanırın vites oranlarından kaynaklanıyor yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlar...
    bravo 120 hp 300 nm tork var..ben sadece box taktım şimdilik..138hp 350 nm tork..oldu.
    bravonun bakımları 20.000km..
    umarım yardımcı olabılmışımdır.
    baska sorun olursa yardımcı olurum..

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevabınız için teşekkürler.sonuç olarak gayet memnunsunuz yani.bu arada yakıt tüketiminizi merak ettim

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bravo alınmıştır yorum yapan herkese teşekkürler

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim arkadaşlar da tutturmuş ceed die anlamıyorum bravo bu karşılaştırmada iki-üç gömlek üstün bence kia ne ki?bence sadece vasıta araç ama bravo geçmişi olan bir otomobil.. hem görüntü tasarım var hemde konfor vede donanım zenginliği beyaz olsa bil eçok yakışıyor ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Swift Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo alınmıştır yorum yapan herkese teşekkürler
    allah c.c kazasız belasız kullanmak nasip etsin hayırlı olsun aracınız ..
    ben şehir içinde 6.5--7.5 arası tüketimi görüyorum kullanıma bağlı değişiyor..ama tabi istanbul'un trafiği ***** son nokta..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)