denesene babali astra turbo ile
oda 180 hp
senina raban 180 hp bile değil verse verse 170 172
çık bir dene bence.
2.vites 6500 gibi bas birde sahshasah
Printable View
senin araca çok benziyen bi gtc daha var onla karıştırmadıysam tanışmış olmamız lazım :D tamam usta deneyelim zaten son zamanlarda doğru düzgün ekşın yapamamıştık değişiklik olur gtcleri hep merak etmişimdir :) eyvallah senin aracınada maşallah çok diri duruyor :icon_tup:
artik soku astra mi vti mi gecirir gorursun=) astrada yazilimda varsa zaten vti kategori disi.. vti 2 de bassin astra 3 basar.. tahminim vti in vtec devrinde astra 3 te turbo dolu olarak bekleyecektir.. sok orda baslar vti icin.. vti in hic sansi yok gtc karsisinda....
hadi senin için speclerimi bir daha yazim ( BlackEmperor sakın yanlış anlama :) )
4.785 Gear-X Kısa
P28 Chip ( Mapped by St.Legal ) 5000 vtec 8850 redline
Simota Short Ram
Dc Replika seramik 4-1 headers
60' düz boru 60' yed son
ufak bir düzenleyici ( şarj için :) )
imam duası en etkilisinden :D
vs vs
2. vites 5000 bana uyar sanırım 200 e kadar şayet top speed 215 civarı zaten :rolleyes:
yaw astracı kadeşim alınma inan dalga modunda yazmıorum bunları.haddime değil seni tanımam etmem bi muhabetim yok bu yüzden seninle daşşk kebabı yapamam.
çıkın deneyin kenzai ile.
hem bende görmüş olurum benim eski vti ile nasıl yrürmüş cvc vti.
yok yok 2.vites 5k olmaz :)
en idiialı olucağın yerde deniceksin :D 2.vites 6500 de :)
sonra gtc nin devrinde denersin adalet olur.
ben her ikisindede geçiyor idim.
çok çok yakın bi arkadaşımdı kendisi.
şimdi gtc de varmı yazılım.
hadin otobana çıkak canım sıkılıo :) varsa bildiiniz iyi arabalar getirin şenlik olsun.
yanlış anlaşılacak bişey yok arkdaşlar ,burda amaç kullandığımız arabalardan zevk almak kimsenin kırılması değil, kenzainin arabayla özellikle denemeke isterim belkide bursadaki en hızlı vti a karşı stock bi gtc ile ne oluyor oonu görmuş oluruz.
@YH199 mümkünse sende gel kardeşim seninlede tanışmış oluruz gecen fsmde denk gelmişti senin araaba yanılmıyorsam ses felan maşallahı var.
Kenzai cep numaramı pm ledim müsait olduğun bi zaman deneriz İstesenen şimdi deneyelim şuan için bi planım yok.
walla bende yazılım felan hiç bişey yok daha 21 bin kmyi dün tamamladım :D 17"+full donanım+tesisat her türlü ağırlığımı ortaya koyarım :p
@kenzai benim için de fark etmez daha arabanın hangı devirde daha iyi gittiğini anlayacak kadar basmadım bile. vtec ustu 6500 bana uyar :D
deneyin guzel bi deneme olacagi kesin.. iki aracinda devrinde denersiniz.. bekliyrz sonucu..
valla bugün zor biraz akşama bir ihtimal çünkü yılbaşı gecesi kaza yapan bir kardeşimin yanına gidicem tel bekliyorum.olabilitesi düşük ama bu akşam müsait olabilirim sizede uyarsa veya hafta içi birgün kararlaştıralım o gün deneyelim hatta birkaç arkadaşıda çağıralım rodajı biten abilerimiz kardeşlerimiz var onlarda gelsin tam şenlik olsun :)
antalyada insigniacılara grup indirimi yapıyoruz.
bu arada merak edenler için
Auto Zeitung un test verileri GTC için
http://img522.imageshack.us/img522/9974/astragtc.jpg
buda Vtı için
http://img339.imageshack.us/img339/1482/civic16vti.jpg
buda 207 RC
http://img534.imageshack.us/img534/594/207rc.jpg
edit: Yeni kasa Astra gtc in verileriymiş yanlışlık oldu
vti stokken benım aradaban hızlı 207 rc de :D hahahaha
edit: yanlışlık oldu yeni kasa GTC in verileriymiş doğrusu aşağıdaki postta
insignia nın şanzıman oranı çok iyi onu unutma bazen herşey kilo değildir :)
astra da yazılım olsaydı bahsettiğin gibi vti direk kategori dışı olurdu bakalım nasıl olacak sonuç :)
207rc ile astragtc denemesine şahit oldum ikisi de chipliydi. ama burda stocklar deneyecek yine de sonucu tahmin edebiliyorum :D
bı sn arkdaşlar ben yenı astranın GTC in verileri koymuşum ( bi an moralim bozulmuştu :p )
Doğrusu bu yukarıdaki daha TR de satışa sunulmamış astra gtc in verileri
http://img291.imageshack.us/img291/8...ragtchkasa.jpg
mstpower, sen bence teamhondaturkey'e takıl, yanlış anlama ama hakikaten saçmalıyorsun...
idda ediyom serkan 3 mesaj daha atsın sabahı bulmaz 100, sayfayı okurum:D:D:D:D:D
takılacagım yeri sana sormam arkadas
adanadayım isteyen gsi veya insignasını getirsin telefon numaram 05363956063
ismim mustafa papuccuer 0 100 200 vs basarız arabamda da dc sport hdrs simota filire kiti var daha da birsey yazmıyorum arkadaslar anlamak istedigi turden anlıyor