ne vti mış arkadaş lafını çok seviyorum ya![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
vti benim icin ufak kalir, o yüzden yara filan olmaz. ama sanki honda sevgisi agir basiyormus gibi.
vti filan tanimam, ne oldugunu video lardan filan görüyorum . benim oldugun yerde fazla tutulan bir arac degil. ama sonucta 160 ps 150N torku olan araba. bögle yorumlar yüzünden vti ye önyargim olusmaya basladi.
iyi hos vergi avantaji filan var , kullanici icin bunlar avantaj ama tutupta turbolu aracla karsilastiricak kadar sabit fikirli bakmayin su olaya. belki orjinalde gecebilir ama bi chip e bakar, sonrasinda vti inin yetismesi icin bi araba parasi daha harcanmasi gerekir , sonucta atmosferik.
Batuhan M. Ince
bugüne kadar hic yaram olmadı kendı adıma konusum ama kımseyede yaraladım
tabirini kullanmadım kullanmamda.Ama meydan okumak değil yanlış anlasılmasın
tabıkı benı gecıcek vti vardır tam dolulardan ama izmirde 4 vtiyla yarıştım gecen
olmadı. (hepsi iyi yürüyen araclar ama kimseyede inip yaraladım demedim) konuşan
herkes vtec yaralısı olmuyor yani kendi adıma![]()
vti yilina gore iyi bir arabaymis.. ama artik cok bi espirisi yok bence yeni teknoloji araclara kiyasla.. espirisi olsa insignia ile kiyaslanmaz performas yonunden.. insignia sonucta gazlamak icin yapilmis bir arac deil.. konfor on planda tutulmus ona gore bir donanim konmus.. safi performans araci deil yani... hedef kitle de gazlayan kitle deil..1,5 ton arac sonucta.. vti gecer mi die supheleniliosa insignianin basarisidir bu.. madem opel motordan anlamiyo insignianin rakibi accord.. deneyin 2.0 accordla gorelim noluyo 1.6 opel vs 2.0 accord.. hangi motor basarili hangi marka basarili gorelim=) yorum yaparken sadece marka fanatikligi yapmayin.. biraz objektif olun...
nerde olup neye bindigini bilmiyorum biz atmosferik arabayla turbo kovalıcaz nerdeyse bu 106 gti saxo vts ve vtec haddinden fazla yuruyen bi arac.ben simdi denedim dicem yine video koy sunu koy bunu koy falan dicekler onun icin polemik olmasın girmiyim mevzuya.dikkat edrseniz vtecciler ovmuyo aracın baskası kotuluyo.konu acılıyo acılır acılmaz vtec gecer diyene nasıl gecer vtec yakında ferro gecer falan yazılıyo bizde karsılık verıyoruz okadar..
sen gecersin gecte koy videoda masallah diyelim gecemessin demem inan masallah derim ..ama konulara bak vtec vs konularına vteccıler sole gecer bole gecilir yazar ama bize fanatik diyen adamlar gazlar ortamı..gecen vardı yeni bi konu orda baya tartıştık yine bulursam atarım lınkını bakiım fanatık kım vtec kotuluyo..ben konu ile ilgili yorumu sole yapıyım stock vtecle basa bas olur belkı ama ınsıgnıa uzunda acar gibi ama stock icin konusuyorum..
marka fantikligi yok bak simdi sen yapıyosun.senin için esprısı olmaya bilir ama bazıları icin klasık amerıkan gibidir vtec.senin için esprisi olmayan araba hatta 20 lıralarda arac senin mc la yurur bak gecer demiyorum seni gecenide olur hos ayrı meselede olay bu.konu acılmıs napalım insigniya ile vtec ne olur yazılmıs sen kıyaslamayın yazmıssın ama ama adam acmıs napalım..
opeli oven arkadaslar bu kadar ii idi neden birkac firma aynı motoru birkac arabada cıkartıyor
varmı baska arabada b16 a2 k20 b18 b20 ??
siz turbo ile 180 hp alırken biz atmosferikle 160 hp alıyoruz hııı sunuda unutmayın ek9 type R 1.6 185 hp dunyanın en hızlı atmsferik 1.6 si sizin turbolu arabanızdan 5 hp daha guclu adana merkez rahatına baksın herkez NOKTA
kara sevda
ben standart olarak baktigimizda suan icin bir espirisi yok dedim.. artk adamlar ufacik bi turbo koyarak kucuk hacimle cok daha yuksek guc, tork yani performans aliyorlar.. hemde bu konularda iddasi olmayan araclara uyguluyorlar.. vti daha oncede dedigim gibi uretim yilina gore cok ii bir arac.. yapilinca her arac yurur para harcamayla alakali bir durum... dolayisiyla her arac her araci gecebilir.. yaparsin para harcarsin gecersin.. ben araclarin kiyaslanmasin da deilim..her arac kiyaslanabilir bence de.. yapilan sacma sapan yorumlar aracta su olursa boyle olur boyle yapilirsa soyle gecer yorumlarina istinaden bunlari soyluyorum.. standartlari kiyaslanmis ona gore yorum yapilsin.. yok swapmis yok k20 mis bunlara gerek yok..
üretim yılına göre diyosun ama hala na olarak vtec motoru gecen yok yani böle bi araba yok..turbo ile na karsılastıryoruz.vtec önü acık arac halada gelistiriyorlar hala gucleniyo.ben demiyorum ki opel veya baska markalar kotu ama farkındaysanız hep turbolarla ve yeni araclarla karsıllastıryolar..adamlar coswort yapıyo na 300 kusur hatta 400 falan yannıssam duzeltın ama cok ugrasılıyor bunun icin.zaten tutulamsa k20 vs cıktı pesine tayyarın neler gectıgını goruyosun.sole olursa bole olursa mevzuna girmem ole bi yorum yapmadım yapmamda sende haklısın tabii
nerde oldugum , hangi arabaya bindigim yaziyor bilgilerimde.
denediysen ve gectiysen hayirli olsun. benim hondayla yada opelle bi ortakligim yok. hangisi gecer umrumda da degil.
benim demek istedigim, tamam 9000 dönüyon vtec aciyon filan iyi hosda, karsinda da asiribesleme bi motor var. speedster 2.0 turbo ya bile gider yapiliyor. ferrari k20 den ders aliyor filan. bana göre abarti bunlar.
neyse, bögle islere karismiycam diyorum, tutamiyorum kendimi. nasil diyosaniz öledir.
Batuhan M. Ince
bilgilendirme için saol ama oturdugun yeri bilmiyorum hatta ilk defa duydum cografyam biraz zayıf..ayrıca bana cevap yazıyosan yazdıklarıma cevap ver ben ferrari k20 falan yazmadım ben olanı yazdım gectım de yazmadın polemık olmasın diye farkındaysan ..arkadaslar dener bakarız ama stock deneme zor cunku stock vtec zor yok gibi hatta arac asırı besleme cok ıyı fıltre eksoz headers olması cok bişi deiştirmez sanırım senın gorusune gore denenir görülür.ben yine 200 lere kadar vtec sonrası insigniya diyorum belki insignia gecer ama konu bundan saptı artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)