sende adanada veya cevre illerde
Printable View
ikili sohbet icin msn kullanin lutfen...
90'lı yıllarda üretilen bir motor ve araç hala yeni teknoloji araçlarla bu kadar çok karşılaştırılabiliyorsa büyük başarıdır bence:heyoo:
tam yazıyordum Serkan abi walla ağzımdan aldın lafı... reklam ilk çıktıında zaten kudurmuştum reklam özdenetim kurulunu arıycaktım ama sanırım yapabilicekleri birşey yoktu :) konu gerçekten saçma ne yazsam ya da ne yazılsa saçma olucak. Sonucu merak eden bir Allah'ın kulu insigniacı çıkmadı :)
yemişim yakıtını maliyetini aşınmasını...:) arabayı alma amacın belli kimin umrunda gerisi.. b16 ve k20 den başka caddede 1,2,3 ü daha zevkli bi makına varsa çıksın karşıma :):) sırf bu araçların kesicisi için bile verirrim o kadar parayı.. :) 15-20 yıl önce üretilen bi motor bugun en son teknoloji ile üretilen motorlarla kıyaslanıyosa burda üzülmesi gereken gayet belli. :)
honda geçilmez.
deneme oldu mu? belli bir hızdan sonra opel geçer herhalde. Bunda büyütülecek, tatsızlık çıkartacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. İki araç da güzel bence kendi katagorilerinde. Vti'dan alınan zevk insignia'dan alınmaz, insignia'nın konforunuda vti sunamaz. Herkes mutlu olduğu arabayı alsın gezsin bence. :) iki aracı da güle güle kullansın arkadaşlar.
Benim stock Civic de Gallardo geçiyor zaten boy boy =)
Allah rızası için biri şu VTI ve Insignia'yı denesin, videosu konsun, bu konu da kilitlensin artık!
Porsche, evo, sti karsilastirmalarindan sonra insigna biraz hafif kalmis gibi :)
insignia turbo olmayaymış oymuş buymuş yahu senelerdir kimse çıkıpta demedi
b16 da vtec olmayaymış die :D
ha turbo ha vtec ne farkeder ikiside araba deneyin gitsin :)
ama vtı geçer tahminime göre insignia çok ağır
yaw he he allah hepinizi star ede
:)
valla biz denedik cipli 122 lik tsi ile f/e li vti 2 vites vtek acik yanyana yada vti 1 boy cikiodu.. 3 vites 100de basildiginda golf direk iki boy one atliodu.. vti da 17 jant vardi oda bi etken tabi.. aracta bildiginiz bir arac solemek istemiyorum araci o yuzden... yeni sahibide bu siteden..
Belki insignia vtec'i boy boy geçer ama insignia dan alacağın o his vtec'in boy boy arkasında kalır ;)
VTEC alanlar o hissi yaşamayı; ISITMALI ELEKTRİKLİ DERİ KOLTUKLAR İLE CRUISE KONTROL AÇIK HAWALI BİR ŞEHİR GEZİNTİSİ YAPACAK LÜKS BİR ARABAYA SAHİP OLMAYA değişmeyecek olanlardır....
ISITMALI ELEKTRİKLİ DERİ KOLTUKLU bir accord sahibi olarak, o kadar konfor we lükse sahip olmasına rağmen vtec'ten aldığım HAZZIN yarısını alamıyorum accord'dan,oradan bilerek kesin konuşuyorum. Accord da bir ARABAdır, Insignia da... Vtec makinedir,ötesi 5500dewirden sonra anlatmadan yaşanır.
VTEC açılır, Konu kapanır, olay bundan ibarettir :)
ya hayır benim anlayamadığım. Bazı arkadaşlar güzelce özetlemiş farklı sınıf araçlar + farklı senenin araçları + insignia gazlama arabası deil + vti araba deil :) ( makine olarak tanımlanır ) + nedir bu kavga yaratma isteği... yani diyorum insignia vti tutkusu veremez. vti da işlemden geçmeden insignia konforu veremez hemen ne gibi çok merak ettim gibi cevaplar geliyor. Nedir bu hırs? :D deri döşetirsin altına gerekirse bırak ısıtmayı masaj aleti bile atarsın al sana masaj salonu gibi araba + sunroof zaten war ayrıca daha açıklamama gerek olmayan bir sürü şey. Kısacası şu olaydaki saçma tartışmalar uzamadan önce bir deneme yapılsında dostluk kazansın yaw :D
Ayrıca; Serkan abi idolümsün :) Yorumlarına hayranım :) Güldürücü düşündürücü Nasreddin hoca gibisin walla :)
evet basarıdır,850t5 le astra gsıda karsılastırılabılır, omega 3.0la golf 1.4tsıda karsılasabılır, o yıllarda kg hpsı yakın her arac karsılasabılır, sıkıntı yok, bu kımın basarısı sımdı:hahaha:
vectra 2.5lada vtı denk gelebılır her yerde heee 180e kadar kafa uzatınca vtıcılar sevınıyor ama yarıslar o hızlarda bıtmıyor ısınıne geldıgı gıbı yorumlamamak lazım bazı seylerı..
insignianın bende güzel gideceğini düşürdüm taki lambalarda denk gelene kadar :D
trafikte makaslara giren bi insignia gözüme ilişti. hep merak etmişimdir nasıl gidiyor diye bi yanaştım yanına. biz 2 kişi, insigniada 3 kişi vardı. 1 viteste iki tarafta sakin kalktı. 2 viteste arkasına geçip selektör yapmamla zaten ateşli olan gencin kanı kaynadı ve film başladı :D 4 vitese kadar aramızda 2 boy vardı, 4 attım ve ara kapanmaya başladı selektör yaptım yol vermedi delikanlı :D zaten en fazla 1 boy önüne geçerdim çünkü 200de 5e atmamla insignia tekrar arayı açmaya başladı.
aracımın 134 hp dyno çıktısı mevcut.
film tadında oldu biraz :D
işine geldiği gibi yorumlamak üstteki alıntı için geçerli:icon_tup:
sana burda tek tek konuları ekleyemem ama en çok vti yeni araçlarla karşılaştırılıyor,biraz araştırırsan karşılaştırmalar konusunda bulabilirsin.Yine kendi arabanı ortaya koymuşsun en hızlı vectra seninki,en hızlı 206 gti'da senindi:heyoo: