lupo gti vs. 106 gti. böyle bir video var fakat araçların specleri belirsiz tabi, doğru bir karar veremeyiz bu videoda. sadece örnek teşkil etmesi amaçlı koyuyorum buraya, daha önce verildiyse affola.
YouTube - Lupo Gti vs 106 Gti.avi
Lupo gti
106 gti
lupo gti vs. 106 gti. böyle bir video var fakat araçların specleri belirsiz tabi, doğru bir karar veremeyiz bu videoda. sadece örnek teşkil etmesi amaçlı koyuyorum buraya, daha önce verildiyse affola.
YouTube - Lupo Gti vs 106 Gti.avi
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
106nın zamanı uyarsa deneyebiliriz egzoz ve filtre var, o olmassada 106ya yakın giden araçlarımız var denerseniz, bizde araçlarımız lupoyla nasıl gidiyo görmek isteriz![]()
yanlış anlamayın fakat konu araçları herşeyiyle karşılaştırmıyor .. roll de ne olur denmiş ilk mesajda başka birşey denmemiş ... e doğal olarak herkes sadece yürüyüşüyle ilgili yorum yapıyor ..
bu arada youtube da bi video ya denk geldim merak edenler vardır belki .. sizin aracınızla ne kadar aynıdır değildir bilmiyorum tabiki ben ilk defa gördüm o yüzden paylaşıyorum
YouTube - Lupo Gti 16v 125bhp
yürümesi önemli değilse lupo aramayada gerek yok piayasada lupodan çok çok daha güvenli ve donanımlı araçlar var![]()
barnak bassam olurmu ?
konuyu diriltiyorum ama kafama takıldı ne zamandır..bu denemenin videosu yokmu..zır stock 106 derken kat'ı üstünde filtre kiti fabrikasyon bi 106mı?çünkü 106da kat ve filtre kiti çok büyük etken..bu arada kadir abi koooca ankarada eksoz filtreli bi 106 bulup deneyemedinizmi lupoyla![]()
![]()
106'yı geçebilecek o sınıf bir araba yok heralde
Lupo'nun geçme, hızlı olma gibi isteği varsa koyun 1.8t 225, çipleyin olsun bitsin.
2.7 bi Turbo konulmalı bence =) turbolarda k04 le değiştirilmelilupo Rs olmalı
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
106 yı süren bendim arkadaşımın aracı tabikide kat iptali ve filtre var ama lupoda aynı şekildeydi sanırım 60 tan basılınca 106 altta kalıyor 180 gibi geliyo lupo ama 65 km den basılınca 106 nın kadranı tam 200 olduğunda yanımdaydı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)