M3..........
Printable View
M3..........
Mevcut durumda M3 almaya tek engel maddi zorluklar olabilir.. Onlari degerlendirirsiniz, butcenize uyarsa, bazi riskleri de alabiliyorsaniz, daha da dusunmenize gerek yoktur. :)
İkiside cok guzel cok cekıcı arabalar..
Vergısı kaskosu yakıtı parcası v.s v.s karsılastrması harıcı goruntu olarak karsılastrmada benım tercıhım zor olurdu şahsen. :)Tabi zevk renk meselesi..
Hayrlısı olsun adınıza..
Bora abin önce s2k alsın bidönem sonra sıkılırsa m3 e zıplar :)
eğer s2000 e önceden bi hayali yoksa bu arkadaşın büyük ihtimal m3 alacaktır vergisi kaskosu çok soğutmazssa kendinden...
ama ben adıma konuşuyorum 2000 yılından beri hayalim olan bi araçtır s2000 şu an e46 m
değil 2011 m3 te verseler en az 1 yıl s2000 kullanıcam derim sonra varsın isterse e36 m3 olsun fark etmez...ama bu arkadaşın maddi imkanı el veriyorsa mantık çerçevesinde tabiki m3 derim zaten olumlu olumsuz herşeyini yazmış herkez.hayırlısı olsun şimdiden.
m3 her türlü s2000den daha ağır basar tartışması bile olmaz :)
maddiyat zorlamazsa M3 den başkası düşünülmez. her koşulda prestijli bi araç ailevi olanağıda yüksek. S2000 oldumu 2. araç gerektirebilir...
96 model cabriom vardı... şuan hondaya biniyorum ama bidaha araç alırsam çakal kasa yada E36 da olsa m3 den başkasını düşünmem...
para poroglem degilse m3
m3 4 kişi binilir kalite klas perf s2000i üzer.
s2000 daha makul yedek parça,vergi,ucuz bakım maliyeti...
prestij demişsiniz bu BMW de bulunuyor.....
s2000 sahibi bir çok arkadaşım oldu aldıktn bir kaç ay sonraki laflar hep aynı
satıyım m3 alıyım sıkıldım yada satıyım corvette alıyım
s2k zevkli bir araba ama tadını almak isteyene alıpta öyle uzun binebilen etrafımda hiç görmedim
Fanatik bir Honda Kullanıcısı olarak Faworim tabii ki S2K!!!
Diyemiyorum maalesef :)
Maddi olarak sıkıntı yaratmayacaksa kesinlikle M3 alırdım ben 2 araç arasında kalsam :)
S2K da çok iyi bir araba,çok da keyifli ama diğer seçenek M3 olursa,hani yani dilim de warmıyor amma... :D
Ne diyelim ne alırsa alsın umarım pişman olmaz :)
Kullanım maliyetlerini elersek tabii ki M.. Varsın s2000 beş boy atsın..
S 2000 masrafsız ve çoğu orjinal km sindedir hiç para harcamadan canını alarak kullanırsın banamısın demez uzun boylular içinde rahat edemez tek sıkıntısı bu gidişinden memnun kalınmazsa stock makine turbo kit takarsın 500hp doya doya gezersin yakıtıda mükemmeldir günlük gezersin.
M3 daha konforludur 4 kişiliktir kullanımı daha zevklidir SMG olanının ama fazla yakar daha masraflıdır çoğu hatta hemen hemen hiç biri gerçek kmsinde değildir hepsi 300bin üstünde bir dağalmaya başlarsa toparlanmaz M3 dür ama kasa E46 sonuçta eski bir yüz kaskosunu bilemem ama ben olsam aldıktan sonra sıkılmamak için S2000 alırdım illa M3 sede çok temizini alırdım
Bugün bu mevzuyu saatlerce konuştuk,
Konuyu görünce bi şaşırdım:D
S2000'ini Satıp E46 M3'e Terfi Eden Bir abim, S2000 Kullanıcısı başka bir dostumuzu satıp E46 M3 alması yönünde uyardıda durdu.
ikiside çok özel araçlar,
S2K'nın Çok Eğlenceli Bir araç olduğu, rwd araç kullanmaktan zevk alan herkesin bi süre tecrübe etmesi gerektiğinde herkes hemfikir.
ama M3 dedikmi işin rengi değişiyor.
Alfabedeki En Güçlü Harf ///M.
Dediğiniz gibi S2K da çok ciddi bir alternatif ama S2K aldımı yanına bir araba daha şart. Bugün sahibindende baktığımızda temiz dediğimiz S2K lar minimum 55 bin TL den başlıyor. Yanına 10-12 bin liraya bi araba daha alınması gerek. Etti mi sana 65bin TL. Kaskosu ıvırı zıvırı bakımı yıllık vergisi derken zaten 70 binlik oluyorsun. Onun yerine direk M3 4 kişilik olması ile bir adım öne çıkıyor.
Fakat baktığımız M3 lerin hepsi 100 bin km üstü. Bir iki tane alternatife bakıyoruz. 2001-2002 model ortalama 100 - 150 bin km arası E46 kasa çok. Acaba bu motorlar çok mu masraflı ve tehlikeli? Yani serviste baktırıcaz ama servis ne kadar içine girebilir ki motorun? Çok çok cihaz bağlar kompresyon ölçümü yapar, varsa hata kodlarına bakar eğer temizse motor çok iyi der devam eder. Ama kimden duysam masraflıdır motoru sorunludur gibi şeyler söyleniyor. Gönlümüz M3 e kaysa da bu bilgiler insanı 2 kere düşündürüyor. Netice itibarı ile bu arabayı aldı mı sürekli olmasa da arada gaz açıcaz. Hep aman motor kıracam korkusu ile gaz da açılmaz ki :rolleyes:
M3 herşeyde S2K dan çok daha iyi bi araç biraz daha masraflı olması normal.Temiz i bulunursa kaçırmayın.
temiz m3 blursan kacırma bence abii dusunmeden
Nikimi de öz hakiki clioGT diye değiltiririz :D