Hocam ailecek diyorsan direk unut. Bagaj yok, sadece 2 kişi. Eğer S2K alacaksan yanına bir de 7-8 milyara 4 kapı bişey alacaksın. Dağa taşa onu vuracaksın ;)
Printable View
Eger ailede ikinci bir arac yoksa roadster asiri derecede kullanissiz...Cok severek ve isteyerek nissan 350z cabrio almistim...Ici daracik ve ustunu kapayinca asiri rahatsiz edici ve kullanissizdi..s2k ninda farkli olacagini sanmiyuorum.Ancak bu olumsuzluklarin yaninda yazlari ustunu acipta gezmek o kadarda keyifli...
Maddi sorunlar disinda ( alim, vergi, benzin, bakim, kasko ) m3 ile s2k kiyaslanamayacak modeller.
Tercih ne olursa olsun hayirli olsun :)
tabikide m3.
2 den fazla kişiyi taşımak gerektiğinde s2k biraz sıkıntı yaratabilir :D Acil durumlarda yani :D
bora hocam yeme bizi.. "bir abim" dediğin kişi sen olmayasın :D :D
abi 1.şıkkı unut çünkü bir header'dan 1.5hp alan var.m3 6 silindir vanos bilmem ne benzinin lt 4 lira zaten her türlü yakar. s2000'de basmazsan yakmayacak bir araba vergi kasko derdi m3 kadar değil.eğer hor kullanılmamış bir m3 alacaksanız motorundan yana kesinlikle sorun çıkarmaz s2kda öyle yedek parça her 2sinde de pahalı. 2.elde hatırı sayılır bir ederi var ben s2k derim ama gönlümden m3 geçer tabii bakım masrafları kasko giderini karşılabilecekseniz.bu arada 2006 s2k vergi gideri 1.490tl, 2001 model m3 vergisi 3.334tl
s2000 alip gezerken keske m3 alsaydim dememek icin
M3..
Abi binecekse kaliteye binsin :)
:) Abi benden tavsiye m3 olurdu, hem konfor hem performansı bir arada yaşarsın. SMG şanzıman olmadığı sürece problem yok, yakıt değerleride oldukça makul kullanıma göre. Sadece vergi durumunu düşündüm bir an ama 2006 model s2000 ile 2002 m3 arasında 1500 e yakın yıllık mtv farkı var.
Bu yoruma katılmamak elde degil tamda bunlar gecıyordu yazıcakdım arkadas yazmıs :):)
Diger bir arkadasında dedigi gibi 2010'dan sonrakı rx8de bakılabilir ici falan cok güzel arac.Sesi olsun durusu vsvs.S2k mı m3 dersenizde ikinci bir aracım varsa s2k tercih ederdim.Bana göre spor arac safkan olmalı ama abimiz prestijide işin icine katmıs o zaman vergi ve kasko farkını gozden cıkarıp yukarıdakı yorumu sayıklamamak ıcın m3 almalı :)
Masraf bakım ve vergi, kasko gibi bir düşüncen yoksa m3 ama bukadar sorduğuna göre var olmasında'da sonderece haklısın çünki m3 masraflı bir araç.
s2000'e gelince çok zevkli bir araç
aem ems
testpipe
egsoz
İTB ile çok can yakar.
Bu arada hayırlısı olsun.
Bir s2000 kullanicisi olarak yorumum;
S2k gercekten inanilmaz zevkli bir araba,ustu acikken motorun yirtmasi,o sesi dinlemek gazlamak cokhos ama hersey bu demek degil iste,karsisina sundugunuz arac e46 m3:)boru degil yani:)hani 350z,rx8 ile kiyaslasaniz olabilir ama m3 bi kac gomlek ustun s2k ya gore!Birde bence s2k ya ozel bi sevgisi olmayan adam aldiktan sonra pisman olabilir;konfor sifir,ici daracik(boyum 1,80 tam sinirdayim heralde)arabada basacak tus yok:),arkasi habire kopma eyleminde,oyle aman aman bir kalitesi olmayan bir arac heleki m3 le kiyaslarsak. Ben yillardir hayrani oldugum icin bana bu eksiler hic koymaz:)) ama alacak arkadasa koyabilir.
Vergisine,yakisina bakarsak sanki biraz yanlis olur gibi,sonucta pahali araba ikiside,alan kisi herseyi goze alir diye dusunuyorum,yanlisimda olabilir:)
Bence sonuc olarak s2000 m3 den once binilip sonrada satilip m3'e terfi edilecek bir arabadir:)
m3 abi hele birde e46 m3'ise ohooo birazda ileriye dönük düşünürsen abi evlimi değilmi bilmiyorum ama zor an olacak arabaya 3-4 kişi binmesi gerekecek nerede gidecek bagajdamı aa unuttumu oradada düzgün yer yoktu abin evli değilse elber birgün hayırlısıyla evlenecek ondan sonra ilanlarda başlık "evlilik dolayısı ile satılık s2000" ama e46 m3'te sorun olamz fazla hatta çocuklu aileler için en iyisi coupe araç(arka kapıyı açma-camdan sarkma isreseniz açın isterseniz kapayın arka elektrikli kelebek camları vitesin yanından)
tabi karar sizin ama benze m3 tabi bi bmw'ci olarak bmw fanatikliği var
mesela bmw'de canın sıkılmaz araç şöyle olursa
2003 BMW M Serisi M3 37.000 EUR Galeriden satılık ikinci el
canınmı sıkıldı koltuğunun ayarıyla oynarsın-canınmı sıkıldı yerirsin yanı-canın sıkıldı gazlarsın-canınmı sıkıldi ister kışı ister yazı yaşarsın-onlardamı yetmedi harman kardon'dan açarsın müziği çekip sağa oynarsın