User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
107 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: S2000 ve M3

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben havalar ilk kurusun bir haftasonu s2000 kiralayacagım bakalım ailecek nasıl sıgacagız rahat edebilecekmiyiz diye duyan bilen varsa paylasırsa sevinirim .
    Hocam ailecek diyorsan direk unut. Bagaj yok, sadece 2 kişi. Eğer S2K alacaksan yanına bir de 7-8 milyara 4 kapı bişey alacaksın. Dağa taşa onu vuracaksın

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enes bu S2K ya rbc takılmıyor mu sanayide kesip biçip uydursak
    Megane rs emmesi direk oluyor diye biliyorum

Bu karşılaştırmada en büyük faktör para Para varsa m3 yok o kadar masraflı olmasın yada yakıtı vergisi kaskosuna harcamak yerine modifiyeye harcarım deniyorsa s2000
    Dr.Ecu

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger ailede ikinci bir arac yoksa roadster asiri derecede kullanissiz...Cok severek ve isteyerek nissan 350z cabrio almistim...Ici daracik ve ustunu kapayinca asiri rahatsiz edici ve kullanissizdi..s2k ninda farkli olacagini sanmiyuorum.Ancak bu olumsuzluklarin yaninda yazlari ustunu acipta gezmek o kadarda keyifli...

Maddi sorunlar disinda ( alim, vergi, benzin, bakim, kasko ) m3 ile s2k kiyaslanamayacak modeller.

Tercih ne olursa olsun hayirli olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıt konusunda basarsan her araba yakar ben 100 km otoban 12 lt yakıyorum Yeni Rx8 R3 basarsam karmaşık kullanım 16-17 ayrı yeni'lerde flooding olayı hiç yok zaten böyle performanslı araç alacaksanız yakıt düşünmeyin s2000 ile arasında 1-2 lt oynar en fazla,Eski makyajsızlar yürümemesinin nedeni herkes sentetik yağ koyuyordu bu araç yağı işliyor işin aslı motorda karbon birikiminde araçlar tıkanıp kalıyor.Makyajlı kasada bir sürü motorda iyileştirmeler var.Ported engine seramik apex sealler header ecu vs tekerde 280 na olarak garanti ediyorlar tabi alt yapı olarak rotary daha fazla güç verir ama pahalı modifikasyon işlemleri onda haklısınız ben sadece çeşitlilik olsun diye bu öneride bulundum,honda verimli o konuda evet ama 1.3 lt ye 2.0 lt kıyas ediyoruz biz en basitinden 20b yani 3 rotor 2.0lt hacmindeki swap olayını bu konuya faktöre dahil etsek rotary'inin verimliliği tartışılmaz ama pahalı oluşu yüklemelerin biraz can sıkıcı ama siz genede düşünün derim,40 yıldır rotary'i var güvensizlik söz konusu olmasın makyajsız rx8ler rollde gecılıyor olabılır ama yenılerın oyle oldugunu hıc sanmıyorum.
    Bu Rotary dediğiniz yeni modelleri kaç senesinden itibaren başlıyor? Bu arada tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederim.

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabikide m3.
    2 den fazla kişiyi taşımak gerektiğinde s2k biraz sıkıntı yaratabilir Acil durumlarda yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bora hocam yeme bizi.. "bir abim" dediğin kişi sen olmayasın

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çaktırma

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 1.şıkkı unut çünkü bir header'dan 1.5hp alan var.m3 6 silindir vanos bilmem ne benzinin lt 4 lira zaten her türlü yakar. s2000'de basmazsan yakmayacak bir araba vergi kasko derdi m3 kadar değil.eğer hor kullanılmamış bir m3 alacaksanız motorundan yana kesinlikle sorun çıkarmaz s2kda öyle yedek parça her 2sinde de pahalı. 2.elde hatırı sayılır bir ederi var ben s2k derim ama gönlümden m3 geçer tabii bakım masrafları kasko giderini karşılabilecekseniz.bu arada 2006 s2k vergi gideri 1.490tl, 2001 model m3 vergisi 3.334tl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydaaa ben de abi değilmiyim

Yok yaw gerçekten çok sevdiğim bir abime alacağız. Gel ortak alalım diyor da ben yanaşmıyorum. Ortak mortak bozar beni.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R8 R3 olarak Avrupada Japonyada Rx8 Type-Rs olarak geçiyor 2009'da makyaj gördü fakat bir çok otorite makyajdan çok kasa komple alt yürür itibariyle değişim içinde olduğu kanısında en azından yağ yakma olayı hem daha az hemde her rotor için 3 adet oil metering pump var makyajsızlarda bu 2 adetti aşınma azaltıldı flooding kalmadı yağını koy bakımını yaptır vergisi ucuz yakıtı bence hiç abartıldığı gibi değil Türkiye'de 2010 ocaktan itibaren satılmaya başlandı 2011 üretim bandı kapanıyor çünkü 2013 te Mazda Rx-7 tekrar çıkartıcak 16x motoru deneniyor carbon emisyonları düşürmeye çalışıyorlar 1.6 turbo olacak 2013 teki modeli ve o modelde kullanılacak bir çok teknolojik ekipman bu makyajlı Rx-8'lerde denendiği bile söyleniyor ve çok haklılar,Bilstein suspansiyonlar recaro koltukler bose 9 hoparlorlu ses sistemi jantlar bbs araç şuan amerikada 100.000$ altında satılan araçlar içinde en iyi yol tutan 4.araç seçildi,2.eli kötü ama buda araç sahiplerinin hatası zoraki alıp satmak için sürekli fiyat kırıyorlar buda piyasasını kötü yapıyor araç hastalarının eline geçip biraz modlanınca gerçekten çok verimli olabiliyor,virajlar için biçilmiş kaftan diyebilirim.Bende geçtiğimiz yaz çok düşündüm s2k mı 350z mı m3 mü diye bu klasmanda bence sizinde aradıklarınıza tek cevap verebilecek Rx-8'dir,2.araç olacaksa tadından yenmez.
    Yani bu durumda 2010 modellerine mi bakmamız gerekiyor? Bu arada arabanın içi gerçekten al beni olarak çok hoş duruyor.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane rs emmesi direk oluyor diye biliyorum

Bu karşılaştırmada en büyük faktör para Para varsa m3 yok o kadar masraflı olmasın yada yakıtı vergisi kaskosuna harcamak yerine modifiyeye harcarım deniyorsa s2000
    kesinlikle doğru.

M3 ün yakıtı , vergisi , kaskosu ve masrafları düşündürücü faktörse s2000 daha doğru bir tecih olur

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 alip gezerken keske m3 alsaydim dememek icin
    M3..
    Abi binecekse kaliteye binsin
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi benden tavsiye m3 olurdu, hem konfor hem performansı bir arada yaşarsın. SMG şanzıman olmadığı sürece problem yok, yakıt değerleride oldukça makul kullanıma göre. Sadece vergi durumunu düşündüm bir an ama 2006 model s2000 ile 2002 m3 arasında 1500 e yakın yıllık mtv farkı var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 kprolu typerı geçemez eğer geçiyorsa o typer m3 e yaklaşamaz O konuya bi açıklık getirelim..

m3 yakıt yedek parça bakım sigorta her açıdan s2000den çok daha pahalı..Geri kalan herşeyde cabrio keyfi hariç m3 hep bir kaç adım önde..

Ayrıyetten m3 yüksek km olucak sağlam 3-5 yedek parçası değişse bi si parası yer
    +1 Enes'e de katılıyorum ayrıca

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 alip gezerken keske m3 alsaydim dememek icin
    M3..
    Abi binecekse kaliteye binsin
    Bu yoruma katılmamak elde degil tamda bunlar gecıyordu yazıcakdım arkadas yazmıs
    Diger bir arkadasında dedigi gibi 2010'dan sonrakı rx8de bakılabilir ici falan cok güzel arac.Sesi olsun durusu vsvs.S2k mı m3 dersenizde ikinci bir aracım varsa s2k tercih ederdim.Bana göre spor arac safkan olmalı ama abimiz prestijide işin icine katmıs o zaman vergi ve kasko farkını gozden cıkarıp yukarıdakı yorumu sayıklamamak ıcın m3 almalı
    DynoDynamics in Ecutuned

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masraf bakım ve vergi, kasko gibi bir düşüncen yoksa m3 ama bukadar sorduğuna göre var olmasında'da sonderece haklısın çünki m3 masraflı bir araç.
    s2000'e gelince çok zevkli bir araç
    aem ems
    testpipe
    egsoz
    İTB ile çok can yakar.
    Bu arada hayırlısı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yoruma katılmamak elde degil tamda bunlar gecıyordu yazıcakdım arkadas yazmıs
    Diger bir arkadasında dedigi gibi 2010'dan sonrakı rx8de bakılabilir ici falan cok güzel arac.Sesi olsun durusu vsvs.S2k mı m3 dersenizde ikinci bir aracım varsa s2k tercih ederdim.Bana göre spor arac safkan olmalı ama abimiz prestijide işin icine katmıs o zaman vergi ve kasko farkını gozden cıkarıp yukarıdakı yorumu sayıklamamak ıcın m3 almalı
    RX8 çok mantıklı fakat ikinci eli çok kötüymüş arabanın. Satmaya kalksan ya çok ucuza vereceksin ya da aylarca bekleyeceksin ki meraklısı gelsin alsın.

M3 lerin kasko fiyatları yaklaşık 3-4 bin TL arası değişiyormuş. Bu durumda S2K sanırım daha ağır basıyor.

KAAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir s2000 kullanicisi olarak yorumum;
    S2k gercekten inanilmaz zevkli bir araba,ustu acikken motorun yirtmasi,o sesi dinlemek gazlamak cokhos ama hersey bu demek degil iste,karsisina sundugunuz arac e46 m3boru degil yanihani 350z,rx8 ile kiyaslasaniz olabilir ama m3 bi kac gomlek ustun s2k ya gore!Birde bence s2k ya ozel bi sevgisi olmayan adam aldiktan sonra pisman olabilir;konfor sifir,ici daracik(boyum 1,80 tam sinirdayim heralde)arabada basacak tus yok,arkasi habire kopma eyleminde,oyle aman aman bir kalitesi olmayan bir arac heleki m3 le kiyaslarsak. Ben yillardir hayrani oldugum icin bana bu eksiler hic koymaz) ama alacak arkadasa koyabilir.
    Vergisine,yakisina bakarsak sanki biraz yanlis olur gibi,sonucta pahali araba ikiside,alan kisi herseyi goze alir diye dusunuyorum,yanlisimda olabilir
    Bence sonuc olarak s2000 m3 den once binilip sonrada satilip m3'e terfi edilecek bir arabadir

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    m3 abi hele birde e46 m3'ise ohooo birazda ileriye dönük düşünürsen abi evlimi değilmi bilmiyorum ama zor an olacak arabaya 3-4 kişi binmesi gerekecek nerede gidecek bagajdamı aa unuttumu oradada düzgün yer yoktu abin evli değilse elber birgün hayırlısıyla evlenecek ondan sonra ilanlarda başlık "evlilik dolayısı ile satılık s2000" ama e46 m3'te sorun olamz fazla hatta çocuklu aileler için en iyisi coupe araç(arka kapıyı açma-camdan sarkma isreseniz açın isterseniz kapayın arka elektrikli kelebek camları vitesin yanından)

tabi karar sizin ama benze m3 tabi bi bmw'ci olarak bmw fanatikliği var
    mesela bmw'de canın sıkılmaz araç şöyle olursa
    2003 BMW M Serisi M3 37.000 EUR Galeriden satılık ikinci el
    canınmı sıkıldı koltuğunun ayarıyla oynarsın-canınmı sıkıldı yerirsin yanı-canın sıkıldı gazlarsın-canınmı sıkıldi ister kışı ister yazı yaşarsın-onlardamı yetmedi harman kardon'dan açarsın müziği çekip sağa oynarsın
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)