oğlum quatro yazıyordu orada noldu lan EF'lere girdin filan yakışanı yapmışsın yavrum 1mayısta inşallah pistteyim beklerim 750kglik arabana boy boy mucuks![]()
oğlum quatro yazıyordu orada noldu lan EF'lere girdin filan yakışanı yapmışsın yavrum 1mayısta inşallah pistteyim beklerim 750kglik arabana boy boy mucuks![]()
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz yee-eeeeeen![]()
kankam hayırlı olsun aracın. detayları msn'ye girdiğimde alırım.konuma yorum yap sen![]()
daha denemeye cıkmıyorum,yormıycam bi süre aracı. bi türlü yapacaklarımı yapamadım zaten nasıl yetiştircem 1 mayısa bakalım![]()
okanın dediği gibi vti var vti varvti geçen vtec2 leride unutmamak lazım tabiki
eski 1 2 postta sorulmuş hangi teg vtec diye de sahipleri bursadan taylan auto eksozun sahibidir yeni bi araç pek bilinen bi araç değil ama zamanla tanınır tabiki beyin işimizi çözersek birde beyinli halimle denicez kısmetse
![]()
aga en son 4 e geçemeyen gti vardı sora gti la denedinmi sn
yanlış anlaşılmasın bnm demek istedim araç hazır diildi herhalde ondan öle oldu yoksa gti deler dedim zaten
bana mı diyorsun yavrum???
sıkıntı yok kanka denerimde anlamadım mesajını[/QUOTE]
aynen kanka ya o aksam sen tektın ya 106da 3 kısı wardı![]()
bıde karısıktı ortalık havalar gusel olsun deneyelım bıde 106 ıle ne oluyor senın araç
ama bagaj boş gel otoparkta bırakmayalım esyaları
![]()
kanka ben senle denemedim ki zaten hiç sen ne diyosun anlamadım ki :S![]()
kanka benm normalde aracımla nasıl gezdiğimi bilir,ön iki koltuk hariç gerisi söküko gün dede misali geldim.
relax adamsın kanka ,her zaman deneriz seninle sıkıntım olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)