oo yes ozaman çok bişey kaçırmadım. Motordakı kabloları guzel toplasınlar kadir abi sen titiz pimpiriklisin abim es geçiyo orayı ozenerek toplarlarsa çok tatlı gorunucek motor orumcek agı gıbı olmasın abımın aklına gır![]()
oo yes ozaman çok bişey kaçırmadım. Motordakı kabloları guzel toplasınlar kadir abi sen titiz pimpiriklisin abim es geçiyo orayı ozenerek toplarlarsa çok tatlı gorunucek motor orumcek agı gıbı olmasın abımın aklına gır![]()
kamreları hazırlayın bu aksam deniycez araçları. Pis delecem![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
nerde deniyeceksiniz.
daha belli değil yer
aksam aradılar cık deneyelim diye ama ailece yemekteydik. Bugüne sözleştik bakalım hava nasıl gidicek
vtı güzel yapılmışsa geçer bence
kilitli diff de varmis sx de ama 1.9 a karsi pek sansi olmayabilir..Fakat keyifli bi deneme olacagi kesin eger top speed yaparlarsa 200 den sonra farkli sonuclar cikabilir![]()
Deneme olmayacak sanırım Mehmet dün bana parça sordu istanbula geleceğini söylemişti bugün için biraz önce aradım telefonu kapalı uçakta olabilir.
konuyu baştan sona okudum güzel atışmalar var ve zevkli bir yarış olucağa benziyor![]()
Deneme yapılınca sadece zevk için olacak galiba Üntar'ın araba akıllara zararSes Miami'nin dediği kadar var
![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
telefonda vıdeo war ama atamıyorum. allaha sukur arabam sonunda yurudu. özgunum de ellerıne saglık.erkan usta cok tehlıkelısın wallabu aksam antalyaya donuyorum deneyelım kardeşim
aksam 8 de erkan ustanın orda ol. pazar gunu yarısa gırıyoruz allah nasıp ederse.
BDEVO9
www.sunishotels.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)