User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
128 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: z4 3.0 & s2k

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw Fiyat Diyorsunuzda şu Anda Ellibin Yuro Civarinda Olmasi Lazim S2000 Lerin Sifiri Gidin Avcilar Borusana 60-61 Yuropyada Z4 3000 Leri Veriyorlar Aralarinda Oynayan En Fazla 15-20 Milyar.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15_20 milyar az para mı
    Tango-1 never dies.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az para olup olmaması konusu tamamen alıcının durumuna düşüncesine göre değişir.Bu işlerin parayla ilgisi yok bana göre.CLK 200komp. vardı sıfır kolumanda 83oooEuroydu ailem efendi araba diye onu alıyorlardı ama ben s2k aldım.Şimdiki aklım olsa Z4 M coupe alırdım kosiflerde bikaç tane ellerinde kalmış var 80ooo Euroya veriyorlar öğrenince içim yanmıştı

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen borusan elinde kalan z4 m coupeleri 74 euro ya verdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son kosiflerde bana 80 demişlerdi 74 heaa uff moralim bozuldu kanka bitirdin beni allah sahiplerine bağışlasın ne diyelim

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ifade etmek istedigim 15_20 milyar lira az bir fark degil...

Tamam fiyat konusu görecelidir belki ama bu fark genel olarak çok fazla...
    Tango-1 never dies.

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En son kosiflerde bana 80 demişlerdi 74 heaa uff moralim bozuldu kanka bitirdin beni allah sahiplerine bağışlasın ne diyelim
    74 die telde dediler hertürlü düzlerdin o rakamı bide yani beyaz 3.0si coupe vardı içi bordo fln telde 60 euro dediler

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ifade etmek istedigim 15_20 milyar lira az bir fark degil...

Tamam fiyat konusu görecelidir belki ama bu fark genel olarak çok fazla...
    aynı sınıf araba olabilirler fakat markaya göre aradaki fiyat farkı gayet normal.
    US Performance

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızlar ikisinede yeteri kadar hasta olur merak etmeyin :P z4 geçmek için s2k alınır doğru ama s2k geçmek için z4 alınmaz. çünkü s2kyı daha rahat modifiye edersin. her parçası hazırda var. ucuz bir arabayı geçmek içinde pahalı bir araba alınmaz. bu benim mantığım. herkesin mantığı farklıdır tabi

şimdi s2k tuner arabası. z4 exotic araba. bu tip forumlarda s2k nın daha çok beğenilmesi normaldir.(bende dahil) önce ne yönde bakıldığı önemli. bende s2kyı z4ten daha çok beğeniyorum. ama alsam z4 alırım. çünkü daha akla yatkın. şeklide daha hoş. kendine öz bir dış ve iç dizaynı var. s2knın tarzı, sedanlardan dönme cabriolara benziyor. radikal bir yanı yok.

şimdi 2004-2005 50bine s2k alsam, 2008de 40a 35e satacağım doğru. ama 2004-2005 model 50bin euroya z4 alsam, 30-35euroyamı gidecek şimdi bu? 3x1.7=51bin lira??? z4??? satılamayan z4ün ya fiyatı yüksek tutulmuştur bence. alınıp satılan bazı fiyatları biliyorum ama burda kimsenin ticaretini deşifre edemem.

http://www.youtube.com/watch?v=tUfXMTEtZ9E

burdaki hareketlere bir bakın yol tutuşu anlarsınız zaten. en sonda pist veriside var. pistte s2k daha avantajlı olur. ama caddede z4 daha iyi gider. bu araçlarıda monacoda sürmeyecez, türkiyede sürecez. bence pist verisine bakıp araç almak anlamsız. pist ayrı bişey. http://www.youtube.com/watch?v=VjF0Q_a3WRU

bu arada 2008 320d 177hp (yeni) 50bin euro. senin arkadaşın biraz donanımlısını almış heralde. ama avrupa arabalarında satarken donanımının geri dönüşü çok olmuyor. atıyorum sen kendine 2500euro extraya adaptif far almışsan bu senin faydana bana değil gibi... bazı temel şeyler etkili oluyor. ayrıca bir araca plaka taktınmı -%20 düşer. hadi bu dizel bmw ise -%15 düşsün. 55x0.85=46.75bin euro o aracın satılabileceği üst seviye. ha biri gelir 50ye alır olabilir, ticarettir. ki o araç 163hpdir ve 177hpliklerin sıfırı 50eurodan başlamaktadır. yani satıyorum demek başka, satmak başka....
    İkinci elde varsayımlar üzerine konuşuyorsun herzaman evdeki hesap çarşıya uymayabilir iki gün sonra bmw 0 da kampanya yapar fiyatları düşürür.Senin hesapladığın gibi olmaz isler değişir yani bilmem anlatabildim mi.

S2000

0-100km 6.2
    0-120km 8.7
    0-140km 11.3
    0-160km 15.1
    0-180km 19.4

Z4 3.0i 231hp

0-100km 6.3
    0-120km 8.9
    0-140km 11.7
    0-160km 15.7
    0-180km 20.4

Bunlar auto motor sport dergisinin test verileri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre 2 aracta manuelse 0-180de 1 sn lık fark olusmamalı..
    biyerde 400m lerı rasında 0.1sn olduu yazıodu öle aklımda kalmıs..

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 in otomatiği olmadığı için z4te en çok otomatik olarak tutulduğu için tabiki arada biraz fark olabilir.
    US Performance

akdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.bmw.com.tr/tr/tr/index_narrowband.html
    burda 231hp, yani 2. elde s2k ile karşılaştırılan model z4. 0-100: 5.9sn otomatik 0-100:6.2sn. bu otomatik z4e çip+filtre takılırsa sanırım düz vites gibi olur. otomatik alanın çok içine batarsa sanırım bu problemini çözebilir.
    s2knın sıfırı ile karşılaştırılan model z4 265hp. 0-100:5.7sn!!! otomatik 0-100:6.0sn. birde ben bu z4ün smg şanzımanlısı 272hp diye biliyorum.
    http://www.evoturkiye.com/teknik.asp --- evo ıx. 0-100:5.7sn ki bu evo 4x4, yani kalkışta daha avantajlı. bunun stock olarak 0-400ünü bir düşünün??? ama gerçekçi olacaksak caddede de modifiyesiz evo olmaz, o zaman işler değişir, bu ayrı konu çok uzatmayim.

şimdi herkesin testi farklı olur. o testte hangi modeli 231/265/272hp almışlar? otomatikmi düzmü? havası lastik ısısı, jant lastik ebadı vs neymiş? esas önce bunları öğrenip öyle yazmalı buraya. 5.7sn nerde-6.3sn nerde. hangi model olduğu önemli yani. ayrıca typrelerdede bir sürü oynama var testlerde. şimdi bunlarımı tartışalım?

ayrıca madem detaya girdiniz önemli olan bir şey daha var. bir aracın 100km ile giderken gerçekten 100km ile gittiği. typreler 3-5km fazla gösteriyor mesela. bu bi kaç araçta dahada denenmiş bi yerde kanıtı vardı ama linkini unuttum gitti.

ben param varsa z4 alırım diyorum ve forumda z4ün fiyatta indirim yaptığını duyan herkesin ağzı sulanıyor. demek istediğim anlaşıldımı şimdi. adam zevkine s2kyı beğeniyorsa ben napim. 1-2 kişi s2knın piyasasınımı artıracak. zaten öyle kişiler olmasa arada bir ballı paraya spor araba satılmaz.

z4ünde fiyatlarının öyle olduğuna bakmayın. sezon sonuna geliniyor. normaldir. yarın reklamlar çıkmaya başlar. şu sıralar sıfır araç almak avantajlı olur tabi. ama z4ünde kasa değiştireceğini biliyorum. şu sıralar çorap bile alsanız ucuz alırsınız.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesajımı iyi okursan Z4 3.0i 231hp demişim.Her yerde farklı çıkması normal çünkü bu test verisi adı üstünde her yerde aynı çıkıcak diye birşey yok.Koşullara göre farklılık göstermesi çok normal.Ama aynı derginin test verisi..

Şimdi typer a atlamısın ne alaka anlamadım ama kadranda 3-5 km fazla gösterse ne olacak?Test verilerini kadrana bakıp kronemotre ile ölçmüyorlar gps ile ölçüyolar o yüzden kadranda 100km bile farklılık gösterse bişi olmaz.Çünkü onlar kadrandaki hızı baz almıyor test cihazındaki hızları süreleri baz alıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada karşılaştırdığımız araclar s2k vs z4 3.0 benim şakayla karışık kacırdığımı sölediğim arac Z4 M coupe,tamamen farklı bir arac.Boş boş konusmayalım arkadaşlar..Bu konuya yazacağım son mesaj budur.Olay değişik yerlere cekildi gülüyorum İkiside guzel arac herkez beğendiğinden yana kullanır secimini alır.Saygı sevgi esenlikler dilerim.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k............................
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

VolcanoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi secme hakkım daha olsaydı gene s2k yı seçerdim.

InsipiD
    Misafir
    Araci alirken ikisi arasinda kalmistim ve gayet dogru bir tercih yaptigimi dusunuyorum. Bana daha uygun bir arac aldigima inaniyorum.
    Sbucksta vs surda burda anahtarını masaya koyacak adamsan (o tarz biriysen) git Z4 al derim ben. Yoksa herturlu S2k bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bu tercih kullanım amacına göre deişiklik gösterir hatunlara yönelik araç bakıyorsan BMW z4 ama ben zevk alabileceim bi otomobil istiyorm diyorsan japondan şaşmıcaksın s2k adamı daha çok tahrik eder bence

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW hayranıyım bir çokta bmw sahibi olduk ama bu karşılaştırmalarda s2k benim favorim sesi, kullanım tarzı, tasarımı bana göre z4 ten çok daha güzel ve bana daha yakın hem bi kaç birşey eklendiği zaman çok daha güzel bi araç oluyo bence s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)