golf GTI ve megane RS videoları izliorum daha atak megane golftn öle dimi
Printable View
golf GTI ve megane RS videoları izliorum daha atak megane golftn öle dimi
Megane RS, type-r dan stock olarak da hızlı, çipli halini zaten hiç karıştırmayalım, üstüne bir dünya donanımı olan konforu yerinde bir araç... Senin yerinde olsam 0km ve 5-6 yaş daha genç olması nedeniyle Polo yu tercih ederdim zaten sende DSG istiyorsun . Tabi RS in fiyat fayda oranı çok iyi.
siz megane rs mi kullanıosunuz
kesinlikle rs derim , stock typeR ı yola Gömer :) 320 hp lere kadar yükleyebilirsin rs i ;)
polo fln vasat hacim farkı var bikere .
Şu anda kendime 45 milyara kadar spor ve sıfır bir araba alacak olsam, polo gti dan başkasına bakmam
43 milyara çok çok çok uygun hemde dsg, ibiza bile 47 milyarmı ne
Varsın type-r ı geçemesin ya trim sesi yok, mekanik sesler duyulmuyor kafa rahat hem gazla hem günlük kullan
http://www.techturkey.com/forum/1958912-post21.html
Abi bu mesajından sonra 2.olarak imzalık mesaj olayı
bir ep3 kullanıcıs olarak polo gtı'ı daha başarılı buluyorum :hahaha:
Ben kısaca polo gtı'da kullanılan motordan bahsediyim. Arkadaşımda ibiza cupra mevcut aynı motor var bilindiği üzere Şehir içi ayağını gazdan çekmeden yardıra yardıra gezmeye rağmen 8.5-9 litre arasını geçmiyor tüketim. Hızlanma değerleri başarılı.Ayrıca polo gtı da parça sıkıntısı vesaire gibi sorunlar yaşamazsınız ve yıllar sonra satmak istediğinizde bile o aracın halen emsallerine göre iyi para ettiğini görürsünüz. Ayrıca stock 1.4 tsı 180 lik dsg nin yürüyüşü de başarılıdır. Headers-filtre-egzoslu ep3 type r la 50-50 km hızlardan 150-160 a kadar başabaş yürümektedir.Sonrasında type r kafasını çıkartıp uzamaktadır. Aksini iddia eden arkadaşlar olabilir ama arkadaşlar Kayseride denemesini yaptık videoları paylaşsın arkadaşlar ellerinde varsa. Stock 1.4 tsı 180 lik böyle yürüyorsa yazılım filtre egzoslu polo gtı tam bir roll makinesi olur. Ama şöyle bir sıkıntı var launch control yok. Polo GTI tek geçerim diyorum.
megane rs i tercih ederim gozum kapalı fiyat fayda oranı ortada...
megane rs e chip cai egzos ile 260-270hp leri zorlarsın turbo ve intercool da bir adım büyüme ilede 300hp leri zorlarsın ..
typer geçmek istersen megane rs alma diyenlerede anlam veremedim hangi atmosferik typer 300hp megane rs i geçecek rüyamı görüyonuz ? zaten stock olarak typer dan üstün bir araç megane rs fanatikliği bırakın..
Fiyat fayda oranında megane rs ve clio rs ikilisinden üstün bir araç üretilemiyor hala (2. el piyasasında)
megane rs bence
ben 5 sene megane rs kullandım. standart kullanacaksan mükemmel bir araç. performans, fiyat, işçilik, konfor, donanım konusunda bence sınıfının en iyisi. fazla kurçuklamadan binerim diyorsan megane rs al. ama modifiye işine girceksen orda renk biraz değişiyor. ben zamanında çok uğraştım. chip yaptırdım, her türlü hava filtresi taktırdım, egzozla oynadım ama bir türlü verim alamadım, 250 hp üstünü göremedim. o haliyle kprolu atmosferik olarak en dolu type r 2-3 boy geçiyordu beni. bu demek değildir ki megane rs ten 260-270 hatta 300 hp ler alınmaz. illaki alınır, yurt dışında motor içine girip 350-360 hp yapanlar var. ama türkiyede maalesef araç çok bilinmiyor, bir subaru gibi, honda gibi modifikasyonlarını bulamazsın. yazılım olarak falan da fazla uğraşan olmadığı için zorlanırsın.
dediğim gibi günlük standart kullanım için megane rs i kesinlikle öneririm. ama amaç başkaysa vag grubuna da bakabilirsin. leon cupra önü çok açık bir araç mesela...
bu arada polo gti ibiza cupralardan daha farklı, fabrika verileri satış stratejisimdiir bilinmezde 0.4 saniye 0-100 ü daha iyi...
YouTube - Renault Megane RS Sport 225 vs Honda Civic Type R EP3 200
YouTube - Megane Rs vs Type R
YouTube - Megane f1 225 vs Integra Type R
YouTube - MEGANE RS VS CAMARO Z28
merak ettim stock megane 2 rs geçen stock type-r ları...
Nürburgring lap times - Wikipedia, the free encyclopedia
bu da nurburgring tur zamanları. Megane 2 rs burada arka koltuksuz ve rollcage'li bir versiyon, fakat motor şanzıman lastikler vs tamamen standart, ve de RS R26 R ile stock RS arasında 50 kilo mu ne fark var, bir kişi bile değil. Megane'ın altındaki araçlar sanırım tartışmaya mahal bırakmıyor.
İnsanların takım veya parti tutar gibi marka tutmalarını anlayamıyorum, ben de japon araçlara sahibim ben de K20yi type-r ı severim ama megane RS bambaşka bir şey, süren bilir sadece...
Keşke arabalardan güç almak GranTurismo-NFS'de ki gibi kolay olsaydıda 300+hp RS'leri bolca görseydik Türkiye'de de:) sonra Rüyalarda buluşurlardı Type-R'la:D Buarada fiyatlarına göre stock kullanılıcaksa donanımlı,mantıklı arabalar ama kolay güç almaya gelince mantıksız bence.
rs iyidir. ben kk430 büyük turbo taktım oldu. 300 hp sağlıklı yürüyebiliyor.
270 hp olarakta uzun süre kullandım sıkıntı yok. ilk aldığımda sürekli sorun yaşıyordum çözene kadar. sonra neyi nerde yaptıracağımı tecrübe edince herşey yoluna girdi.
stock rs i geçen stock typer filanda yok akşam kafası güzel olabilir milletin. benim arabamda arıza varken dyno 190 hp çıktı o haliyle bile anca 1-2 boy geçebildi stock typer. kusursuz sorunsuzken geçebilen stock typer yok onu geçiceksiniz.
çipli ikende geçebilen k-proluda yok.