Teyp var ancak opsiyonel yani normal m3 deki gibi cd çalar veya navi yok
Konfor açısından zaten csl kullanmak pek mantıklı değil Yıldıray abinin csl ye oturdum koltuklarda minder yok resmen![]()
e92 m3
e46 m3 csl
Teyp var ancak opsiyonel yani normal m3 deki gibi cd çalar veya navi yok
Konfor açısından zaten csl kullanmak pek mantıklı değil Yıldıray abinin csl ye oturdum koltuklarda minder yok resmen![]()
Yürüyen aksam aynı direksiyon turu 3.2 yerine 3 birde frenler 325 yerine 345mm.
Carbon airbox tek oda tampondan alınan hava vs.
Birde komik yanı camları çevirmeli![]()
konuyu ufaktan canlandıralım ;
Ali Vahapzade' nin yeni koleksiyon aracı..
her tutulan, gücü,yol tutuşu,tipi güzel araç koleksiyonluk olamazki, benim gözümde koleksiyonluk araç dediğin az sayıda üretilecek vede öyle yada böyle ütopik bir araç olacak.
bugün çok çok temiz bir E30 m3 yada 2002Tii için muhtemelen böbreğini satacak hastalar var ama bu araçları başarılı yapan yanları ne kadar o devre göre çılgın ve ütopik oldukları onun yanısıra nadir olduklarıdır.
şahsen şişkin çamurluğu,piste hazır alt yapısı, extra hafifliği,modifiyeli motoru vs bence CSL adeta ben koleksiyonun KRALIYIM diye resmen bağırıyor ne E92 derim.
Konu eski ama bende yazayim :-) 110 bin euro turkiye sartlari icin pahali fakat global olarak bakarsak uygun fiyat csl icin..avrupada bile 70 80 90 bin euroya alici buluyor csl
CSL safkan bir M3
Ağırlık merkezi düşürmek için karbon tavan falan güzel detaylar.
Alıp saklayacak olsam daha nadide ve tipi bana daha güzel gelen CSL'i tercih ederdim.
Fakat fiyatı çok uçuk onu da göz önünde bulundurmak lazım.
CSL için Linkte Bmw nin ürettiği en iyi performans aracı mı şeklinde bir yazı var.
BMW M3 E46 CSL- The Best Performance Car BMW Has Ever Built?
M3 csl i tercih ederim ama o fiyat bence çok yüksek. O parayı hayatta vermem o araca. O paraları verdikten sonra çok güzel bi 911 turbo alabilirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)