Turbooo :) gerçi ben hala atmosferik dizele biniyorum ama neyse :D
Printable View
Turbooo :) gerçi ben hala atmosferik dizele biniyorum ama neyse :D
atmosferik ilk tercihim olur ;)
bence kesinlikle turbo sesi bile bir başka
Atmosferik devri geçti artık...
turbodan sonra atmo zevk vermiyor onu biliyorum;)
konu hortlamış ama ben de turboyu daha zevkli buluyorum...
atmosferik candır ya:) turbo doldurma derdin yok turbo basıncım dustu derdın ayar yaptırmam lazım derdin yok ayrıca da motor verimliliğini unutmamakta fayda var.. ama demiyorum ki turbo araba zevksizdir.. yalnış anlaşılmasın kullanım tarzınızla alakalı birşey.. ama unutmamalı ki bu sorunun cevabı asla her viteste yürürüm olmamalı, agresif kullanımda zaten vites ufaltmaya üşeniceksek ne gerek var..:)
bu videodan çıkartılacak iki ders var bence..:)
- Araban güzel gözüksün istiyorsan sırf değişiklik için orası burasıyla oynamaya gerek yok..
- Sade olan güzeldir, arabayı gösterende diriliği bakımlı olmasıdır.
ilham kaynağı olması gereken bir video ülkemizde modifiye merakı olan herkese eğitim dvd si olarak yollanıp izletilmesi gerekli diye düşünüyorum.. Başka diyarlara götürdü sabah sabah beni..:) (markadan dolayı değil yalnış anlaşılmasın )
Benim için en önemlisi bi arabanın sorun çıkarmamasıdır. Sonradan turbo takılan araçlara bi bakın bir çoğu devamlı sorun basıncı açsan kırıcak açmassan gitmicek. 3 senedir s2k kullanıyorum etrafımdada birsürü s2k kullanıcısı mevcut deli gibi devir çeviriyolar ama daha motorunda sorun çıkanı görmedim Kİ F serisi hondanın en narin motorudur diyebiliriz.Yağ sevyesine suyuna periyodik olarak baktıktan sonra sorun yok. Ayrıca sıkıştırma sesinin tadıda kesinlikle Turboda yok yani...
turbonun tadı damagımda ,acısı anılarımda kaldı :D
son dugmeye bastıgında sogutma işlemimi yapıyo video da
atmoo :D:D
Devir çeviricekseniz mesala typer gibi araçlarla atmosferik daha keyiflidir.
turbo yeni teknoloji sayılabilir, motor veriminide arttırdığı es geçmemek lazım, günlük kullanım için kesinlikle turbo dizel :D ama iş yarışcı boyutuna gelirse atmosferik daha mantıklı