200hp insignia
250hp civarı gc8
ilk chipsiz sonrada chipli deneme yapılacak. arkadaslar iddialı 230-240hp oluyormus chipten sonra, inanmıslar kafa kafaya yurur diye tahmin ediyorlar![]()
200hp insignia
250hp civarı gc8
ilk chipsiz sonrada chipli deneme yapılacak. arkadaslar iddialı 230-240hp oluyormus chipten sonra, inanmıslar kafa kafaya yurur diye tahmin ediyorlar![]()
Insignia zaten 180HP Cem![]()
İnsignia çok iyi araba, hani inanılan değerlere ulaşsa hızlı bir makine olur. 6 ileri şanzımanın vites oranları da fewkalade....
Hızlı olan hangisiyse geçer diyelim![]()
cem deneme yapılmadıysa bende katılabilirmiyim denmeyemaksat eğlence olsun
![]()
not: denemenin tarihi ve saati ile ilgili pm atabilirmisin ?
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
1.6 180ps Cosmo paketli olan Insignia
Boş Ağırlık: 1498 kg
arada 250kg fark var. Insignia sahibi olan arkadaş fazla inanmış![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
subaru alır ınsıgnıa sahıhı korayın dedıgı gıbı bıraz fazla ınanmıslar kocaman araba agırlık desen var nereye gecıyor hayal alemınde ucmasınlar ben gsi le gectımhatta emre gtc turboları gecıyordu
![]()
Eğer gece trafiksiz falan gazlicaksanız GC8 de cruize control warsa ona atsın gerek yok fazla yakmaya.Benzin 4.5 a gidiyo![]()
senin gc8 i sanmıyorum ama stock gc8 i gecebilir yapıldıktan sonra belkicok ciddi guc cıkarıyor cunku..
stock gc8 kaldımıki
ama kafaları guzel heralde chipli 207 rc, golf gti, 5.40lar falan herkese gider durumu var
stock 100 200 26 sn chip yaptım 15 sn oldu demis biriside![]()
yalnız ankete bakar mısnız 24 e 0 insignia sahibi harbiden inanmıs![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)